CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 bostandı buralar böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 eskiden böyle degildi gerçekten de emergency monitör 2. veya 3. sıraya click & key loopu ile açık ara birinci oluyordum. AQ40 da twin emperor fightında kalkıp birşeylerle ugraşıp 5 6 dakika sonra geri geldiginde 1. 2. falan olurduk. Çok zor gençlik dönemleriydi, şimdi faceroll qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ifartcritted Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 yanliz benim bildigim Ragefreak bole "clicker" adamı sarcasm manyagı eder , streami izledigini varsayarsak hatta "abi sen neden catasa apply yaptın" gibi bi tepki bile duyabiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Ignorance is bliss, herkesin mouse tutan eli carpal tunnel olur ben 50 tane bindle oynamaktan sol elim gg durumda, raid gibi repetitive tuşa basmayı gerektiren aksiyona girdiğimde kuduruyo ağrıdan. Şöyle arada bir click leyerek oynayan bir insan olsaydım, elim de gg olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 beyler bu heirloom item almak için justicene kasıyoduk ? nerden kasıyoz onu ? unuttum gitti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 hatırladım bu arada gerek kalmadı bile 3 tane heirloom aldım lan bu ne. her heroicten öküz gibi geliyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Ctrl+f1/f2 charge/interceptli warrior gördüm lan clicker neymiş sdf.Nasıl bir elin var insanmısın kardeş? Tepkisi vermiştim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Soo 25 heroic stream http://www.twitch.tv/catastrophe_gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mec Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 yok mu polemik yaraticak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ad3m said: Ctrl+f1/f2 charge/interceptli warrior gördüm lan clicker neymiş sdf.Nasıl bir elin var insanmısın kardeş? Tepkisi vermiştim ahah sen ne diyon alt+f4 e totem koyan shaman vardı bizde alt+f1+f2+f3+f4 sıradan koymuş hepsine, raid sırasında dc olup duruyodu abi agi totemde bug var atınca oyundan çıkıyo diyodu tbc zamanı medusanın raidindeydik taa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Blizz forumlarında bayağı bir dalga geçilmişti böyle bir tiple hatta blue post falan vardı ahaha belki senin bahs ettiğin kişidir :P Hatta şu ama priestmiş eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 DPS ve Healer alımımız mevcuttur. Oyunculuğuna güvenen, ve yeni expansionda bizimle birlikte devam etmek isteyen arkadaşlara kapımız açıktır. Başvuru için www.catastrophe-gaming.com Neden catastrophe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mec Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 yeni contente 3 ay var daha, hicbir sey icin gec degil. gogo application Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dnz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 oha sırf şu video daki geyikler ve ortamdaki akara kukuri için başvurulur lan o.O dipnot : Stromscale de oynayan kamkiler var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Bu guildde ben oynadıysam herkes oynayabilir açık net sdfg. edit: fatman gerçeği vardı gerçi pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 kabul etmediniz beni asfdfadf. lan zaten 8 aydır content gelmiyo 81 hunterı miss gibi 90 yapıp 1 aya yetişirdim ben size. niye gear istiyonuz ki arkadaş. hadi WoD olsa neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Kardeşim Da vinci code gibi adammışsın problemini çözmem vakit aldı ama tersten okuyarak çözüme ulaşabildim. paradoksalkedi said: niye gear istiyonuz ki arkadaş. paradoksalkedi said: 81 hunterı paradoksalkedi said: kabul etmediniz beni asfdfadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 paradoksalkedi said: 8 aydır content gelmiyo paradoksalkedi said: 8 aydır paradoksalkedi said: 8 şöyle de çözebilirdin. zaten heroic garosh kesmeyen guild kalmayan bi dönemde guilde adam alırken geardan daha önemli dikkat edilecek şeyler vardır diye düşünüyorum ben. ama guild sizin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mec Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 said: şöyle de çözebilirdin. zaten heroic garosh kesmeyen guild kalmayan bi dönemde guilde adam alırken geardan daha önemli dikkat edilecek şeyler vardır diye düşünüyorum ben. gear onemli degil tabi de, hc geari alicak seviyede bir guildda hic oynamadan world20'ye oynayan bir guilda adapte olmak pek mumkun degil, gerek tempo gerek oyun saatleri ve tabi ki disiplin olarak. gecisler biraz daha yumusak olmali ilk20'ye oynamak icin once ilk 150ye girmek tarzinda bak bi tane sequoyah vardi; ilk 500 gormeden tr bestim diye boburlenen. simdilerde gym salonlarinda protein tozu komasinda kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Piyango usulü ya tutarsa diye adam almaktan vazgeçeli 4 5 sene olmuştur. 81 level bir hunterın ya çok sağlam referansı olmalı guild içinden, ya da bize ortada inanacak bir umut ışığı sunmalı. Tutturmuşsun bir gear muhabbeti milleti olumsuz etkileme diye detay paylaşıyorum. yaptıgın başvuruda -log yok -ui ss yok -progressde haftada 2 gün salı ve perşembe gelemeyecegini şimdiden söylüyorsun -tanıdıgın kimse yok -şunu kestim bunu kestim dışında hangi guildde oynadığına dair hiç bir ibare yok. -6 yıldır pve yaptıgını iddia ediyorsun ama Accountundaki achievmentlar 2013 model. Accountunu mu sattın, banlandın mı, kaybettin mi, çaldırdın mı, (ya da tamamen salladın account aslında 2013 model de bizi mi aptal sandın) bize hiç bir bilgi sunmamışsın -söylememe gerek var mı bilmiyorum ama mop expansionu bitecek nerdeyse sen hala 81 levelsin. Guilde uyum sağlama ve kadroya katkı sunma ihtimalin matematikte lim x->0 diye simgeleniyor. Ama sende gear yok diye almadık sanıyorsan hala güzel kardeşim, sen git bi yüzünü yıka. Kaldı ki 90 level olmayan adamı parasıyla boost runa bile almayız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Doğru, gear olmayan adamı da alıyorlar ama bu adam gidip denyo gibi Lei Shen progress in ortasında başvurmuşsa, raide giremiyo çıkıyo gidiyo guildden. Bizden geçmiş mi'rim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 aylar =22 gun surmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Valla raid dışında beklerken öyle gibi geldi, dediğim gibi niyetim kötülemek değil, eğer master a başlamıyor olsaydım WoW oynuyor olurdum WoD dan sonra deli gibi büyük ihtimalle. Ama o kısmı düzenliyorum, hala açıkmış edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Ne kastınız lan. Şimdi tek tek alıntı yapıp her satıra cevap verecektim de dedim ne gerek var ugrasmaya. Zaten o kadar tasakli guildsiniz ben kim siz kim :(((((( ayrica tamam kardes haklısınız da guildce gelip teker teker ayar vermeye calismaniza gerek yoktu adam cagirma gibi olmuş fhagsh. Onun yerine HC Garros keserdiniz o sürede 35949.kez. Nice progresslerde başarılar dilerim şimdiden. Hayırlı geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 quixef said: Valla raid dışında beklerken öyle gibi geldi, dediğim gibi niyetim kötülemek değil, eğer master a başlamıyor olsaydım WoW oynuyor olurdum WoD dan sonra deli gibi büyük ihtimalle. Ama o kısmı düzenliyorum, hala açıkmış edit. Şu olay bende de var; artık iş güç, tez, makale derken o eski akşam 6 saat raid yap, üstüne farm yap, yat 8'de kalk işe git; bir de üstüne raidlere çalış, video izle, taktik oku olayına yetişemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar