tiLi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 cihant said: newbiezone'da gangbang yapılan sen misin tili? evet sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Abi nasıl çıkartıyoruz bu yew logu falan hiç çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 1 kişiyi bana vurmaya ikna edemedim ya yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Dartanian said: Abi nasıl çıkartıyoruz bu yew logu falan hiç çıkmıyor. wastelandde çıkıyor renkli loglar sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 jax kim layn yarım saatlik emeğim 42kmı çaldı TURUNCU JANJANLI ROPLUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 abi boxtaki adam reskill yiyince pk oldum sdfsdfsdf. mavi olmak için ne yapmak lazımdı şimdi bekleyip karmayı mı düşürüyorduk, gidip skeleton fln mı kesiyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 newbiezoneda olan varsa üzgünkaslıya 5-10k ateşliyebilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 newbie zone da herkes pk lan zuhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 üzgün kaslı senın charmı moruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 parry kasıcam varmı yardım edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 beyler tailor nasıl kasacaz. koyun yok serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 trinsic farma git orda baya koyun oluyor, az kişi var bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 60 k ya deli gibi runebook satıyorum ben bugün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 BeIlow said: 60 k ya deli gibi runebook satıyorum ben bugün :D çüşş bende 15k dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Tüm şehirleri ve dungeonları marklayıp satıyorum ben şu an 3 tane siparişim var onları yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Dartanian said: manve said: tailoring i ne ile kastiniz abi? 2700 cloth ile 60 dan 100 leyebilir miyim? 100leyebilirsin. yalnız oil cloth yap 75ten sonra mı ne. ben de oyle yapmaya baslamistim 90 kusur oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 cihant said: beyler tailor nasıl kasacaz. koyun yok serverda abi ne yünü şehirleri gez cloth satiyor vendorlar al onları yap .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 koyun rahat bulunuyor az dolanın abi. 75e kadar newbie alanında öle öle sash sonra oil cloth hemen 100leniyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 yeni yıla ultima oynayarak girmeliyiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 hahaha bu arada evi kullanmak isteyenlere anahtar verebilirim cove'un hemen yanında cove'un içindeki mavileri zevkle kesebilirsiniz, gz yok asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 tinker kasmak absürd kolay bu arada, 1 iron ingot yaptığın şeyler 50 den 70 yaptım - hala artıyor.. bu arada binek satan var mı toplu şekilde? at/llama böyle afilli şeyleri sevmiyorum, llamaya hastayım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 BeIlow said: Tüm şehirleri ve dungeonları marklayıp satıyorum ben şu an 3 tane siparişim var onları yapıyorumo buna ne kadar istiyosun abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bir de ne zaman aksiyona girecez abi, siz pvp yapıyor musunuz? sims oynar gibi UO oynuyorum asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bi de bow ve arrow arıyorum soyle ucuzundan satan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar