Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ronaldinho çilekten öte bir transfer olur, sadece sosyal medyada Beşiktaş'ın 3 katı takipçiye sahip.

Yurtdışından dayım söyledi taksiciler Galatasaray forması giyiyormuş burda Hasan Şaş diyormuş goygoyunu hiç sevmedim fakat son 1.5 senedeki Real Madrid eşleşmeleri+Drogba+Sneijder+Mancini ile Galatasaray marketing çalışmalarında son 20 yılın toplamından fazla iş yapmıştır ve gerçekten Galatasaray'ı en tanınan marka yapmıştır

Troll football'u, kicker'i falan takip edin şimdi Ronaldinho geldikten sonra bir de Bjk CL'ye kalırsa. Bu ünvan çok önemli paranın yanında.

Galatasaray şu an gidip Güney Amerika'nın ya da İsviçre gibi Alman-İtalyan takımlarının talan ettiği pazarlardan en kral youngsterları getirebiliyor parasını verip. Kelebek etkisinden öte Drogba ve Sneijder'in (Tabi CL'nin de) katkısı Galatasaray'a
Mesaj tarihi:
Ahaha hissettinmi kap a açıklama olacağını nedir.

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimiz profesyonel futbolcularından Mehmet Akgün ile olan sözleşmemiz karşılıklı anlaşma yoluyla feshedilmiştir.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Samet'in getirdiği adamlardan mıydı bu?

Altınsay getirtmişti. Samet o yüzden hiç şans vermeyip öğüttü. Berat ve en başta Oğuzhan'a yaptığı gibi...

He bir de;

Escude > Eskişehirspor

Tarık ile takaslanacak diye haber geldi. Kârlı iş olur. Escude'ye büyük saygım ve sevgim olsa da ağırlığı bize zarar veriyor. Tamam tecrübe ama ya Sivok ya o, herkes Sivok der çok rahatça. Kontenjanda açılıyor.
Mesaj tarihi:
said:
Eliot Rothwell ‏@EliotRothwell 13m
#Besiktas will be watching Lescott tonight. All talk is of Ronaldinho, but Lescott is the signing they need.

GAVUR BİLE FARKINDA asdfsda

İkisini de alsak. Fakir oluruz yine ama çok tatlı takım oluruz asdfasd
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

aktiftablet said:

Samet'in getirdiği adamlardan mıydı bu?

Altınsay getirtmişti. Samet o yüzden hiç şans vermeyip öğüttü. Berat ve en başta Oğuzhan'a yaptığı gibi...

He bir de;

Escude > Eskişehirspor

Tarık ile takaslanacak diye haber geldi. Kârlı iş olur. Escude'ye büyük saygım ve sevgim olsa da ağırlığı bize zarar veriyor. Tamam tecrübe ama ya Sivok ya o, herkes Sivok der çok rahatça. Kontenjanda açılıyor.

Bu kadar iyi adamları getirip sonra anadolu takımına veriyor olmak çok üzüyo beni ya :) Yavaşlığı dışında adam 10 numara stoper, kapalı defans oynayan bi takıma çok büyük katkısı olur
Mesaj tarihi:
benimde umudum tükenmeye başladı, bu ronaldinho, brezilyadaki kulübü en yüksek parayı versin diye kullandımı ne yaptı anlamadım ki.. neden hala bir şey çıkmadı anlamadım.

ulan o kadarda heveslendik bee..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...