Feamer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 seçme ve seçilme şansı olması modern demokrasilerin en belirgin özelliğidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 bliksem said: onunla konuşurken annemle evli oldugu sürede ki bu 17 yıla falan tekabül ediyor, bir kere bile başka bir kadına bakmadıgını söyledi. 50 yaşıma geldigimde ben de bu cümleyi kurabilmek istiyorum çok gençsin ve çok yanlış yoldasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 moriarty said: en son ne zaman kıllattın rıdvan AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 0ne said: tek 3 harfli sen misin ay em dı şerlok edit: baktım da, benim nick 1 rakam 2 harfmiş ama olsun Esh var, o da 3 harflisalak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 şaka lan şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 NERDE OKUDUN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Lyv said: Jim_E_Rustler said: 0ne the love doctor. http://i.imgur.com/2A3enP4.jpg Stocking... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 At hatır hutur yiyecek çiçekleri garibimin haberi yok poz kesiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 moriarty said: en son ne zaman kıllattın rıdvan Az once vingthor ve jagerjaquezle killattim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 diaboliq said: 17 yaşında adam nasıl farklı ülkeden 2 tane manita buluyo lan. ben bulduğum manitaların yurtdışıyla bağlantısı genellikle "muacırız biz" , "selanik göçmeniyim" den ileri gitmiyor anasını satayım. same :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 yazan herkese teşekkür ederim, hepsini okudum, troll mesajları da dahil. yazmak için çok fazla zamanım yok, ama bu konuyu açarken alacagıma inandıgım "daha tecrübeli insanların agırlık taşıyan yorumları"nın geldigini görüyorum. kurulan bazı cümleler kafamda pek çok şeyi netleştirmeme de yardımcı oldu, hepinize teşekkür ederim. anne babamın evlilik süresi sebebiyle yaşımı 17 zanneden insanlar olmuş, güldüm, 17 yaşındayken bu kadar düşünmüyordum böyle şeyleri o zamanlar kadınlardan intikam almaya çalışıyordum çünkü. bir de, lyv'in bir mesajında okudugum bir şeye istinaden Lyv said: 5 ay internet sohbetiyle birini ne kadar iyi taniyabilirsin, gozlemleyebilirsin? agustos sonuna kadar yanımdaydı kız, piksel piksel bir ilişki degil bu. herkese tekrar teşekkürlerimi sunmak istiyorum. sınavlarım olmasa cevaplara daha çok vakit ayırmaya çalışırdım, ama şu an elimde degil. ciddi ciddi oturup beni hiç tanımadıgı halde derdimi dinleyen şu güzel insanlara da teşekkür ederim. bir de, birisi ilk sayfalarda sanırım "troll olmazsa kimse senin üçüncü sınıf dizi konusu hikayeni okumaz" yazmış, mahsuru olmayacaksa ufku böyle şeyleri ancak dizilerde görebilecek kadar dar olan bu arkadaş yazmayabilir buraya, yazmak zorunda degil keza. tekrar teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bi yerden sonra şizofren gibi oluyosun, ona ne dediydim bu neydi o nasıldı derken sonunda patlıyo bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Memeleri büyük olanı seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 penisi büyük olanı seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 kimi sectin usta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 beni seçti, seviyeli bir ilişkimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 konuyu okumadım ama ya iki erkek arasında kalsaydın ? yaa di mi di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Mis gibi konuymuş niye okumadın uzak ilişki yürümez. Yakını seç mutlu ol. Evlenir osloya giderim planı varsa o başka tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 oslo'dakiyle bi ilişki olmaz gibi duruyor şu durumda yani kız bir gün senin şu an içinde bulunduğun duruma düşüp yanındakini seçer, göt gibi kalırsın yanında da seni seven hoş bir kız varmış anladığım kadarıyla, takılın işte ne güzel. oslo'daki kızla da arada bir konuşursunuz filan belki. hani yedekte tutarmışçasına değil, eski bi tanıdıkmışçasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Hah şu da %90 zaten klasjdaklsj Saeros said: yani kız bir gün senin şu an içinde bulunduğun duruma düşüp yanındakini seçer, göt gibi kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Hjul ut gibi diyorsunuz.. Ha pardon, hjulet ut muş doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Saeros said: hani yedekte tutarmışçasına değil, eski bi tanıdıkmışçasına http://t.qkme.me/3r4knp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 şş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bliksem said: montla büyük boşaltım yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q73/625527_438318912957251_1945915305_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar