Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 abi bende ne biçim şans var. ltc ye girdim damla çıkmaz oldu ipy de oynarım dedim owner gg çekti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 noldu lan ipy3 içi nebula bırakanlar sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ipy3 icin birakmadik abi nebulayi asdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Red said: noldu lan ipy3 içi nebula bırakanlar sdfsdfds Güzel bir noktaya değinmişsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Red said: noldu lan ipy3 içi nebula bırakanlar sdfsdfds kafan çok güzelmiş kardeş asdasd güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 sahibi hemen alınıp gelmiş sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 2014 yılında hala uo oynamaya çalışanlara müstahak ya, beter olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 2014 yılında uonun hâlâ mevcut oyunlardan iyi olmasının suçlusu biz miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ben oynamayacaktım abi zaten ipy3'de, ertelenmeden sonra koyverdim yoğunluktan ötürü ama adamlara cidden üzüldüm çok fazla emek verdiler bu kadar yıldır, çok kaliteli de bir şey ortaya çıkarmışlardı ama karşılıksız herşey bir yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Benim bi bakasım vardı çok tutulmazdım ama heyecan olsun diye biraz neyse kısmet değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 abi bu adamı sikmek lazım bu ne lan duygularımla oynadı resmen şerefsiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 YA NİYE KÜFÜR EDİYOSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 EDERİM ÇOK SİNİRLİYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 gelsin herkez nebulaya donsun iste kalede bank ta var aksamlari pvp action yapalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 millet nebulayı IPY için bırakmadı, nebulayı nebulanın kötü olduğu için bıraktılar. hala kötü ve kötü kalacak. sistemlerinden yönetimine kadar herşey leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 lol nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 bingildak said: millet nebulayı IPY için bırakmadı, nebulayı nebulanın kötü olduğu için bıraktılar. hala kötü ve kötü kalacak. sistemlerinden yönetimine kadar herşey leş. pm kutunda boşluk açabilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Red said: noldu lan ipy3 içi nebula bırakanlar sdfsdfds this. ahahahaha valla yazık oldu ha. hype içinde hype yapanlar beter olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 abi zekasızlar hala nebulayı ipy için bıraktı millet falan sanıyo ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 kermit haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 paralel hype yapılanması nebulayı çökertti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 guildmaster kim olacak tartışmasından sonra bittiniz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 nebulayı bıraktıran şey, eğlenceye dair her faktörün engelli olmasıydı. olm hatırlamıyonuz mu lan guildi kurup pvp yapmaya çalışınca, dancın basınca, gemide gezince falan topluca keyiflerin nasıl kaçtığını ? bir de ipy'ye zaten başlanacaktı yine de eğlenmek için takılabiliyorduk ama NO FUN ALLOWED diye bir kuralı var ne yazık ki. an eks por pvpsinden bıktım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 http://www.uoancorp.com/ Burayı açmışlar, IPY staffı,coderları falan var başında.Orda takılsın isteyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar