MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 "şikayet et butonu" şu ana kadar yüzümü hiç kara çıkarmadı. beni gerçekten rahatsız eden msjların hepsi silindi, ortama uymayan üyeler cezalandırıldı. olay sadece butona basıp msjın sizi rahatsız etme gerekçesini yazmanızdan ibaret. bikaç saat sonra başlığa baktığınızda msjın silindiğini görüyosunuz[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 aynen benimde yuzumu hic kara cıkarmadi.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamamamamalik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bence en gıcık psychopat bana top fln dio ayrica iftira atıyo hem çocuğa paticiği ben ögrettim hem de bana karşı çıkıyo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 şimdiye kadar 5-6 kere kullandım ve her seferinde gereği yapıldı. hakikaten çok süper bir fikir:)[signature][hline]Bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz. Bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz. Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz. Charles Manson MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Bir gün o tusu kullanmak kısmet olur.. Gerci 1 kere kullanmıstımda birsey olmamıstı o ayrı konu..[signature][hline] MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|RESIMLERI SATILIK USB ADSL MODEM Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 said: Gallant, 22 Kasım 2004 03:38 tarihinde demiş ki: Sticky yapsak herkes sürekli görmeli bence. Çok haklısın burası herkese kapılarını acan bır forum herkes gelebılıyor ama edebınle oturmayanın burda asla ve asla işi olmaz kardeşim ne mutlu patiyim diyene! :)[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bu patide herkes admin :D PUSHtheKICK[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 guzel uygulama[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 bu eski topiği hatırlatmak istedim arkadaşlar. sürekli birbirimize karışır olduk. "bunu yanlış yere açmışsın, garbage'de olması gerekliydi." "sevmedim ben topiği, saçma açmışsın." "forumu rahatsız ediyorsun, seni sevmiyorum ben" karşımızdakine forumda dalaşmak yerine yapabileceğimiz başka şeyler de vardır. bunu da karakedi bu topicinde belirtmiş. şikayet butonu var. yanlış bölüme topic açtığını, gereksiz topic açtığını, saçma bir mesaj yazdığını felan gördüğünün kişileri şikayet edebilirsiniz. özel mesaj var. şikayet etmek yerine tartışmak istiyorsanız, özel mesaj sistemini (öms) kullanabilirsiniz. gavurlar pm diyor bu işe. ama bunları yapmak yerine forumda arbede çıkarmak, forumun düzenini bozuyor. topiclerin tadını da kaçırıyor. bu konuda biraz daha dikkat ve özen göstermenizi istiyorum sizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 niye upliyorsun eski topici, seni sevmiyorum ben. çok saçma bir iş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Eski konuyları uplayanları şikayet edebiliyoz mu? : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 -1 sana gerekli konu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 lan hep browser'da gezerken orta tuşa basıyom, 2 oldu sanırım hep o ünleme denk geliyo. aptal aptal yerlerde şikayet ediyom die tekme yicem galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Bone'a katılıyorum. bu arada eğer farkeden olduysa sanki bu topicte silinen epey üyenin mesajı varmış gibi gedi. Yamuluyorsam düzeltiniz efenim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 eski topiclerin uplanmasından rahatsız oluyorum bende. bakıyorum biri tikky topiğini uplamış tikky mi kaldı sanki :p hay kalsada kim takar artık alıştık artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 said: Zagg üye [şikayet et] § 28 Kasım 2004, Pazar - 19:10 [ özel msj ] Deneme yapabilirmiyiz ? :lol:ahahaha dene bakalım kimden başlıyacan yoksa benden mi? :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 said: Bone'a katılıyorum. bu arada eğer farkeden olduysa sanki bu topicte silinen epey üyenin mesajı varmış gibi gedi. Yamuluyorsam düzeltiniz efenim... evet, bu topic'te de silinen bazı gereksiz mesajlar olmuş eskiden. maksat zaten önemli mevzuları göstermek. bazı şeyleri düzeltmek için atılan küçük adımlardan biri olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 2004te açılmış konun uplandığını çok gördümde 2004te atılmış posttan alıntı yapmak nedir ? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Ünleminize tıkladım beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Aynı şekilde sen de "arbede çıkarmak" olarak algıladığın mesajları şikayet edebilirsin. *BAM* Frostshock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Abi ahahaha adam 2.5 sene onceki mesaja cevap vermis : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 geç olsun güç olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Bir derdiniz mi var? Ünlem derdinizi çözemedi mi? Who you gonna call? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 said: şikayet butonu var. Nerde ben göremiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konumuz 2004 te başlamış ve devam etmekte... garip 3 senede hala anlaşılmamış demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar