Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IPY3 - UoForever-VeteranUo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olm heriflerde nası bi açlık varsa milyarlarca ingot var 12893k verite 1283172k silver bilmemne napıyolar bu kadar ingotu arkadaş.

bende uğraştımda pc yi sadece mario oynamak için kullandığımızdan google bile la siktir git yat artık dedi. yatıom bende. oynanmaz 42 tane edit char ayıkladım 25 dakkada. ipy de kasarız artık adfuıh atsız matsız.
Mesaj tarihi:
µh said:

abi böyle bingildak gibi 123 lü şifre koyanlar direk bulunuyor işte ŞKASDKLŞSŞLKDFSDF

nebulada şifrelerim 12345 sadadssd

hacklenmesini umursamadığım için şifre yazmakla uğraşmadım.
Mesaj tarihi:
Somon said:

gpu ile kırıyorsun teknik olarak bilgisini mi merak ediyorsun yoksa ölesine mi sordun

okuyunca ben teknik kısmını merak ettim
Mesaj tarihi:
abi bineksiz uo oynanır mı? veteran mükemmel değil evet ama aos oynamak için fena değil işte.

pati uo olsa tadından yenmez aslında hazır hype varken.
Mesaj tarihi:
item bazlı olup ve itemların kaybedilmediği bir oyunda edit olduktan sonra ne anlamı var ki? sen 3 hafta farmlıyorsun, adam tek tıkla alıyor aynı itemi. aos olmasa en azından öldürdüğünde adamdan alırsın edit medit. insurance olunca cılkı çıkıyor editin.
Mesaj tarihi:
osi hariç her serverda mutlaka edit var ve olacaktır. bugün pati uo olsa orda bile edit olur ister istemez :) en kötü staff kendine char yapıyo.

maksat güzel vakit geçirmek abi, edit medit kafa yormadan hep beraber oynayalım işte de bineksiz uo nası olur aklım almıyo şu an.
  • Yeni Oluştur...