quixef Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 axedice said: Wow Such insight much clever amaze Sesli güldüm Joffrey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 bence olayı çözemicekler aga sdfs. işin içinden çıkamıcaklar. ya marty ya da rust ölecek. hatta ikisi birden davayı çözemeden ölür gibi geliyor. bahçıvan ise sam tuttle veletlerinden biri herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 hatta marty yalan da olsa bilmem ne detektif isimli kitap yazacam dedi. muhtemelen rust davayı çözemeden ölecek ve marty true detective'i yazacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 @red detektif kısmı değil true kısmı tutuyo dizinin ismiyle. true crime yazıcam dediği kitabın ismi. bahçıvanın şu hep adı geçen ağzı yaralı adam olup olmadığına emin olamadım ama öyle sanki.çenesinde yanık izleri vardı yanlış görmediysem. spo2 banada rust nalları diker gibi geliyo son bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 heh true crime true detective'e evrilir. baya sallamışım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 yine goy goy bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 4 bölüm seyrettim, hastasıyım. Metyuv baba kalpkalpkalp Spoiler yemeden gachayım, tüm bölümleri bitirip gelicem, her şeyleri okuycam süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 twin peaksten beri gelmiş en güzel şey sanırım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Red said: hatta marty yalan da olsa bilmem ne detektif isimli kitap yazacam dedi. muhtemelen rust davayı çözemeden ölecek ve marty true detective'i yazacak o kitap olayı yem yalnız, dosyalara ulaşmak için salladı edit: sende yazmışsın zaten yalan da olsa diye görmedim sry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 rust rust ya intihar edicek, yada ölücek marty ile niye geri döndün muhabbetleri yaparken ipucunu veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 bana olayı çözseler bile ölecekler gibi geliyor. 2. sezonda da başka polisler olayı çözmeye çalışır.belki zenciler olur.belki marty yaşar ama acıdım hem adama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 "true crime" kitap ismi değil, tür. gerçek hikayeden olan polisiye. kitap falan yazacağı da yok. arşivlere girebilmek için bahane olarak söylüyor. nasıl izliyorsunuz arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 yalan da olsa demişim lan. niye heycanlandınız. ben gerçek olacağını idda ettim işte yalanın sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 ortalığı ben karıştırdım red e vurmaya çalısırken parddon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 teori with caps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 ben ikna oldum sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 ben de oldum da 10 sene beklerler mi şöle bi şey olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 bence bilmiyorlar. rust belki biliyor olabilir ama marty öyle bişi olsa kafayı yiyecek bir karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 iyide bu teoride anlatılan ne ? bazı şeyler çok kör gözüne parmak şeklinde dizide. o yüzden o kadar aha bu da katil şeklinde bi son beklemiyorum ben. when you stare into the abyss falan tarzı bir mesajla bitirirler zaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Marty'nin kızının bir şeye şait olduğu. Marty illa yellow king olacak değil ama ille bir şey görmüş o kız acayip mantıklı gösterilen karelere göre. Bilmiyorum nolacak da haftaya sezon finali di mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 asd Esnaf said: bahçıvanın tip şerifin gösterdiği tipe benziyordu.ondan bahsetmişlerdir birde maggie cnmsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 üstte ki resimde hastane ve marty nin yatak odasında ki benzer çizimler baya ilgi çekici son bölümde kızın psikolojik sorunları ve ressam olduğu söyleniyordu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 v1. Bence mortlayacaklar,katiller yakalanmayacak. v2. Katil resimdeki tip,where are you marshall :! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 bir de bence marty nin karıda kesin bir şey var ve o manyak kızı bir şeyler görmüş.başta o ipuçları kesin marty i işaret eder diyordum ama büyük ihtimal marty nin karıda bir şey çıkacak. kayınpeder dede bir şeyler çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Esnaf said: bir de bence marty nin karıda kesin bir şey var ve o manyak kızı bir şeyler görmüş.başta o ipuçları kesin marty i işaret eder diyordum ama büyük ihtimal marty nin karıda bir şey çıkacak. kayınpeder dede bir şeyler çıkabilir yok ya kayınpeder çok müslüman bi amcaydı ondan bir şey olmaz. da karıdan olabilir bak. sinsi bir şey o karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar