Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Llama said: chrome said: kapıyı açık bıraktıktan sonra içerisi tomahawk yemese ne olacak? adam giriyor kıtır eppek gibi kesiyor gidiyor. ben kalemin içerisinde bile güvende hissedemiyorsam kendimi nerede hissedeceğim? hem olum kalede savaş olacağı her an kesin iken nasıl olurda macroya bırakıyorsunuz ki sizin hatanız ben oynamıyorum gerçi ama kale için para verenlerden olduğum için konuşma hakkım var sdf dışardan earthquake atıldığında kalenin ortasında dururuz etkilenmeyiz rahat rahat takılırız diye özellikle kale alındı, ayrıca public de değilmiş zaten gayet kapısı kapalıyken içeri kimse giremiyor, kim açık bıraktıysa bravo gerçekten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Wolas said: ben hala kapıyı açıp,adamın içeri girmesini, girmesinide geçtim oradaki tüm makrocuları keserken adamı atamayan üyeyi çok merak ediyorum kendisini burada açıklasın illa ağır küfür mü edeyim. bırakan ben değilim ama dilerim şu şaka falandır. yoksa gerçekten bir oyun için bu kadar delleniyor olmak çok salakça abi özür dilerim. tut ki biri kasıtlı bıraktı ki hiç zannetmiyorum. kesilenlerden biri olarak benim için gayet komik bir anı oldu bu. sonuçta vakit verdiğimiz şeylerin hepsini eğlenmek için yapıyoruz. bir noktaya ulaşmak için değil a noktasından b noktasına varıyor olmaktan keyif aldığımız için yapıyoruz. böyle saçma reaksyonlar gösterirseniz herkes bırakacak oyunu kalenin kapısının önünden bile geçen kimse olmayacak haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Saeros said: ben oynamıyorum gerçi ama kale için para verenlerden olduğum için konuşma hakkım var sdf dışardan earthquake atıldığında kalenin ortasında dururuz etkilenmeyiz rahat rahat takılırız diye özellikle kale alındı, ayrıca public de değilmiş zaten gayet kapısı kapalıyken içeri kimse giremiyor, kim açık bıraktıysa bravo gerçekten sdf oraya bir kişi geçti zaten kare doluyor ikinci kişi geçmesi zor hatta 3 hepten zor.. ee bütün günde orada ben duruyorum zaten : ) ama kale kapısı zaten belli bir süre sonra kapanıyor kendiliğinden şansızlık olmuş biri çıkarken baskın oldu yada baskın esanasında biri opendoor macrosu yüzünden kapıyı açtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 kalenin kapısının açılması fail 1 adamın kaleden i ban thee komutu ilen atılmaması fail 2 blade in aynı komutla atılmaması fail 3 tüm bu faillerden sonra buraya gelinip ss konması epic fail adasjkdklasj geçmiş olsun bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 aktif oynayan belli ki chrome, kapıyı açmadıysa bile geri kalanı onun beceriksizliği. böyle biline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ÇOK PİS KÜFÜR EDİCEM KİM AÇIK BIRAKTI KAPIYI!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 bingildak said: aktif oynayan belli ki chrome, kapıyı açmadıysa bile geri kalanı onun beceriksizliği. böyle biline. ulan makrodayım ben. niye benim üzerime oynuyorsun bıngıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Aluriel said: ÇOK PİS KÜFÜR EDİCEM KİM AÇIK BIRAKTI KAPIYI!!!!!! sana bir uğraş bulsak ya cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ya bırak macrodaymış journaldan görünüyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 KAPIYI KAPATALIM ARKADAŞLAR CERYAN YAPIYOORRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 kapılar bir süre sonra otomatik kapanıyor zaten. 1 dk bile açık kalmıyor kendiliğinden. birisi eve can havliyle kaçınca peşinden dalmıştır eleman diye tahmin ediyorum. Saeros said: ben oynamıyorum gerçi ama kale için para verenlerden olduğum için konuşma hakkım var sdf dışardan earthquake atıldığında kalenin ortasında dururuz etkilenmeyiz rahat rahat takılırız diye özellikle kale alındı, ayrıca public de değilmiş zaten gayet kapısı kapalıyken içeri kimse giremiyor, kim açık bıraktıysa bravo gerçekten sdf bitti senin konuşma hakkın. daha fazla konuşabilmen için biraz daha para vermen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ben açık bıraktım lan nolmuş kapıyamı bağlı herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 makronuza iki satır ekleyin banlasın summonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 ben 3 gündür aynı şekilde ölüyorum. bu kadar kalleşlik olmaz. giden elektirik parasınamı yanayım pc açık için sesden zor uyuyorum ona mı yanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 aynen imamın dediği gibi bir durum tezahur etti esasen. kalenin önü bazen çok kalabalık oluyor ve bizim için kalenin önüne bir kap in nox an mani komboları bırakıyorlar. düşmanımız da çok ve yaradana sığınıp hacı gücü ile giriyorlar haliyle can havliyle içeri kaçıyoruz. bu güne kadar kale anahtarı bile yoktu mesela bende. demir kapının önünde kapıyı tırmalarken çığlık çığlığa kaç defa can verdiğimin sayısını bilmiyorum. çok zor zamanlar geçiriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 kalede kasmayın zaten şu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 imamizer said: kapılar bir süre sonra otomatik kapanıyor zaten. 1 dk bile açık kalmıyor kendiliğinden. birisi eve can havliyle kaçınca peşinden dalmıştır eleman diye tahmin ediyorum. Saeros said: ben oynamıyorum gerçi ama kale için para verenlerden olduğum için konuşma hakkım var sdf dışardan earthquake atıldığında kalenin ortasında dururuz etkilenmeyiz rahat rahat takılırız diye özellikle kale alındı, ayrıca public de değilmiş zaten gayet kapısı kapalıyken içeri kimse giremiyor, kim açık bıraktıysa bravo gerçekten sdf bitti senin konuşma hakkın. daha fazla konuşabilmen için biraz daha para vermen gerekiyor. VARSA ŞEKLİNİZ BUX GATE'E BEKLERİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 chrome said: demir kapının önünde kapıyı tırmalarken çığlık çığlığa kaç defa can verdiğimin sayısını bilmiyorum. gdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 nasıl kalde kasma biz malmıyız abi o zaman castle aldık niye castle aldık biz ? rahatca makroya bırakabilelim diye . ben böle mallık görmedim hadi karanbolde 50 kişi kaleye girer kapatamazsın atamazsında bu nasıl iş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 sakin yahu pvp yapılan yerde makroya bırakırsan herhalde ölürsün, elbet biri kaçar aradan buna bu kadar tepki gösterilecek bir şey yok. gelin benim eve makroya koymak istiyorsanız, gate açayım neredeyseniz fakat earthquake yiyorsunuz, beni hiç öldürmediler ama garanti veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 wolas cok pis kufur edicen gibi la sakin ol. ne olmus kesildiysen ak? adam resmen giydirio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 volas çok pis küfür edersen istanbulda deprem olacakmış. sakin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 chrome said: demir kapının önünde kapıyı tırmalarken çığlık çığlığa kaç defa can verdiğimin sayısını bilmiyorum. çok zor zamanlar geçiriyoruz. asdfdasfg abi ben de içeride kapalı kapı arkasından miyavlayan kedi gibi biri gelip kapıyı açsın çıkayım diye yalvarıyorum. kapı açılınca sevinçle kale önünde koşup sevinçten çişimi kaçıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 o deilde dun bucs ta nasil dagildik ya uzhuheueahae nereye gitsek kesiolar amk ne lamer guildiz. brit mezarda 5 kisi 1 adami kesemedik amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 HAHAHAHAHAHAHA evden ayril diye bir komut var abi. onu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar