ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 paradoksalkedi said: bu diziden iyi yok. sondaki 6 dakikalık tek çekim sahne efsane. o 6 dakika ders olarak okutulur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Bu arada Matthew ne kadar efsane oynuyor ya; adamın içinde cevher var resmen Normal bakışlarının çılgınlığı bir yana, coke çektikten sonraki sahnelerde iyice yardırıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mathew baya coştu zaten. Dallars Buyers Club'da da baya iyi. Herif onca yıl kaslı klasik holywood 2. adamıydı bi gaza geldi bir şey oldu. Bryan Cranston gibi aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 mcdonalds abi çok iyi hakkaten. dizi efsane. her bölümü film gibi lan. son bölüm neydi öyle nasıl bittiğini anlamadım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 çok iyi dizi bok atan bok yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 IMdb ratingi de 9.4 zaten. Ben de çok beğendim. Bu dizilerin yanında takip ettiğim bazı diziler sabun köpüğü gibi kalıyor. Ledoux da çok enteresan bi tip gibi geldi bana. 5. bölüm eğlenceli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 mcdonalds abi yaşı ilerleyince yavaş yavaş yakışıklılığını kaybetmeye başlayınca kendini buldu asdgfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ilk kim mcdonalds dedi. lcd olayı gibi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 mcdonalds bildiğim kadarıyla ben diyorum genelde sdfs daha önce de demiştim. soyadını yazamıyorum abinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 mckindagay diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 ZaugnaKhaldun said: paradoksalkedi said: bu diziden iyi yok. sondaki 6 dakikalık tek çekim sahne efsane. o 6 dakika ders olarak okutulur ya. o altı dakikayı dikkat edin 52.50 gibi helikoptere kafa çevirirken ikiye bölmüşler aslında sdfs. 3+3 diyelim. yine de children of men'le yarışır olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 çok biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 matthew mcConaughey, asmis oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 malum yerlere düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 sabah 6'dan önce düşmüş oluyor zaten ep5'den pic, pek spoiler olmasa da "So you're telling me the world isn't getting worse? I've seen kids today, all in black, wearing makeup - shit on their faces, everything's sex." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ilk 20 dk muazzamdı ya. cidden acayipti of çok iyi ya. her şeyi iyi lanet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 abi işteyim ya :( beklenmez ki akşama da bir yere gidicem şeytan diyor izle gitsin işte az zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Dizi çok iyi. Bütün bölümleri çektim gece oturayım dedim 1 gibi ulan baktım saat 3 olmuş ve zamanın nasıl geçtiğini inanın anlamadım. sayko ya ,oyunculuk senaryo, duyguların anlatılması, felsefe, hayatı sorgulama vs. aşmış izlettirin ve izleyin net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 son yaklaşıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 WHATA FUCK IS GOIN ON MAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 harbiden 3 bölüm sonra bitiyor, seneye tüm kadro değişecek yeni hikaye, oyuncular QQ 2.sezonda birlikte devam etmek için rust'a teklif götürmüşler gibi bişeyler okudum da gerçek dahi olsa kabul etmez zaten hiç yoksa rol üstüme yapışmasın deyü. kısa, epik bişeyler olarak kalsın bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 rusta kim teklif götürüyo olm kendisi mi, executive yapımcı o zaten asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 abi exec. producer diye dizinin "sahibi" değil ki adam, altın küreyi de almış, filmlere devam etmek isteyecektir; yapımcıya dizi çogzel gidiyor, daha çok para verin gelecek sezon da devam edelim demicektir herhalde. yapımcı der bunu, senarist der, adamın menajeri der ama adam demez ki sdf imdb de epi topu ilk bölüm için öyle gösteriyor, keza Woody Harrelson için de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 daha da ileri gidemezdi diyordum. daha da zevklenemezdim diyordum bu diziyi izlerken... abi iyi ki şu dönemde yaşadım, haftalık çilesini çekerek izledim lan. bir şahesere tanık oluyorum. çok güzel bir duygu. hani asırlarca konuşulabilitesi var lan bu eserin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 OGLM ÇOK İYİ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar