rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Hepiniz hatırlarsınız. Eski Amerikan filmlerinde olurdu genelde. Genç çocuk kafasına takardı bu aleti. Karşısında oyundan görüntü olurdu. O, kafasını döndürdükçe oyundaki görüntü de ona göre hareket ederdi. O, ateş edince oyunda da ateş ederdi. Bahsettiğim Oculus Rift değil yalnız. O yeni çıkan bir cihaz ve bu cihazın modern hali. Benim bahsettiğim 90'lı yıllarda yayınlanan filmlerde kullanılan bir cihaz. Kimse de bilmiyor bunu. Hayır konuyu başka bir foruma da açtım, orda bilen çıkmadı. Oculus Rift'i falan gösterdiler. İyi de ben bundan bahsetmiyorum ki. Benim bahsettiğim cihaz atari gibi eski. Sanırım paticik biliyordur bu aleti. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 sanki virtual boy'dan bahsediyorsun gibi geldi bana. http://www.virtualrealityguide.com/wp-content/uploads/2013/04/virtual-boy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 virtual boy'un kafayı dondurmekle bi input alma olayı varmı? bende senı ızlediğin ole bilim kurgu kafası uydurma bişidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 bildiğim kadarıyla yok, filmdeki benzeridir ama uydurmadır heralde? 97 küsürde bir alet hatırlıyorum böyle sarı falan, onda vardı sanki. at gibi pahalı ve radyasyon manyağı olduğunu hatırlıyorum bir de. ama adını hatırlayamadım, bu kadar veriden anca sen hatırlarsın sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Sony'nin vardi. Glassman mi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Yok ya joystick var bunda. Benim dediğimde ellerinle ateş ediyordun, zaten yazdım ilk mesajda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 O uydurmadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 hacı sen filmi gerçek sanmışın bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 filmlerde olduguna gore kesin gercektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 oyun bu http://www.youtube.com/watch?v=pbOGV8-lyno film de bu http://www.youtube.com/watch?v=pJXb_SQSJ7Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 nintendonun eldivenli filan bir seyi vardi sanki eline eldiven takiyordun kablolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 johnny mnemonic'de vardı http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/95/7b/f3/957bf3601aef31d22e20f3d6df506d67.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Rocky'de de robot vardı mesela, eve alsak bir tane derdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 @GERGE Google'dan baktım, öyle bir şey yok. Şöyle bir şey var Personal 3D Viewer diye ama bu yeni çıkan bir şey. Benim dediğim 90'lı yıllara ait bir alet. http://www.sony.co.uk/hub/personal-3d-viewer @deadwoll Uydurma olduğunu sanmıyorum. Zira basit bir alet, öyle bilimkurgu filmlerinden fırlamış, çok teknolojik bir cihaz değil ki. Zira günümüzde, bahsettiğim, 90'lı yıllarda kullanılan cihazın modern hali üretiliyor. @Jaegerjaquez Olabilir. Kimse bilmediğine göre, öyle görünüyor. :D @aquila Biz gerçek mi dedik? Gerçek olabileceği ihtimalini düşünerek öyle bir şey var mı, yok mu onu sorduk. Kaldı ki öyle çok aşırı teknolojik bir şey değil ki gerçek olmasın. Ha, cihaz sanki gerçekten varmış gibi konu açmışım ama gerçek de olmayabilir. Ben illa böyle bir alet vardı demiyorum. Ancak, gerçek olduğunu düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Masakari said: oyun bu http://www.youtube.com/watch?v=pbOGV8-lyno film de bu http://www.youtube.com/watch?v=pJXb_SQSJ7Y Oyun da o değil, alet de o değil. Elleriyle ateş ediyordu diyorum, herhangi bir cihaz yardımıyla değil. Oyun benziyor ama. Grafikleri eski. Dediğim oyunun grafikleri de eskiydi, çünkü filmin tarihi eskiydi. 90'lı yıllar. Dediğim oyunda çocuk FPS modundaydı. Kendisi görünmüyordu. Karşısına adam çıkıyordu ve ateş ediyordu. Çocuk da elleriyle ateş ediyordu, adama. Şu anda olan Leap Motion teknolojisi gibi. Bir video vardı, eleman bu teknoloji sayesinde silahıyla, elini silah şekline sokup, baş parmağını indirerek ateş ediyordu. İşte benim dediğim filmde de olay böyleydi hatırladığım kadarıyla. Bu sizin resmini, videosunu attığınız şeyler falan hep yardımcı aletler sayesinde kontrol ediliyor. Benim dediğimde, eleman kendi elleriyle kontrol ediyordu cihazı. Bu arada garip bir şey farkettim. Videoları YouTube'da 1080p olarak açınca videolar dolmak bilmiyor. Ama siteden açınca direk doluyor. Çok garip. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 O zamanin teknolojisiyle yok o. Gercek degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Vay yavşaklar vay, kandırmışlar bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 o değil bu değil al o zaman bu ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 The Lawnmower Man filmi geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 elinde alet yoktu ateş ediyordu diyorsun bi de gerçek mi diye soruyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 yukıardaki sony bizde var tavsiye etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 rapper256 said: Hepiniz hatırlarsınız. Eski Amerikan filmlerinde olurdu genelde. Genç çocuk kafasına takardı bu aleti. Karşısında oyundan görüntü olurdu. O, kafasını döndürdükçe oyundaki görüntü de ona göre hareket ederdi. O, ateş edince oyunda da ateş ederdi. Bahsettiğim Oculus Rift değil yalnız. O yeni çıkan bir cihaz ve bu cihazın modern hali. Benim bahsettiğim 90'lı yıllarda yayınlanan filmlerde kullanılan bir cihaz. Kimse de bilmiyor bunu. Hayır konuyu başka bir foruma da açtım, orda bilen çıkmadı. Oculus Rift'i falan gösterdiler. İyi de ben bundan bahsetmiyorum ki. Benim bahsettiğim cihaz atari gibi eski. Sanırım paticik biliyordur bu aleti. :D Bir dairenin üstünde bölmede duruyor, çevresinde de çember var (Anlatımımı seveyim) Dairesel tabanlı, kişi içine girince göğüs hizzasında olacak şekilde kapanan bir halkası olan, kocaman başlığa sahip bir cihaz imajı geldi gözümün önüne ama video linkleri açılmıyor bilemedim benim aklıma gelen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 salvation said: o değil bu değil al o zaman bu ; lol ya şu forumda rapciye bu hareketi yapmak isteyen en az yüz kişi tanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 öyle bir alet var bundan tahmini 10 sene önce denedim ben. unreal tournament 3 oynadım veya 2k idi tam hatırlamıyorum. kafaya bir kask geçiriliyor ve sen kafanı çevirdiğin yöne bakıyorsun oyun içinde. hareketler ise joystick ile oluyor. cyber bilmemne idi adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Certhas said: öyle bir alet var bundan tahmini 10 sene önce denedim ben. unreal tournament 3 oynadım veya 2k idi tam hatırlamıyorum. kafaya bir kask geçiriliyor ve sen kafanı çevirdiğin yöne bakıyorsun oyun içinde. hareketler ise joystick ile oluyor. cyber bilmemne idi adı. bahcelide azmi oynadım bende cybernetti galiba orasi alt kata kurmuşlardi sonradan tutmayinca pc kurdular manyaklar gibi cs oynardik. fc zamaniydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar