RRa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 kermit den sonra bir daha kimse kendisi için "açık sözlüyüm" demesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Dünyayı dolaşmak için bir tekne alacağım kesin. Onun dışında ağaç ev fantazim var. Çok güzel , hem de büyükçe bir ağaç ev yaptırıcam, oyunlarımı bu evde oynayacağım. Bende bir yarım bir çeyrek aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 kızlarla yicem başka diyecek birşeyim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 loop said: Dünyayı dolaşmak için bir tekne alacağım kesin. çeyreğe çıkarsa şurda para bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Bi tane vw beetle alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 çok sevdiğim londra'ya yerleşirim. öyle ayda bir gidip gelmek kesmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 cok sevdigim kurdistana yerlesirim, oyle haberlerden izlemeyle kesmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 cok sevdigim celebritylere yerlestiririm, oyle haberlerden izlemeyle kesmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 cok sevdigim asa akiraya girerim oyle uzaktan gormekle olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Bir kısmını bağışlarım... Geri kalanıyla da hayatımın sonuna kadar çalışmamayı garantileyecek yatırımlar yaparım. 4 çeyrek aldım. Acaba 1 yarım da eklesem mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 oldu mu bu simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 4 tane tam bilet aldım. bütün biletlerime büyük ikramiye çıkacak. hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 totemic said: Bak bu da Hearthstone kartlarına yatırır misal bütün parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Dükkanı genişletirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 kız deyip geçtim detaylı yazayım: öncelikle IRC'den bazı arkadaşlara güzel kulaklık alacağıma söz vermiştim. onlar nicklerini belirtirse sevinirim. hatırlamıyorum hiç. ikinci olarak da paticiğe şöyle bir topic açıcam ben kazanırsam. zengin oldum çalışmadan stres yaşamadan para kazanacağım işlere girmek istiyorum ne önerirsiniz. işte sonra önerirsiniz bişeyler. artık frençayz mı alırım naparım bilmiyorum yatayım para gelsin. bi ev yaparım kendime şöyle, entourage tadında takılırım arkadaşlarla orada heralde. ölürüm bi kaç seneye de işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 yeni bir ev satın alıp teknoloji üssüne çeviririm. figür odası kurarım bir tane, doldururum içini viktor gibi. akihabara'ya hacca giderim. sıkıntıdaki bazı akrabaları rahatlatırım. steam gift yollayan arkadaşlara iade-i ziyarette bulunurum. yatırım fonu vs ile tasasız geçinirim öyle. 12,5 değil de 50 milyon olsa trigger ve taleworlds'e küçük ortak olurdum ama 12,5 yetmez heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 tamamını bitcoine yatırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 karıyla kızla max 2 haftada yerim. bütün televizyonlarda görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ps4 kafe açarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 kermit said: götüme sokarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 dat taytıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 donanımhaberi satın alıp paticik bünyesine katarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bi tane sundan alirim bebeyims gerisini sonra dusunurum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar