jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 aquila said: colin farrell ne lan, valla hakkimi helal etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 dizi oyunculuğu kolay ya, idare ederler. Senaryo iyi olsun yeter ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 elisabeth moss ve taylor kitsch şahane olur. Öbürlerini görmem lazım. hele hele vince... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 taylor kitsch baya baya rezaletti friday night lights'da, en son lone survivor'da izledim iyiydi valla. vince vaughn'dan gayet umutluyum, iyi oyuncu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 özellikle kendini oynarken çok başarılı. nasıl başarıyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 abi diziyi izlemeden ve adam patlama yapmadan önce orada Mathew Mc... adını görseniz ona da bu ne lan falan diyecektiniz. Ummadık taş baş yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 hic metyuv filmi izlememissin demek ki. sadece metyuv degil tabi, karakterin yazilisi, adamin karaktere uymasi da onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 @Aket-Atum alakasi yok, matthew kumasi olan bir oyuncuydu sadece son zamanlarda daha kaliteli projelerde calisiyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 abi adam son 1 sene harici romantik komedi adamı değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 lincoln lawyerla beraber adam oldu o sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 yok, giris drama, gelisme romantik komedili karisik, sonuc gene drama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Bunneh said: https://twitter.com/pattonoswalt/status/441384353285681154 http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2014/03/true-detective-wanted-you-to-notice-the-yellow-king-in-episode-3.html http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/true-detective-yellow-king-notice-reddit.jpg hasss çok iyi. o sahnede yazıya odaklanmıştım baya ama fark etmemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 bu dizi bildiğin sigara kartelleri lobisi artık ne derseniz onların başının altından çıkmış. 2 bölüm izledim sildim bilinç altına çok iyi mesajlar veriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 mad man izle cigerleri çöpe at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 aquila said: colin farrell ne lan, valla hakkimi helal etmem. This. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 zaidral said: muhtemel 4 dedektif: Elisabeth Moss (mad men'deki abla) Colin Farrell Taylor Kitsch Vince Vaughn fena degil gibin. Colin farrell kesinleşmiş http://m.imdb.com/news/ni57766674/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 colin farrel ne ya... oynatacak adam mı kalmamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 rip true detective Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 ya 4 bölüm izledim sonra kaldı öyle bu dizi.. ne dersin bu gece defterini düreyim mi bunun.. değer mi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Aluriel said: colin farrel ne ya... oynatacak adam mı kalmamış? matthew için de aynısını demişlerdi sdf birde colin farrel baya iyi olabiliyor düzgün filmde oynayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Eternal said: ya 4 bölüm izledim sonra kaldı öyle bu dizi.. ne dersin bu gece defterini düreyim mi bunun.. değer mi =P nigger please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 4 bolum izleyip boyle bisey soruyosan, sen birak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Eternal said: ya 4 bölüm izledim sonra kaldı öyle bu dizi.. ne dersin bu gece defterini düreyim mi bunun.. değer mi =P http://honda-tech.com/attachments/general-discussion-debate-40/274610d1338786091-funny-pic-gif-thread-stupid-comments-banhammer.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 vakit bulamamıştık izliyim bari o zaman.. Abi ne bileyim ben çok dizi seven izleyen adamım ama şu rust'ın baygın ve bayık tripleri off yeter artık dedirtti bi ara.. ve sanki o 3. ve 4. bölüm bi ara çok ağır ilerliyodu gibi hatırlıyorum.. vakitte olmayınca çok ya 4 ya 5 de kalmıstım..fargoyu izlemiştim onu bırakıp.. iyi izliyim bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 sen izleme ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar