Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik 4 (2014) - Paralel Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2014'e güzel haberle girdik. böyle yaratıcı bir senaryo bu seneye nasip olacak.

bu konu ilerleyen sayfalarda cem yılmaz vs şahan filmleri ve onlara gülenler arasındaki kavgalardan oluşacak sdfs
Mesaj tarihi:
Red said:

2014'e güzel haberle girdik. böyle yaratıcı bir senaryo bu seneye nasip olacak.

bu konu ilerleyen sayfalarda cem yılmaz vs şahan filmleri ve onlara gülenler arasındaki kavgalardan oluşacak sdfs

Hiç bi filme gülmeyenleri unutma.
Mesaj tarihi:
Abi bu filmi sadece çocukken izlemişler beğeniyor bence. Arkadaşım ezmişti beni üniversitede " Neeeeeeeeee nasıl izlemessin, bi de sinemadan anlıyorum diye geçiniyorsun. + Abi dur yapma ben anladığımı söylemedim, herkesin izlemediği filmler vardır diye kaçtım koşarak gidip izledim filmi. Bu muymuş" dedim adamların emeğini çöpe attım oracıkta asdfasdf
Mesaj tarihi:
bir kisim insan oylesine gulmeye gidecek, bir kisim insan oylesine gulmeye gidenlerin verdigi paralar yuzunden boyle seylerin cekildigini savunacak, oylesine gulmeye gidenler berserker olacak, buyuk bir shitstorm'un ardindan ragequit furyasi basgosterecek..

-levi 2:45-
Mesaj tarihi:
Ben geçenlerde rastgele televizyonda şunu izledim, şu bile recep ivedikten tier tier ilerdeydi lan her açıdan tabi söveriz

http://www.filmce.net/wp-content/uploads/hirsizvar.jpg
Mesaj tarihi:
eğer başıma bir iş gelmeyecekse ilk filmi beğenmiştim.2. çöptü hayatımda izlediğim en kötü film olabilir 3. yü izlemedim bile.

tabi ilk filmi izlediğimde lise sondaydım herhalde.liseli aklından dolayı da olabilir sonra bir daha izlemedim
Mesaj tarihi:
lise kafasının da etkisi vardır ama eskiden de yazmıştım recep ivedik ilk çıktığında iyi bi karakterdi. ama ilk dediğim, pencere kenarında bira içip aşağı salim abey diye bağırdığı zaman falan.

şimdiki gibi sırf mallık yapan barzo magandadan öte ruh hastası bir yanı olan karşısındakinin suratına bakıp konuşmayan falan bi tipti. değişik bişeydi yani. o yüzden lise sonda falan severdik biz de. şahanın o zamanlar yaptığı çoğu şey iyiydi ya hatta yok cipte mahsur kalan adam, gözünde dondurma kalan adam falan.

sonra işte tuttu muttu daha çok tutsun diye bokunu çıkardı herhalde. e tabi biz de küçüktük ama lise sondaydık lan.
Mesaj tarihi:
Tori said:

Ben geçenlerde rastgele televizyonda şunu izledim, şu bile recep ivedikten tier tier ilerdeydi lan her açıdan tabi söveriz

http://www.filmce.net/wp-content/uploads/hirsizvar.jpg

bile derken?
  • Yeni Oluştur...