7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Daesu said: huun said: Daesu said: başka bişeydi o mdma, hammaddesi extacynin. 90'lı yılların sonlarına doğru türkiye'de de bulunabiliyordu ufak şişelerde. hakattende molly demişler internette, niye tribe girdiki öle bide kustu üstüne salak. liquid ex = ghb çok merak ederseniz araştırın çok acayip "black-out" edebiliyor, 15 adam geçse üzerinizde anca niye popomun üstüne oturamıyorum acaba diyebilirsin. amsterdam'da falan baya yaygın hala. mdma e pek benzemiyor. bir de son bölüm çok iyidi ya, bundan sonra tempo düşmez. şu friends ve velcoro şeysini anlamadım ya ara bir şey mi kaçırdım ?
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Haydaaa haftaya finalmiş, ben kendimi 10 bölüm diye hazırlamıştım
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 hadi ya ben de 10 bolum sanıyordum.
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 McAdams'a da helal olsun ha, 7 bölümde bir tane nude sahnesi yok, kontratta iyi savaşmış. ps: rip McAdams ass dimples.
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 bu dizi gereğinden yavaş değil mi? gereksiz coolluklar falan
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Sen gereğinden yavaşsın. Ben gereksiz coolum. http://i.imgur.com/o816vlf.png
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 olm ciddi soruyorum daha çok başındayım. eğer böyle devam etmiyosa, bana hitap etmiyor diyip bırakıcam.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Yavaş ama gereğinden fazla değil, kararında bence.
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Yok hakkı var, başı baya lüzumsuz yavaş. Hani yavaş yaparsın, bölümün contextine uygundur vs vs ama basında öyle bir mevzu da yok.
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 geçen sezon mis gibi dadaryo memesi vardı. bu sezon hiç kesmedi et göremedik.
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Benim için büyük hayal kırıklıgıydı ya. Gerçi belli bir boyuttan büyük memelerin kaderi sarkmak. Helle nipple böyle midline'dan asagı dogru bakıyorsa direk bonerkiller. >tfw my fetishes are shaped by doujins http://i.imgur.com/pue04R6.jpg
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Sana ne olm memenin kaderinden, carpe meme.
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Rasmon said: olm ciddi soruyorum daha çok başındayım. eğer böyle devam etmiyosa, bana hitap etmiyor diyip bırakıcam. ağır atmosfer hep devam ediyor.
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=6PpVBqKlSp8
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 check corners > check phone cs oynasa böyle olmazdı
Bezerye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Off nasıl bölümdü ya ep7 GoT tan alışmış bünye kesin gidecek dedim , son ana kadar biraz ümit verdi ama müziğin girişi , kapıdan çıkması heh dedim ve beklenen oldu :( fag warrior üzdü. Frank reis te yaktı ortalığı son bölüm fena olacak.
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Final Uploadun fail olması kimin fikriyse büyük adilik, ölümler değil o olay çözülmemişlik hissini yapıştırdı gitti. İçimde kaldı.
Öne çıkan mesajlar