Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metroda muhalif gazetelere satış yasağı devri


KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Hem Yurt gazetesi ve hem de Sözcü gazetesinde bugün ilk sayfadan verilen habere göre İstanbul Metrosu'nda 3 ayrı hatta ve 18 istasyonda bulunan SMART CUBE isimli büfe işletmecilik firmasının çalışanlara bir cep telefonu mesajı göndererek Aydınlık,Evrensel,Sözcü ve Yurt gazetelerinin tezgahtan ayrı bir yere konularak isteyen müşterilere "kalmadı" demek suretiyle satışlarının engellenmesi talimatını verdiği yazıldı.



Kaynak: http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/metroda-muhalif-gazete-satis-yasagi-devri-h46879.html

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

mit silah kaçakçılığı yapıyor adamın uğraştığı işlere bak ya.

İŞÇİ PARTİSİNİN ÖNÜNÜ KAPATIYORLAR


ve anlamadığın nokta o mitin tırla silah kaçırması da,reyhanlıda ki bombalı saldırı da,ergenekonda,balyozda,cemaat-akepe ilişkileri de,cemaatin akepeye yaptığı söylenen operasyonlarda,ergenekon sürecinde İP'e yaılan operasyonda(30 küsür yöneticisi ve üyesi halen tutuklu,başkanı tutuklu,genel başkan yardımcıları tutuklu,genel sekreteri tutuklu),yazar ergun poyrazın,türk-ortodoks patrikhanesi sözcüsü sevgi erenerolun ve diğer yazar-gazeteci-bilimadamlarının tutuklanmaları da aynı planın parçası.

yukarıda bir haber paylaşımı yaptım.
aradaki farkı da,ilişkiyi de anladığın gün senin için enteresan bir gün olacak.yoksa burada yazdığım yazıların 99%'unda parti propagandası yapmadım,böyle bir amacım da yok.her fırsatta da KEMALİST olduğumu,ortada KEMALİZM'e sahip çıkan İP'den daha iyi bir parti göremediğim için İP'li olduğumu söyledim. siyasi duruşumu açıklamam sanırım sen dahil bazı pati üyelerinin olur olmaz yerlerde bel altı vurmalarına neden oluyor.
Neyse.amaç haber paylaşımı ise yukarıda haber.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

durum anlatıldığı gibiyse aynı şey değil. büfe sahibi bazı gazeteleri almayabilir, satmayabilir sorun yok. Bu şekilde bir davranış her türlü ahlak anlayışına ters. Ayrıca bireylerin bazı ürünleri boykot etme, satın alıp almama hakkı vardır ve bu konuda belli kaideler çerçevesinde çevresine duyuru yapabilir.

Sözcü baya satılıyor tirajı cidden yüksek. Bedava dağıltığını görmedim. Zaman eskiden beri her devlet kurumuna paket paket bedava bırakılırdı. Son olaylardan sonra değişti mi bilmiyorum. Karkollarda, devlet hastanelerinde, devlet dairelerinde her masada 3er 5er bulunurda. Zaman'ın anormal satış rakamları o yüzden. Satmıyor ama dağıtılıyor işte. Aydınlık ne durumda bilemeyeceğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

o gazeteleri kimse okumuyor ki zaten sdf
aydınlık dergi değilmiydi hem


emin misin salladın mı sanki sallamışsın gibime geldi yok sallamadım eminim ben yazdıklarımı götümden atmam diyorsan yanılıyorsun çünkü aç bi hangi gazete ne kadar satış yapıyor ögren öle yaz bari hey allam, yazılarını okudugum saglam yazan adamların gelip arada saçma sapan şeyler yazması üzüyor beni şu sitede
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gazeteleri kimse okumuyor mu ? Sadece bayi satışıyla satış oranını ölçen sözcü Türkiye'de en çok okunan 3. gazetedir.Sözcü gazetelerin günlük tirajlarını(ne kadarı abone, ne kadarı dağıtım,ne kadarı bayi) açıkladığında diğer gazeteler en ufak tepki bile veremedi.Başka bir olay olsaydı köşe yazarları arı gibi birbirine saldırırdı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...