KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Hem Yurt gazetesi ve hem de Sözcü gazetesinde bugün ilk sayfadan verilen habere göre İstanbul Metrosu'nda 3 ayrı hatta ve 18 istasyonda bulunan SMART CUBE isimli büfe işletmecilik firmasının çalışanlara bir cep telefonu mesajı göndererek Aydınlık,Evrensel,Sözcü ve Yurt gazetelerinin tezgahtan ayrı bir yere konularak isteyen müşterilere "kalmadı" demek suretiyle satışlarının engellenmesi talimatını verdiği yazıldı. Kaynak: http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/metroda-muhalif-gazete-satis-yasagi-devri-h46879.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 mit silah kaçakçılığı yapıyor adamın uğraştığı işlere bak ya. İŞÇİ PARTİSİNİN ÖNÜNÜ KAPATIYORLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Başbakanın okumadığı gasteleri halk niye okusun ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 bu haberin neresinde işçi partisi var? akşamdan mı kaldın spark? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Sparkcaster said: mit silah kaçakçılığı yapıyor adamın uğraştığı işlere bak ya. İŞÇİ PARTİSİNİN ÖNÜNÜ KAPATIYORLAR ve anlamadığın nokta o mitin tırla silah kaçırması da,reyhanlıda ki bombalı saldırı da,ergenekonda,balyozda,cemaat-akepe ilişkileri de,cemaatin akepeye yaptığı söylenen operasyonlarda,ergenekon sürecinde İP'e yaılan operasyonda(30 küsür yöneticisi ve üyesi halen tutuklu,başkanı tutuklu,genel başkan yardımcıları tutuklu,genel sekreteri tutuklu),yazar ergun poyrazın,türk-ortodoks patrikhanesi sözcüsü sevgi erenerolun ve diğer yazar-gazeteci-bilimadamlarının tutuklanmaları da aynı planın parçası. yukarıda bir haber paylaşımı yaptım. aradaki farkı da,ilişkiyi de anladığın gün senin için enteresan bir gün olacak.yoksa burada yazdığım yazıların 99%'unda parti propagandası yapmadım,böyle bir amacım da yok.her fırsatta da KEMALİST olduğumu,ortada KEMALİZM'e sahip çıkan İP'den daha iyi bir parti göremediğim için İP'li olduğumu söyledim. siyasi duruşumu açıklamam sanırım sen dahil bazı pati üyelerinin olur olmaz yerlerde bel altı vurmalarına neden oluyor. Neyse.amaç haber paylaşımı ise yukarıda haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 http://2.bp.blogspot.com/-2H2c0dSvEEY/UYi5k5dl48I/AAAAAAAAX_E/bHi7Wqva6Ns/s1600/apo-pkk-dogu-perincek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 ahahah abi şu capsler çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 isabetli bir karar bence tüm yurtta yasaklanmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Çok mu fake duruyor o mesaj ekranı yoksa bana mı öyle geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 sipeyskeyk said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Counterattack sağlam critledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 o gazeteleri kimse okumuyor ki zaten sdf aydınlık dergi değilmiydi hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 o gazeteleri ben hep kapılara ücretsiz bırakılırken görüyorum. mesela bizim apartmana da bırakıyorlardı 3-4 gün kapıda kaldıgı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Zaman gazetesi ile karıstırdın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 e geziciler beyler starbucksa girmiyoruz onlar bize yardım etmedi diye bi ton markaya boykot çekmeye çalıştıklarında hepiniz heryerde paylaşıp almayın abi girmeyin abi yapıyodunuz aynı şey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 durum anlatıldığı gibiyse aynı şey değil. büfe sahibi bazı gazeteleri almayabilir, satmayabilir sorun yok. Bu şekilde bir davranış her türlü ahlak anlayışına ters. Ayrıca bireylerin bazı ürünleri boykot etme, satın alıp almama hakkı vardır ve bu konuda belli kaideler çerçevesinde çevresine duyuru yapabilir. Sözcü baya satılıyor tirajı cidden yüksek. Bedava dağıltığını görmedim. Zaman eskiden beri her devlet kurumuna paket paket bedava bırakılırdı. Son olaylardan sonra değişti mi bilmiyorum. Karkollarda, devlet hastanelerinde, devlet dairelerinde her masada 3er 5er bulunurda. Zaman'ın anormal satış rakamları o yüzden. Satmıyor ama dağıtılıyor işte. Aydınlık ne durumda bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Atatürk hep Ayndınlık okurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 smartcube açıklama yaptı. sistemi güncelliyoduk 30 kalem ürünün barkodu kayboldu, o yüzden bir sıkıntı yaşadık, sadece sözcü değil bir sürü kalem üründe sıkıntı var. düzelticez demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 senko said: o gazeteleri kimse okumuyor ki zaten sdf aydınlık dergi değilmiydi hem emin misin salladın mı sanki sallamışsın gibime geldi yok sallamadım eminim ben yazdıklarımı götümden atmam diyorsan yanılıyorsun çünkü aç bi hangi gazete ne kadar satış yapıyor ögren öle yaz bari hey allam, yazılarını okudugum saglam yazan adamların gelip arada saçma sapan şeyler yazması üzüyor beni şu sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 KuddusiMavra said: sipeyskeyk said: ABBBOVVVV lan çetonun crit vurduğu günleri göreecek miydik hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Oy oy oy oy , o caps ise bu da CAPS! demiş , helal lan çok fena crit koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 deste deste koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 köklemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Gazeteleri kimse okumuyor mu ? Sadece bayi satışıyla satış oranını ölçen sözcü Türkiye'de en çok okunan 3. gazetedir.Sözcü gazetelerin günlük tirajlarını(ne kadarı abone, ne kadarı dağıtım,ne kadarı bayi) açıkladığında diğer gazeteler en ufak tepki bile veremedi.Başka bir olay olsaydı köşe yazarları arı gibi birbirine saldırırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 çok okumak isteyen varsa internetten okusun hem ağaçları da korumuş olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar