küheylan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Seele abinler konuşuyor bekle iki dakka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 phil amca ölmüs lan http://bilder.bild.de/fotos-skaliert/prinz-von-bel-air-36146939-mbqf-34046568/2,w=985,c=0.bild.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Absonun dediklerine inanamak ilk hatan olmuş. :P kermit said: bana absolut özelden yazdı. schumi ölmüş dedi. bende ona güvenerek yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 kermit said: -Deno- said: ulan adam hayatını kaybetmediyse bi tarafından atanları bulup dövücem lütfen Kardeşim zaman ve mekanı belirtirsen ben de gelmek isterim izlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Absolut said: Absonun dediklerine inanamak ilk hatan olmuş. :P kermit said: bana absolut özelden yazdı. schumi ölmüş dedi. bende ona güvenerek yazdım it's the vodka that's talkin, not you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Komadan cikmis,seneye yine f1 deyim demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 %1 ihtimal öyle bir şey olsa, bir de ferrari ile dönüp şampiyon olsa uvvvvv sonra F1 i kapatıp gitsinler zirvede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Dark_Soul said: Komadan cikmis,seneye yine f1 deyim demis Fake haber kesin. Schumi türkçe bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bu öldü diye sansasyon yapanlarla kayalıklarda kutu bira içilirken yunus geliyor diyenler %97.6 aynı kişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Deathblade said: Dark_Soul said: Komadan cikmis,seneye yine f1 deyim demis Fake haber kesin. Schumi türkçe bilmiyor. http://www.youtube.com/watch?v=jk1DxKKp5tI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 applev0dka said: %1 ihtimal öyle bir şey olsa, bir de ferrari ile dönüp şampiyon olsa uvvvvv sonra F1 i kapatıp gitsinler zirvede Yapılmışı var. Kim clijters. Dünya kadınlar sıralamasında 1. sıradayken, işte wimbledon amerika açık neyse herşeyin şampiyonu olmuşken sakatlanıyor, aylar geçiyor bir türlü tam iyileşemiyor, sporu tamamen bırakmak zorunda kalıyor 2007de. Evleniyor çoluğa çocuğa karışıyor hede hödö. 2 sene sonra iyileştiğini duyunca amerika açık nabıyon kız wildcard veriyim mi sana oynan mı diyor, geri dönüyor hazırlanıyor mazırlanıyor. Williams kardeşlerin ikisinin birden eline veriyor final yolunda, finalde de wozniackiye sen kısa şortunla ip zıplarken ben tenis oynuyordum diyor, unranked durumdayken amerika açıkda şampiyon oluyor. 2010da bir daha kazanıyor amerika açığı. http://img.thesun.co.uk/aidemitlum/archive/00888/Kim-Clijsters-280_888512a.jpg Sonradan devam ediyor oynamaya bilmemkaç yıl sonra tekrar dünya sıralamasında 1 numaraya çıkıyor falan sfsdfdsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Ren said: bu öldü diye sansasyon yapanlarla kayalıklarda kutu bira içilirken yunus geliyor diyenler %97.6 aynı kişiler. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Yunus niye gelsin abi işi mi yok hayvanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 muhabbete geliyo zaten. hayvanın da dertleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 dünya üzerinde konuyu MS'den yunuslara bağlayabilen tek forum paticik heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Yunus candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Ren said: bu öldü diye sansasyon yapanlarla kayalıklarda kutu bira içilirken yunus geliyor diyenler %97.6 aynı kişiler. ben iki kere yunustan kaçtım.. 99-2000 arasıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 foseydon gonderiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Yaşgünüymüş bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 yaşgününde ölcek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Mc Schumi - Pesimist F1 - Doğum günüm öldüğüm gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 o yunus olayı hayata etki eden temel noktalardan bence. üniversiteye gidebilen ve yunus olayı yaşamış arkadaşlar için grafik yapayım dedim. http://i.imgur.com/HCGlvoQ.jpg schumiyi baltaladım gibi oldu ama, bence kırmızı olan schumiye de uyuyor. 1 metre arabadan yıllarca sağ çıkmışsın işte pezevenk git havuzda falan yüz, leğenle kay. ne itlik serserilik yapıyorsun dağda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 oha yunus derken polis kastedilmiş ben denizdeki balık sandım lan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 yunus dediği polismiş adamın ben denizdeki yunus sandım gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar