pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Maldivlerde Survivor. Şubat'ta vizyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 illa acacan konusunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 2014'e güzel haberle girdik. böyle yaratıcı bir senaryo bu seneye nasip olacak. bu konu ilerleyen sayfalarda cem yılmaz vs şahan filmleri ve onlara gülenler arasındaki kavgalardan oluşacak sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 siz bunlara gülüyo musunuz, ıy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Red said: 2014'e güzel haberle girdik. böyle yaratıcı bir senaryo bu seneye nasip olacak. bu konu ilerleyen sayfalarda cem yılmaz vs şahan filmleri ve onlara gülenler arasındaki kavgalardan oluşacak sdfs Hiç bi filme gülmeyenleri unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Red said: leon beğendiğim bi film değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 mc lovin jean reno senin teyzen filan kesin ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 çocukluğumun bir parçasına, saf temiz hatıralarıma, atari salonlarını ilk keşfedişimin o ilk heyecanına hakaret sayıyorum o mesajını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Abi bu filmi sadece çocukken izlemişler beğeniyor bence. Arkadaşım ezmişti beni üniversitede " Neeeeeeeeee nasıl izlemessin, bi de sinemadan anlıyorum diye geçiniyorsun. + Abi dur yapma ben anladığımı söylemedim, herkesin izlemediği filmler vardır diye kaçtım koşarak gidip izledim filmi. Bu muymuş" dedim adamların emeğini çöpe attım oracıkta asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Öyle zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 bir kisim insan oylesine gulmeye gidecek, bir kisim insan oylesine gulmeye gidenlerin verdigi paralar yuzunden boyle seylerin cekildigini savunacak, oylesine gulmeye gidenler berserker olacak, buyuk bir shitstorm'un ardindan ragequit furyasi basgosterecek.. -levi 2:45- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Eyvah Eyvah 3 de girmis vizyona. kötülük konusunda yarisirlardi iste beraber girselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Offf yine iş yerlerinde izleyen ve beğenen bir ibiş olacak her fırsatta filmden espriler taklitler yapacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Ben geçenlerde rastgele televizyonda şunu izledim, şu bile recep ivedikten tier tier ilerdeydi lan her açıdan tabi söveriz http://www.filmce.net/wp-content/uploads/hirsizvar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Fragman yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Bu film bir harika dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 eğer başıma bir iş gelmeyecekse ilk filmi beğenmiştim.2. çöptü hayatımda izlediğim en kötü film olabilir 3. yü izlemedim bile. tabi ilk filmi izlediğimde lise sondaydım herhalde.liseli aklından dolayı da olabilir sonra bir daha izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 lise kafasının da etkisi vardır ama eskiden de yazmıştım recep ivedik ilk çıktığında iyi bi karakterdi. ama ilk dediğim, pencere kenarında bira içip aşağı salim abey diye bağırdığı zaman falan. şimdiki gibi sırf mallık yapan barzo magandadan öte ruh hastası bir yanı olan karşısındakinin suratına bakıp konuşmayan falan bi tipti. değişik bişeydi yani. o yüzden lise sonda falan severdik biz de. şahanın o zamanlar yaptığı çoğu şey iyiydi ya hatta yok cipte mahsur kalan adam, gözünde dondurma kalan adam falan. sonra işte tuttu muttu daha çok tutsun diye bokunu çıkardı herhalde. e tabi biz de küçüktük ama lise sondaydık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 çıksında gidelim biranönce ben valla beğeniyorum tüm seriyi, arkadaşlarla arada açar açar izleriz hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 -_- keşke ölseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 şafak sezerden bi adım öte işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 bohoho hoyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Tori said: Ben geçenlerde rastgele televizyonda şunu izledim, şu bile recep ivedikten tier tier ilerdeydi lan her açıdan tabi söveriz http://www.filmce.net/wp-content/uploads/hirsizvar.jpg bile derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 şunun 2. kasedi fln var diyolardı hiç izlemedim ben unutuldu var mı 2. kasedini izleyen gören Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Ilgiyle bekliyorum pre-order yapicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar