sQu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 The International 2015'de 10vs10 all stars başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papayas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Lan aptal adam git adamlara sor birebire canlı takip ettim progressleri 388 try da kestik dedi adamlar kendileri söylediler zaten. 360 try cıvarı attık neyi topladında o cıktı 200 300 daha eklede egon tavan yapsın. O bossdaki tryların en az 50 tanesi ninja pulldur. bossa girmemişsin ki onadamı almadılar seni hiç en azından bi merak edip bakaydın dramalarla ugrasacagına. Git sor istedigine bilmeden yorum yapma burda. He Catas 50 60 try bossa vurmadan denedi bu arada neyse surda nihilum un logları olsada bi linklesem camur at izi kalsın amk. 500 try attık 500 sallıyorsun ya tam salla amk. World First alan Ragefreak var yazmıs biri hahaphpoahe ulan milleti inandırmıssın bide saf adamlar kestigini filan sanıyorlar yazık. 5 gün bunla denediler son bossu sonra baktılar yerle exaltad oldu tamam deyip yedege aldılar adamlar halen forumlara bende ordaydım yazabilecek kadar utanmaz bi adam bu. Hatta bagırmış filan eopıhjaoaha bagır kocum bagır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 senin ninja pullun loga yazıldı adamlarınki yazılmadı öyle mi :) Bunu iddia edicek kadar mı beyin özürlüsün, bari söyleme de millet g.tüyle gülmesin. Danish terrace'ın logları ortada ve legittir, hiç bir yerde streamde öyle 380 try da kesti diye birşey de yoktur. Götünden element uydurma. loglar ortada 80 90 20 kill. Amk adam Bossu 3 günde pazar günü kesmiş Sen bossu 7 günde kesmişsin perşembe günü. Tekrar soruyorum aynı try da kestigini mi iddia ediyorsun hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papayas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 LAn beyinsiz git sor Lazel abine linkletsin sana 166 trylık günlük logları vardı onların hicbir sikimden haberin yok. Top 40 da log acan bir tane guild var zaten anca bos bos bilmeyen insanlara konus sen aptal adam. Drama peşinde konusmaktan kendini kaybetmişsin iyice seni adam edecem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 kavga edip, hakaret etmek icin foruma uye olmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 ooooooo yatıyorum ben ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Oha Olm bu yaptığın delikanlılığa sığmaz, yarın nice koç yiğitler gelip gözleri yaşlı kalacak bu dramayı nasıl kaçırdık ya diye. Neyse iyiki uykum kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 OGLUM O MESAJ YAZAN KARANDINMIŞ LAN SOLID INFO JASDLQWJEKASDQWEsddsadsasddasdasds kaldır banını, bırakın gelsin bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 birader sen de al guild dramani baska bi yere git artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 anasını satim heriflerin guildi dagılmış, it's drama time, sorry kaçamazsın bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 ss aldiniz mi lan, axedice sabah bakicak simdi mesajlar yok, kendine bisey yapacak diye korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Yeminle aklıma ilk axe geldi ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 more drama please http://www.youtube.com/watch?v=316AzLYfAzw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 62 sayfa Ben bu cocukların derdi ne anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Abi neden sildiniz okusaydik.... Drama topik bu post mu silinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 SS alan birisi yollasın lütfen ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Liebe said: Oha Olm bu yaptığın delikanlılığa sığmaz, yarın nice koç yiğitler gelip gözleri yaşlı kalacak bu dramayı nasıl kaçırdık ya diye. Neyse iyiki uykum kaçmış Ofiste gözüm yaşlı ekrana bakıyorum, şerefsiz secret ı seyredip güzelim dramayı kaçırmışım. Bir müslüman silinen mesajları atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 o nasıl iş ya günlerce arkalarından burada forumda sallandı hatun kişisine tasvip edilmedik şey kalmadı bu adamın forumda seviyeyi buralara çekmesine izin verdiniz, şimdide karşı tarafın cevap haklarını ellerinden almanız biraz olmamış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 of ya güzelim oyunun içine ettiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Allahınız varsa silinen mesajları gönderirsiniz ='( Allahınız yok büyük ihtimalle (çünkü allah yok) ama yine de gönderin lan Mec said: olgunarslan said: halen boynuzluyor mu cici kız arkadaşın seni SANCTORA bak olum o kadın birgün hamileyim diye gelirse kesin test yaptır sakat birsey cıkmasın sonra birinin cocuguna oglum kızım filan deme aman. Asılsız iddialar. Doğruları anlatırdım ama bysopa ve noffynin lümpen seviyesine inemicem, vicdanım rahat. Olgunarslan kim, sanctora kim? Aldatan noffy mi? Noffy dramanın en başındaki streamer kız mı? Bide fake make başkası gibi davransa da sonunda karandin gelmiş cevapları veriyor, adamların elinden cevap hakkını almak gerçekten hiç yakışmamış bize. Karşılıklı oturur tartışırdık kim haklı kim haksız, bu duruma gelinmesinde seksin payı nedir falan. Önemli meseleler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 ovvv whatsapp ekran goruntulerı fılan da ucmus, hic yakısmadı sadece tek tarafın konusmasına ızın vermek. kısa ozet geciyorum, balonlu feyk nickiyle karandin geldi, reycfrik'in kıza attıgı whatsapp mesajlarından bi demet sundu, reycfrik'e saydı sovdu vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Konu gereğinden fazla uzadı. Guildden yetkili birisi ile konunun tekrardan nasıl açılacağını konuşuruz. Küfürlerle ayrıca ilgileneceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 iki taraf da birbirine sallamaktan baska bi is yapmadı. haklı olan yok bence, hepsi birden ucsun ucacaksa. kufur falan serbest olmus herhalde artık? 3-5 nerd bebenin toplanıp drama yaratması icin baska forumlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar