Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Bunarada köpek dışarıda insanları kovalarken polisi ararsan olay çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 polisin de işi yok gelcek ona bakçak. asdghdfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 abi yapılacak şey belli neyin tartışması ki bu aklıselim her insan gider komşusuna durumu bildirir rahatsız oldugunu söyler yok çözüm yok ise polisi ararsın köpek toplayıcılarını çağırırlar alırlar köpeği kurtulursun bu kadar yani olması gereken bu zaten e buda denmiş gerisi eğlence bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Sparkcaster said: polisin de işi yok gelcek ona bakçak. asdghdfgdg ne işi varki bütün gün tavla oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 genelde böyle köpeklerin sahipleri de arıza oluyor ha. gider konuşursun atar yapar falan, kesin görgüsüz, maganda bi tiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 kiracilar abi salak bir cift. 4500 lira kira veriyorlar villada oturacagiz diye. evleri yok daha. ha bire magal partisi falan yapip duruyorlar. 50 kere uyardik umurlarinda da degil. ben kameraya alip direkt dava acagim oyle karar verdim. tesekkurler konu kilitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 O doğru. Adamın köpeni aldırtırsın, adam çıkar seni vurur öldürür. Memleket manyak dolu ki böyle köpek sahiplerinde o potansiyel var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 kendi bacağını ısırt bi arkadaşına sonra polis çağır ısırdı gebertin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 chrome said: 4500 lira kira veriyorlar villada oturacagiz diye. evleri yok daha. Sonradan görme mal oldukları çok belli o halde, beslediği köpektende anlaşılıyo zaten. Dikkatli olmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Liebe said: kendi bacağını ısırt bi arkadaşına sonra polis çağır ısırdı gebertin de Isırtmadan da olur, bahçene girince yanına gelmesine izin ver sonra daya av tüfeğini, sahibi toplasın madem canavar gibi köpek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 JestersTear said: Adam zergling besliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 o köpek benden çok et yiyodur lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Belki sahipleri vegan, köpek de ondan kudurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ABİ KÖPEĞİN PİPİSİ BİLE BÜYÜK LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 u jelly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bazı arkadaşların vicdanına sokayım. o köpeği salan adamın da poposuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 kedi parçalayan köpeğe ne vicdanı, direk gaz odası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 buyurken kediyle buyumemis ya da buyudukten sonra kedi ile sosyallesmemis her kopek KENDI ALANINA giren kediye saldırır. kopegin dogası bu, dalga mı geciyorsunuz? her kopek sahibi kopeklerini kediyle sosyallestiremez mesela benim kedim olmadıgı icin benim de kopeklerim kedi gorunce saldırabilirler.. ama onun dısında insan agresyonu kabul edilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 köpeğe bişey yapmazsın zaten o kadar köylü değilsin de git sahibiyle konuş önce güzelce. bi değişiklik olmazsa şikayet kısmına geçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Zegna said: buyurken kediyle buyumemis ya da buyudukten sonra kedi ile sosyallesmemis her kopek KENDI ALANINA giren kediye saldırır. kopegin dogası bu, dalga mı geciyorsunuz? her kopek sahibi kopeklerini kediyle sosyallestiremez mesela benim kedim olmadıgı icin benim de kopeklerim kedi gorunce saldırabilirler.. ama onun dısında insan agresyonu kabul edilemez. sahipli bir köpeğin insan agresyonu kabul edilemez ama kedi agresyonu, hayvanın doğasında olduğu için, kabul edilebilir öyle mi? çünkü birinin cezası olup, diğerinin olmadığı için mi? ya da kedi canı, insan canından daha az değerli olduğu için mi? ne demek doğasında var? hayvanını nasıl yolda bulduğu yiyeceği yemeyecek, bulduğu her yere çişini kakasını yapmayacak, insana saldırmayacak, gereksiz bir şekilde devamlı havlamayacak, önüne gelen her eşyayı parçalamayacak v.s. şekilde eğitiyorsan, kediye de saldırmayacak bir biçimde eğitmen gerekir ki bunun için mutlaka evde kedi besliyor olman gerekmez. köpek eğitilebilen bir hayvan. ''doğasında var tabi kedilere saldıracak'' ne demek? yukarıda saydıklarımın hepsi de doğasında var, öyle değil mi? eğer eğitemiyorsan da kesinlikle başıboş bırakmayacaksın hayvanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Ev kedileri disari cikinca buyuk ihtimalle 2-3 fare, kus filan oldurup iceri giriyor. Dogasinda var. Ya kedine fare oldurmemeyi, kelebek parcalamamayi, kus paralamamayi ogret, ya da asla disari salma. Ayni mantik. Insana saldirmasi kabul edilemez ama, evet. Biz insaniz cunku, baska neden de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 dogolar güzel köpek hakkaten. yalnız çoğu köpek kedileri kovalar. adam mustakil villada oturuyorsa içeri giren kediyi köpek doğal olarak kovalar. hani adma öğle yemeği olarak köpeğine kedi veriyorsa ayrı. kedilerde hızlı ve çevik hayvanlar genelde kaçmaları lazım. başlık biraz abartma geldi bana. parçalıyor yiyor denmesi. ama civarda çok kedi varsa ve hakkaten öldürüyorsa önlem alınması lazım.bahçeye kedi girişini engellemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ha bi de dogolar yasak değil mi ? fakat şöyle bir şey var. insanın köpeğinin elinden alınması muthteşem bir düşmanlık yaratabilir. yani herhangi bi sebepten benim köpeğim yan komşu yüzünden uyutulsa o komşuya hakkaten hayatı dar ederdim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 idilik said: Zegna said: buyurken kediyle buyumemis ya da buyudukten sonra kedi ile sosyallesmemis her kopek KENDI ALANINA giren kediye saldırır. kopegin dogası bu, dalga mı geciyorsunuz? her kopek sahibi kopeklerini kediyle sosyallestiremez mesela benim kedim olmadıgı icin benim de kopeklerim kedi gorunce saldırabilirler.. ama onun dısında insan agresyonu kabul edilemez. sahipli bir köpeğin insan agresyonu kabul edilemez ama kedi agresyonu, hayvanın doğasında olduğu için, kabul edilebilir öyle mi? çünkü birinin cezası olup, diğerinin olmadığı için mi? ya da kedi canı, insan canından daha az değerli olduğu için mi? ne demek doğasında var? hayvanını nasıl yolda bulduğu yiyeceği yemeyecek, bulduğu her yere çişini kakasını yapmayacak, insana saldırmayacak, gereksiz bir şekilde devamlı havlamayacak, önüne gelen her eşyayı parçalamayacak v.s. şekilde eğitiyorsan, kediye de saldırmayacak bir biçimde eğitmen gerekir ki bunun için mutlaka evde kedi besliyor olman gerekmez. köpek eğitilebilen bir hayvan. ''doğasında var tabi kedilere saldıracak'' ne demek? yukarıda saydıklarımın hepsi de doğasında var, öyle değil mi? eğer eğitemiyorsan da kesinlikle başıboş bırakmayacaksın hayvanı. THIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 GERGE said: Ev kedileri disari cikinca buyuk ihtimalle 2-3 fare, kus filan oldurup iceri giriyor. Dogasinda var. Ya kedine fare oldurmemeyi, kelebek parcalamamayi, kus paralamamayi ogret, ya da asla disari salma. Ayni mantik. Insana saldirmasi kabul edilemez ama, evet. Biz insaniz cunku, baska neden de yok. Aynı mantık değil, kediler eğitilemiyor. Köpek her türlü eğitilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar