Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki kadın arasında kalmak.

bliksem

Öne çıkan mesajlar

yazan herkese teşekkür ederim, hepsini okudum, troll mesajları da dahil. yazmak için çok fazla zamanım yok, ama bu konuyu açarken alacagıma inandıgım "daha tecrübeli insanların agırlık taşıyan yorumları"nın geldigini görüyorum. kurulan bazı cümleler kafamda pek çok şeyi netleştirmeme de yardımcı oldu, hepinize teşekkür ederim.

anne babamın evlilik süresi sebebiyle yaşımı 17 zanneden insanlar olmuş, güldüm, 17 yaşındayken bu kadar düşünmüyordum böyle şeyleri o zamanlar kadınlardan intikam almaya çalışıyordum çünkü.

bir de, lyv'in bir mesajında okudugum bir şeye istinaden

Lyv said:

5 ay internet sohbetiyle birini ne kadar iyi taniyabilirsin, gozlemleyebilirsin?

agustos sonuna kadar yanımdaydı kız, piksel piksel bir ilişki degil bu.

herkese tekrar teşekkürlerimi sunmak istiyorum. sınavlarım olmasa cevaplara daha çok vakit ayırmaya çalışırdım, ama şu an elimde degil. ciddi ciddi oturup beni hiç tanımadıgı halde derdimi dinleyen şu güzel insanlara da teşekkür ederim.

bir de, birisi ilk sayfalarda sanırım "troll olmazsa kimse senin üçüncü sınıf dizi konusu hikayeni okumaz" yazmış, mahsuru olmayacaksa ufku böyle şeyleri ancak dizilerde görebilecek kadar dar olan bu arkadaş yazmayabilir buraya, yazmak zorunda degil keza.

tekrar teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

oslo'dakiyle bi ilişki olmaz gibi duruyor şu durumda
yani kız bir gün senin şu an içinde bulunduğun duruma düşüp yanındakini seçer, göt gibi kalırsın
yanında da seni seven hoş bir kız varmış anladığım kadarıyla, takılın işte ne güzel.
oslo'daki kızla da arada bir konuşursunuz filan belki. hani yedekte tutarmışçasına değil, eski bi tanıdıkmışçasına
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...