aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 ne salak seyleri merak ediyosun sen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 bizim basimiza gelse, pert olmus bu diye bizi hastaneye bile goturmezlerdi aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 aquila said: ne salak seyleri merak ediyosun sen ya. bence son derece ilginç lan. bu adamlar şana şöhrete krallığa alışmış adamlar. sen adamı krallıktan indirip, kendi bokunu zor tutan bi adama dönüştüğü hayat veriyosun adamlara. kafayı yer insan. ve adamlar bu krallığa uzanan süreçte kendilerini hep 1"Çalışmanın her saniyesinden nefret ediyordum; fakat kendime hep dayan! diyordum. Bugün çalışacağım ve ömrümün sonuna kadar bir şampiyon olarak yaşayacağım." şeklinde motive ediyorlar. evet isim olarak bir şampiyon ama keyfini süremiyor işte bu kadar çalışmanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 biz kask ne yeaaa bisey olmaz diye kask takmamis olurduk zaten, beynimizi kayalardan temizlerdi ekipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 moriarty said: aquila said: ne salak seyleri merak ediyosun sen ya. bence son derece ilginç lan. bu adamlar şana şöhrete krallığa alışmış adamlar. sen adamı krallıktan indirip, kendi bokunu zor tutan bi adama dönüştüğü hayat veriyosun adamlara. kafayı yer insan. ben vermiyorum kardes, kendi yaptiklarinin sonuclari. yasamak isteyen her turlu yasar, karakterle ilgili sanla sohretle degil. tek sikintim ful felc olurdu belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 2013 iğrenç bir yıl oldu. Özellikle son çeyreği çok kişiyi kaybettik. Benim içinde öyle köpeğimi kaybetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 aquila said: moriarty said: aquila said: ne salak seyleri merak ediyosun sen ya. bence son derece ilginç lan. bu adamlar şana şöhrete krallığa alışmış adamlar. sen adamı krallıktan indirip, kendi bokunu zor tutan bi adama dönüştüğü hayat veriyosun adamlara. kafayı yer insan. ben vermiyorum kardes, kendi yaptiklarinin sonuclari. yasamak isteyen her turlu yasar, karakterle ilgili sanla sohretle degil. tek sikintim ful felc olurdu belki. olsun olum. adamlar hep karşılığını alacağı ve dinlenip, yaptıklarının keyfini ve huzurunu yaşayacağı anı hayal ediyor çalışırken. sonra bam. yine savaşmaya başlıyosun sonrası ölüm tadını çıkaramadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 he bi onlar oyle anasini satim, baskalari hayatlari boyunca zevk sefa icinde yasiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 öyle demiyorum da adamların beyin/direnç/motivasyon/psikoloji çok başka seviyede. o yüzden efsane onlar oluyor zaten diğerleri değil. sonra keyfini çıkaramıyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Tonlarca fabrika işçisine olan şeyler bunlar malesef. Baskı makinesi ellerinin üzerine inip tuzla buz olan insanlar, tersanelerde bacağından olanlar, komaya girenler falan. Ne kadar tv'ye çıktığın veya ne kadar para aldığın bu durumlarda pek önemli olmuyor. Olay kötü, tabi. O başka bir şey. Ama bu olay sırf böyle bir insanın başına gelmiyor, çok sayıda kişinin yaşadığı şeyler. O insanlarında hayatları, umutları falan vardı. Onu demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 sabonis said: Değil paticik, internet Dünyası kermit kadar kalitesiz ve başarısız troll görmedi. yapma ya ? rahmetlinin topicinde kavga istiyorsun sanırım sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Kermit beceremiyorsun reis yapma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 yapıcam o adam ölecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Herkes ölecek ama umarım iyileşip daha sonra yaşlılıktan falan ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 fistan a özeniyor millet asfdkjshfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 bize ne abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 çakma fistanlar gerçeğini yaşatmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 bu sefer gidici http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25792243.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Orkun s.nin yorumu epik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 beni fransız doktorlarına emanet etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 adam göz göre gidiyor şaka gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 zaturreyi atlatmis, olmucekmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 said: Kayakla kayarken 29 Aralık'ta Fransa'daki Meribel kayak merkezinde geçirdiği kazadan sonra yapay komada uyutulan Michael Schumacher'in, havada 10,4 metre uçtuktan sonra başını bir kayaya çarparak yaralandığı açıklandı. Soruşturmayı tamamlayan savcı Patrick Quincy, kaza ile ilgili bir ihmal veya suçlunun bulunmadığını ve dosyanın kendilerince kapandığını açıkladı. Kaza ile ilgili kesin raporda şu bilgiler yer alıyor: -Michael Schumacher, pistin 4,5 metre dışında kayarken, yeni yağan karın altında kalan ve fark edilmeyen kayaya çarparak havalanıyor. Schumacher, 10,4 metre uçtuktan sonra başını ikinci bir kayaya çarpıyor. - Kaskındaki kameranın aldığı yaralarla ilgili bir rolü yok. Kamera kaskın önünde. Schumacher’in başının sağ tarafı kayaya çarpıyor. - Pistte, sorumluların bir ihmali yok. Bütün çizgiler, ikaz işaretleri Fransız normlarına göre eksiksiz. Olay sadece talihsiz bir kaza. Savcılık, bu raporla birlikte dosyayı kapattı. Ailenin kişisel dava açma hakkı var, ancak ailenin şu ana kadar böyle bir girişiminin olmadığı açıklandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 104 metre okudum, dafuq dedim bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Fransa Alplerinde geçirdiği kazanın ardından üç aydır komada olan Michael Schumacher’in 20 kilo kaybettiği ortaya çıktı. Geçtiğimiz yılın son günlerinde gerçekleşen kayak kazasında başını kayaya vurup yaralanan efsane pilotun kaza günü 75 kiloya sahip olduğu ancak ve bu zaman zarfında 20 kilo kaybederek 55 kiloya kadar düştüğü belirtildi. Prof Dr Curt Diehm komada bulunan hastalarda kilo kaybının normal olduğuna dikkat çekerken, “sürekli bitkin olduğu için son derece kilo kaybı yaşamış bulunuyor. Yapay kalorilerle temel gereksinimleri karşılanıyor ancak yapı kasları için aynı şeyi söyleyemeyiz. Onun kaslarını hareketsizlik yüzünden bozulmuş varsaymamız gerekiyor. Fizyoterapistlerle tedavisi yapılıyor ancak sadece bunlarla yeniden kas inşa etmek mümkün değil” diye konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar