arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 hepsi aquila'nın suçu. boo aquila boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 super bowl abv :( bizde muhteşem yüzyıl ın olduğu gün final maçı olsa maçı ertelerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Amerika için Super Bowl öyle bir şey değil ama, başka bir şey. Adamlarda hayat duruyor o gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 var oluscu hbo dizisi baska oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 arcane said: hepsi aquila'nın suçu. boo aquila boo Thanks Obama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 3.bölüm, bir dizide izlediğim en iyi bölümlerden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Arcane den farklı düşünüyorsun ha? Yanlışsın dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 hatta son yıllarda izlediğim en iyi bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 quixef said: Arcane den farklı düşünüyorsun ha? Yanlışsın dostum. http://www.imgur.com/VfVRcLi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Herhangi bir şeye farklı bir cevabın var mı senin? Bot gibi adamsın, belirli bir algoritmaya göre çalışıyorsun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 1x04 "you are like the michael jordan of a being son of a bitch" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 1x04 rust 00:52:35 gibi eli kelepçeli zenciyi vurdu ya la... Beklemiyordum dicem de herif bi dünya şey çekti içine, kafa olmuş bi dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 I will skull fuck you. http://www.youtube.com/watch?v=8WmaAl6hPzw lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Caladorn said: 1x04 rust 00:52:35 gibi eli kelepçeli zenciyi vurdu ya la... Beklemiyordum dicem de herif bi dünya şey çekti içine, kafa olmuş bi dünya. diger elemanın elindeki sg patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Adamın sakalı ne güzeldi, dwarf gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 çok kaliteli bölümdü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 yalnız bu maggie yollu ya. sonrasında özür için telefon açar falan fişmekan. öyle aralarında bir yol yaparlar yani. itirazım var diyemem. bi de bir noktadan sonra cidden sokmuşum davasına aga, ledoux nun kendisi değil, ledoux ya giden yol bu kadar güzel anlatılır mı lan? fakat biliyorsun, ledoux da geldiği an kendi karakterine sahip bi lavuk olacak, bizim karakterlerle etkileşim içinde bulunup eğlendirecek. bu ne güzel karakterler, diyaloglar, müzikler... güzel dizi ya. herkes izlemesin. ben izlemiyim mesela. aldığım zevk sonunda kendimi önemsiz hissettim. değmiyorum buna ben dedim 4. bölüm yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Süreç ve anlatılış biçimi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ibne rust sigara lobisine çalışıyor herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 of episode 4 efsaneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 bu diziden iyi yok. sondaki 6 dakikalık tek çekim sahne efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 direkt buna endekslendim bende.süperdi çekim. kafam karıştı bir ara kim nereden nereye gidiyor diye de sonra genel planla netleşti. baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 paradoksalkedi said: bu diziden iyi yok. sondaki 6 dakikalık tek çekim sahne efsane. günlerdir takıntı derecesine geldi dizi kafamda. defalarca sahneler üzerinden geçtim kafamda. ne güzel bir dizi lan bu, aman tanrım, iyi ki yaşıyorum diye şükran duygusu hissettim. aynen ya. başka bi açıklaması yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ya keşke diziyi daha sonra farketseydim ya.hepsini tek seferde izlerdim ne güzel :( böyle güzel dizileri 1 hafta beklemek fena koyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 zaten kafada direk, biter bitmez, en baştan ara koymadan izlemek var. yapmam gerek. demin 1. bölümü izledim. yok dayı. takıntı haline geldi. 2. bölümü açmak istediğimi anladım. resmen hazırlanıp dışarı çıkacam şimdi kaçmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar