logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 ben baya zorluk çektim olayları anlamada, bu sezon bunu sevmedim. ekşisözlükte adamın biri detaylıca anlatmış onu okuyunca anca anlayabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 olaylarda karışık bir şey yok yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 ben bi turlu isinamadim bu sezona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Red said: olaylarda karışık bir şey yok yahu. abi çok fazla karakter var belki benim mankafalığım ama geniş bi yorum okumam gerekti kafamda oturtmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 1-2 beni baya aldı götürdü (inanılmaz özenilmiş ve detaylıydı) 3-4 baya düştü (4 un sonu hariç) 5 de topladılar yine, plot netleşti bundan sonrası akar diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 6 biraz çöp. Çok şahane spooky raven var, bi kullanmadılar. Bi ilgimi çekemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 babayla ilgili bisiler cıktı gene orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 moruklarla yiyişmek için 2k dolar alıyosun. bünyenin kaldıramayacağı u......u alıp halüsinasyon görecek kıvama geliyorsun. sonra adam senle sevişmek istiyor diye dövüyorsun. dövdüğün yetmiyor dönüp taşaklarına tekme atıyorsun. koruma geliyor, direkt öldürüyorsun. çıkışta diyosun ki CANAVAR BUNLAR!! onlar canavarsa sen sarı kralsın be sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ev sahnesinde vera yı bulduktan sonra ilk sezondaki gibi long shot çekim olsaydı araba gelene kadar , mükemmel olmazmıydı sizce de ? cyka dayının anlaşmalarını da çaldılar bakalım kimlerin başı yanacak (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 evrimcikmazi said: ev sahnesinde vera yı bulduktan sonra ilk sezondaki gibi long shot çekim olsaydı araba gelene kadar , mükemmel olmazmıydı sizce de ? cyka dayının anlaşmalarını da çaldılar bakalım kimlerin başı yanacak (:P) spo ben de öyle bir sahne bekledim vera'yı çıkarmaya çalıştıkları yerde. bu arada vera'dan nasıl bir şey çıkacak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Daesu said: babayla ilgili bisiler cıktı gene orda "He liked Masks." bütün bölümde tek "ooo hadi bakalım" dedirten yerdi. Gerisi copy paste geldi çok. Ayrıca hookerla sevişmek isteyen adam ölümü haketmez lan, biçti herifi bosu bosuna. Adam basmış parasını, consent var. Feminism, 2015. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 dedeye yazik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 capacity for war yetmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 dedeye bi şey olmaz olm bi çizik attı, fakat comrade badigard rip in pepperinos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 eyes wide shut godomanları ya gebersinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 müzikler çok güzeldi bu bölüm frankin çocuğu olmaması mevzusu, ray-karısı-tecavüzcü-çocuk meselesi vs gibi küçük plotlinelar kapanıyor tek tek son 2 bölüm main plot için yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 xunn said: Daesu said: babayla ilgili bisiler cıktı gene orda "He liked Masks." bütün bölümde tek "ooo hadi bakalım" dedirten yerdi. Gerisi copy paste geldi çok. Ayrıca hookerla sevişmek isteyen adam ölümü haketmez lan, biçti herifi bosu bosuna. Adam basmış parasını, consent var. Feminism, 2015. Maske lafını kaçırmışım, neredeydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 mask like deil wear dedi orda ( şu eski polis bahçede konustugu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Bölüm tek heyecanını da yitirmişti. Yine iyi tamam mı. İyi yani, ama böyle içine düşemedim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Şu cılız, tipsiz komiser de işin içinde ve büyük ihtimalle Raven da o çıkacak. Şimdi bu partideki godomanların bi come-back'i olacak büyük ihtimal, onu izleriz 7'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Velcoro ve oğlu koltukta oturup friends seyrederlerken çok güldüm. Baba oğul bu kadar mı birbirine benzer? :P Caps bulamadım hatırlayın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 ilk sezon değil ama kötüde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 xunn said: 6 biraz çöp. Çok şahane spooky raven var, bi kullanmadılar. Bi ilgimi çekemediler. yok ya gayet iyi gidiyor, aksiyona biraz daha ağırlık verirlerse arka sokaklara yetişecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 güzel bence dizi. müzikleri falan da iyi bence. rachel adams ki çok başarılı, colin farrel aynı şekilde. yavaş ilerliyor ona lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=dFh71_ftxLE baya iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar