ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=mXG1netn9_g http://www.imdb.com/title/tt2356777/?ref_=ttep_ep_tt Başrollerde Woody Harrelson var, HBO'dan gelen drama kategorisinde dizi olması direkt takip sebebi. "The lives of two detectives, Rust Cohle and Martin Hart, become entangled during a 17-year hunt for a serial killer in Louisiana." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 kimse yazmamış, hype oluşmamış hiç la? ilginç. başroller baya sağlam vallahi. pazar günü başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 woody başgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 başroller sağlammış, hobodan yeni bi şaheser olcak herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 basladi. tv de trailerini gordum simdi dedim bu film ne. dizi dedi esim. dedim naaptin su oynayan iki tipe baksana arastirdim dizi cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 8 bölüm sonunda devam etme kararı alırsa aynı American Horror Story gibi her sezon farklı bir hikaye ile gelecekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 OHA. böyle kadrolu dizi mi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Kanuni said: basladi. tv de trailerini gordum simdi dedim bu film ne. dizi dedi esim. dedim naaptin su oynayan iki tipe baksana arastirdim dizi cikti. harbiden aynısını yaşadım ahah. TV ile sinema arasındaki çizgi iyicene incelmiş. tişikkürler HBO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 çok yavaş dizi yea diye harcamasınlar da rubicon gibi. gerçi o amcnindi sanırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Hbo cikarmis koymus masaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Güzel güzel. Herkes woody ve matthew'a odaklanmış da, michelle abla da var, ona kimse değinmemiş. pek görmedik ama ilk bölümde. Bu arada Woody ile Matthew rolleri değişseler, karakterlere daha da bir cuk otururmuşlar gibi geldi bana ya nedense. Woody daha deli saçması-sorunlu, Matthew daha oturaklı izlenimi veriyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 hipsterlık yapmayayım da, iki hafta boyunca post almadı lan bu başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Ama "anthology series" tarzıymış. Yani, her sezon hikayeyle birlikte cast de değişecekmiş. Woody & Matthew başkanları bu sezonluk görebileceğiz. Ha, dizi tutarsa, ikinci sezon için kimleri getirirler düşünmek dahi istemiyorum ama bu da böyle bir bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 çok iyiymiş ya. yarım saat izledim başlığı açılmamışsa açayım diye geldim valla. 90'lar. teknoloji kısıtlı. karakterler iyi. herifin evrimi anlatışı falan harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 şimdi araştırdıkları olayın potansiyel sonu katil merkeze gelen valinin dayıoğlu rahip çıkacak. ama bunlar ilk önce zenci rahibi alacaklar muhtemelen. oradan bir ırkçılık eleştirisi çıkacaktır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Anlatım çok başarılı, senenin en iyi dizisi olabilir net. HBO işi biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 “I think human consciousness is a tragic misstep in evolution. We became too self aware, nature created an aspect of nature separate from itself. We are creatures that should not exist by natural law…We are things that labor under the illusion of having a self, a secretion of sensory, experience, and feeling, programmed with total assurance that we are each somebody, when in fact everybody is nobody.” Yeni seyredebildim bu arada ben, şahaneymiş. Ana hikayenin de bir önemi yok, character story çok daha iyi gibi gözüküyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 s01e02 - teşekkürler HBO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Aluriel said: çok yavaş dizi yea diye harcamasınlar da rubicon gibi. gerçi o amcnindi sanırın rubiconu yavaş diye harcamadılar gerçekleri fazla güzel anlatıyordu!!!!1111111111111bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ben sırf jenerikten direk gözü kapalı izleme kararı aldım. geçen hintlinin biri koymuştu FBye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 evdeki kız bu sanırım http://snaglur.com/s/bib/dumvv27.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 2. bölüm de çok iyiydi ya. ne biçim dizi yapmış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 kurtlar vadisinde bile bu kadar sigara icilmemistir, canim cekti esdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 çok feci buildup var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 introyu izliyorum lan ikidir. adamlar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar