aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 applev0dka said: 80 giyer R10 seneye 10 giyer devre arası olmuyor 55 giysin, araya küçük + işareti koysun. :)
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Ronaldinho çilekten öte bir transfer olur, sadece sosyal medyada Beşiktaş'ın 3 katı takipçiye sahip. Yurtdışından dayım söyledi taksiciler Galatasaray forması giyiyormuş burda Hasan Şaş diyormuş goygoyunu hiç sevmedim fakat son 1.5 senedeki Real Madrid eşleşmeleri+Drogba+Sneijder+Mancini ile Galatasaray marketing çalışmalarında son 20 yılın toplamından fazla iş yapmıştır ve gerçekten Galatasaray'ı en tanınan marka yapmıştır Troll football'u, kicker'i falan takip edin şimdi Ronaldinho geldikten sonra bir de Bjk CL'ye kalırsa. Bu ünvan çok önemli paranın yanında. Galatasaray şu an gidip Güney Amerika'nın ya da İsviçre gibi Alman-İtalyan takımlarının talan ettiği pazarlardan en kral youngsterları getirebiliyor parasını verip. Kelebek etkisinden öte Drogba ve Sneijder'in (Tabi CL'nin de) katkısı Galatasaray'a
reampage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 CL'ye kalamaz isek bu sene fena kaçar zaten, tek çare CL
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 gelirse ya r10 un yedeği olacak, ya da asıl mevkisi olan ön liberoda oynayacak veli ya da oguzhanı yedek bırakıcak
totemic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 SON DAKİKA: Beşiktaş Ronaldo de Assis Moreira (Ronaldinho) ile transfer görüşmelerine başladığını borsaya bildirdi.. kaynak
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 hadi bakalım hayırlı olsun beşiktaş camiasına
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Ahaha hissettinmi kap a açıklama olacağını nedir. Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Şirketimiz profesyonel futbolcularından Mehmet Akgün ile olan sözleşmemiz karşılıklı anlaşma yoluyla feshedilmiştir.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bu adamda artık torunlarına anlatır ben beşiktaş ta oynadım diye
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Samet'in getirdiği adamlardan mıydı bu?
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 aktiftablet said: Samet'in getirdiği adamlardan mıydı bu? Altınsay getirtmişti. Samet o yüzden hiç şans vermeyip öğüttü. Berat ve en başta Oğuzhan'a yaptığı gibi... He bir de; Escude > Eskişehirspor Tarık ile takaslanacak diye haber geldi. Kârlı iş olur. Escude'ye büyük saygım ve sevgim olsa da ağırlığı bize zarar veriyor. Tamam tecrübe ama ya Sivok ya o, herkes Sivok der çok rahatça. Kontenjanda açılıyor.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 said: Eliot Rothwell @EliotRothwell 13m #Besiktas will be watching Lescott tonight. All talk is of Ronaldinho, but Lescott is the signing they need. GAVUR BİLE FARKINDA asdfsda İkisini de alsak. Fakir oluruz yine ama çok tatlı takım oluruz asdfasd
totemic Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ikisini de alsak ne güzel olur ya.. namık kemal ne demiş; hayalle yaşayın da yaşamayanın da..
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 DarKRideR said: aktiftablet said: Samet'in getirdiği adamlardan mıydı bu? Altınsay getirtmişti. Samet o yüzden hiç şans vermeyip öğüttü. Berat ve en başta Oğuzhan'a yaptığı gibi... He bir de; Escude > Eskişehirspor Tarık ile takaslanacak diye haber geldi. Kârlı iş olur. Escude'ye büyük saygım ve sevgim olsa da ağırlığı bize zarar veriyor. Tamam tecrübe ama ya Sivok ya o, herkes Sivok der çok rahatça. Kontenjanda açılıyor. Bu kadar iyi adamları getirip sonra anadolu takımına veriyor olmak çok üzüyo beni ya :) Yavaşlığı dışında adam 10 numara stoper, kapalı defans oynayan bi takıma çok büyük katkısı olur
Llama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 iyi bari futbolcu göndere biliyoruz https://pbs.twimg.com/media/Bdiu6BaCMAAdhUp.jpg
fenn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Adamı kaçırdınız galiba. Heyecan yaptık birde o kadar
tinu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 benimde umudum tükenmeye başladı, bu ronaldinho, brezilyadaki kulübü en yüksek parayı versin diye kullandımı ne yaptı anlamadım ki.. neden hala bir şey çıkmadı anlamadım. ulan o kadarda heveslendik bee..
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Bence ronaldinhonun amcaoğullarından biri menejeriyim ben diye geldi burda 2-3 gün bedava yedi içti gezdi sonra toz.
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Ronny'nin geleceğine gerçekten inanlar var mıydı? Kıkırdadım.
Öne çıkan mesajlar