Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 j_bLiND said: bi de su çok önemli sanırım. aynı şampuanla iki farklı evde yıkandım. yani taşıdık. şimdi saçlarım öncekinden daha yumuşak hemen şekle giriyor teşekkürler Suyun kirecindendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 PrudenT said: deadwoll said: Şimdi yine normal insan ölçütlerinde saçım var ama dökülüyor. İşin komiği tepeden falan değil, şakaklardan ve yanlardan dökülüyor saçlarım. erkek tipi dökülme çoğu insanda şakaklardan başlar zaten niye şaşırdın ki buna? sdfsdf Abi tren yolu gibi açılmıyor, kafamın yanları dökülüyor. O herkeste dökülen yerde saç var fazlasıyla sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 pontipati said: http://mcdn01.gittigidiyor.net/3515/Ipek-Sampuan-750GR-Tum-Saclar-Icin-Hacim-Veren-P__35159979_0.jpg Bununla arabayi bile yikamam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 paraya kıyacaksanız kuaförlerin kullandığı şampuanlardan alın. mesela kerastas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 http://www.buycosmo.com/images/products/05/43/12/54312_buyuk_zoom.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Esh said: pontipati said: http://mcdn01.gittigidiyor.net/3515/Ipek-Sampuan-750GR-Tum-Saclar-Icin-Hacim-Veren-P__35159979_0.jpg Bununla arabayi bile yikamam lan qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 sabun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 hala üretimi var mı ipek şampuanının yoksa voleyi vurup, iflas mı açıklamışlar merak ettim. bu arada ben kafa ve omuzlar diyorum. ne hikmetse farklı bir şampuan ile ya da şampuansız saçlarımı yıkadığımda yalan oluyo saçlarım. kepeklenme, kaşınma vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Nasıl oldu bilmiyorum ama şu topic'i okurken eksisozlukte tommy hilfiglerin 396 liralık çantasını tezgahtara kızıp alamayan kadının dramında buldum kendimi. Aradan yarım saat geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 "Tatar Ramazan" said: j_bLiND said: bi de su çok önemli sanırım. aynı şampuanla iki farklı evde yıkandım. yani taşıdık. şimdi saçlarım öncekinden daha yumuşak hemen şekle giriyor teşekkürler Suyun kirecindendir evet burası baya kireçli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 ipek şampuandan çok güzel duş jeli oluyor sdfgs. saçıma kükürtlü sabun, birde kerastase dökülme önleyici den kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 clear kullanıyorum etkisinden memnunum ama öyle böyle göz yakmıyor arkadaş. her seferinde kan çanağı oluyor gözler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 MrLevie said: aynı sıkıntı var bende de... var mı görseli falan? deneyelim.görsel derken şampuanın mı? gratislerde filan olması lazım. biraz pahallı ama orda, amerikan pazarı tarzı yerlerde daha ucuza bulabilirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 2 yıldır aralıksız Bioxcin Genesis kullanıyorum, uzun saçlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Marl0_on said: MrLevie said: aynı sıkıntı var bende de... var mı görseli falan? deneyelim.görsel derken şampuanın mı? gratislerde filan olması lazım. biraz pahallı ama orda, amerikan pazarı tarzı yerlerde daha ucuza bulabilirsin belki. tek bir cinsi mi var şampaunın? ne bileyim yağlı saçlar için hedehödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 humic diye bi marka kullaniyordum da kafami kasindiriyor o head shoulder'a donucem o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 frizz ease straight ahead di sanırım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 headnshoulders / blendax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 tresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Komili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 komili fiyatına göre başarılı bence, ama sonlarına doğru kötü kokuyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Loreal Professional - Serie Expert - Density Advanced ya da aynı markanın kepeğe karşı etkili olanı, değiştire değiştire kullanıyorum işte, kuaför anne faydaları sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 nike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Şu. http://www-cdn.terrywhitechemists.com.au/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/S/c/Schwarzkopf-Extra-Care-Ultimate-Repair-Shampoo-400ml_3.jpg Saçım uzunken keşfetmiştim. Çok iyiydi. Saçım kısa. Hala iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 http://www.elidor.com.tr/images/urunler/gucluparlak1.png pembe membe idare ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar