Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

True Detective (2014) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
IMdb ratingi de 9.4 zaten. Ben de çok beğendim. Bu dizilerin yanında takip ettiğim bazı diziler sabun köpüğü gibi kalıyor.

Ledoux da çok enteresan bi tip gibi geldi bana. 5. bölüm eğlenceli olacak.
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:

paradoksalkedi said:

bu diziden iyi yok. sondaki 6 dakikalık tek çekim sahne efsane.

o 6 dakika ders olarak okutulur ya.

o altı dakikayı dikkat edin 52.50 gibi helikoptere kafa çevirirken ikiye bölmüşler aslında sdfs. 3+3 diyelim. yine de children of men'le yarışır olmuş
Mesaj tarihi:

sabah 6'dan önce düşmüş oluyor zaten

ep5'den pic, pek spoiler olmasa da

"So you're telling me the world isn't getting worse? I've seen kids today, all in black, wearing makeup - shit on their faces, everything's sex."
Mesaj tarihi:
Dizi çok iyi. Bütün bölümleri çektim gece oturayım dedim 1 gibi ulan baktım saat 3 olmuş ve zamanın nasıl geçtiğini inanın anlamadım. sayko ya ,oyunculuk senaryo, duyguların anlatılması, felsefe, hayatı sorgulama vs. aşmış
izlettirin ve izleyin net.
Mesaj tarihi:
harbiden 3 bölüm sonra bitiyor, seneye tüm kadro değişecek yeni hikaye, oyuncular QQ
2.sezonda birlikte devam etmek için rust'a teklif götürmüşler gibi bişeyler okudum da gerçek dahi olsa kabul etmez zaten hiç yoksa rol üstüme yapışmasın deyü.
kısa, epik bişeyler olarak kalsın bu
Mesaj tarihi:
abi exec. producer diye dizinin "sahibi" değil ki adam, altın küreyi de almış, filmlere devam etmek isteyecektir; yapımcıya dizi çogzel gidiyor, daha çok para verin gelecek sezon da devam edelim demicektir herhalde. yapımcı der bunu, senarist der, adamın menajeri der ama adam demez ki sdf
imdb de epi topu ilk bölüm için öyle gösteriyor, keza Woody Harrelson için de öyle.
Mesaj tarihi:
daha da ileri gidemezdi diyordum. daha da zevklenemezdim diyordum bu diziyi izlerken... abi iyi ki şu dönemde yaşadım, haftalık çilesini çekerek izledim lan. bir şahesere tanık oluyorum. çok güzel bir duygu. hani asırlarca konuşulabilitesi var lan bu eserin.
  • Yeni Oluştur...