Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

komsunun kopegi kedileri parcaliyor

chrome

Öne çıkan mesajlar

abi yapılacak şey belli neyin tartışması ki bu aklıselim her insan gider komşusuna durumu bildirir rahatsız oldugunu söyler yok çözüm yok ise polisi ararsın köpek toplayıcılarını çağırırlar alırlar köpeği kurtulursun bu kadar

yani olması gereken bu zaten e buda denmiş gerisi eğlence bölümü
Sosyal ağlarda paylaş

kiracilar abi salak bir cift. 4500 lira kira veriyorlar villada oturacagiz diye. evleri yok daha. ha bire magal partisi falan yapip duruyorlar. 50 kere uyardik umurlarinda da degil. ben kameraya alip direkt dava acagim oyle karar verdim.
tesekkurler konu kilitlenebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

buyurken kediyle buyumemis ya da buyudukten sonra kedi ile sosyallesmemis her kopek KENDI ALANINA giren kediye saldırır.

kopegin dogası bu, dalga mı geciyorsunuz?

her kopek sahibi kopeklerini kediyle sosyallestiremez mesela benim kedim olmadıgı icin benim de kopeklerim kedi gorunce saldırabilirler..

ama onun dısında insan agresyonu kabul edilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

buyurken kediyle buyumemis ya da buyudukten sonra kedi ile sosyallesmemis her kopek KENDI ALANINA giren kediye saldırır.

her kopek sahibi kopeklerini kediyle sosyallestiremez mesela benim kedim olmadıgı icin benim de kopeklerim kedi gorunce saldırabilirler..

sahipli bir köpeğin insan agresyonu kabul edilemez ama kedi agresyonu, hayvanın doğasında olduğu için, kabul edilebilir öyle mi?

çünkü birinin cezası olup, diğerinin olmadığı için mi? ya da kedi canı, insan canından daha az değerli olduğu için mi?

ne demek doğasında var? hayvanını nasıl yolda bulduğu yiyeceği yemeyecek, bulduğu her yere çişini kakasını yapmayacak, insana saldırmayacak, gereksiz bir şekilde devamlı havlamayacak, önüne gelen her eşyayı parçalamayacak v.s. şekilde eğitiyorsan, kediye de saldırmayacak bir biçimde eğitmen gerekir ki bunun için mutlaka evde kedi besliyor olman gerekmez. köpek eğitilebilen bir hayvan. ''doğasında var tabi kedilere saldıracak'' ne demek? yukarıda saydıklarımın hepsi de doğasında var, öyle değil mi? eğer eğitemiyorsan da kesinlikle başıboş bırakmayacaksın hayvanı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ev kedileri disari cikinca buyuk ihtimalle 2-3 fare, kus filan oldurup iceri giriyor. Dogasinda var. Ya kedine fare oldurmemeyi, kelebek parcalamamayi, kus paralamamayi ogret, ya da asla disari salma.

Ayni mantik. Insana saldirmasi kabul edilemez ama, evet. Biz insaniz cunku, baska neden de yok.
Sosyal ağlarda paylaş

dogolar güzel köpek hakkaten.

yalnız çoğu köpek kedileri kovalar. adam mustakil villada oturuyorsa içeri giren kediyi köpek doğal olarak kovalar. hani adma öğle yemeği olarak köpeğine kedi veriyorsa ayrı. kedilerde hızlı ve çevik hayvanlar genelde kaçmaları lazım. başlık biraz abartma geldi bana. parçalıyor yiyor denmesi.

ama civarda çok kedi varsa ve hakkaten öldürüyorsa önlem alınması lazım.bahçeye kedi girişini engellemek için.
Sosyal ağlarda paylaş

ha bi de dogolar yasak değil mi ?

fakat şöyle bir şey var. insanın köpeğinin elinden alınması muthteşem bir düşmanlık yaratabilir. yani herhangi bi sebepten benim köpeğim yan komşu yüzünden uyutulsa o komşuya hakkaten hayatı dar ederdim sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

idilik said:

Zegna said:

sahipli bir köpeğin insan agresyonu kabul edilemez ama kedi agresyonu, hayvanın doğasında olduğu için, kabul edilebilir öyle mi?

çünkü birinin cezası olup, diğerinin olmadığı için mi? ya da kedi canı, insan canından daha az değerli olduğu için mi?

ne demek doğasında var? hayvanını nasıl yolda bulduğu yiyeceği yemeyecek, bulduğu her yere çişini kakasını yapmayacak, insana saldırmayacak, gereksiz bir şekilde devamlı havlamayacak, önüne gelen her eşyayı parçalamayacak v.s. şekilde eğitiyorsan, kediye de saldırmayacak bir biçimde eğitmen gerekir ki bunun için mutlaka evde kedi besliyor olman gerekmez. köpek eğitilebilen bir hayvan. ''doğasında var tabi kedilere saldıracak'' ne demek? yukarıda saydıklarımın hepsi de doğasında var, öyle değil mi? eğer eğitemiyorsan da kesinlikle başıboş bırakmayacaksın hayvanı.

THIS
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Ev kedileri disari cikinca buyuk ihtimalle 2-3 fare, kus filan oldurup iceri giriyor. Dogasinda var. Ya kedine fare oldurmemeyi, kelebek parcalamamayi, kus paralamamayi ogret, ya da asla disari salma.

Ayni mantik. Insana saldirmasi kabul edilemez ama, evet. Biz insaniz cunku, baska neden de yok.

Aynı mantık değil, kediler eğitilemiyor. Köpek her türlü eğitilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...