Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

True Detective (2014) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=mXG1netn9_g

http://www.imdb.com/title/tt2356777/?ref_=ttep_ep_tt

Başrollerde Woody Harrelson var, HBO'dan gelen drama kategorisinde dizi olması direkt takip sebebi.

"The lives of two detectives, Rust Cohle and Martin Hart, become entangled during a 17-year hunt for a serial killer in Louisiana." said:

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

basladi.

tv de trailerini gordum simdi dedim bu film ne. dizi dedi esim. dedim naaptin su oynayan iki tipe baksana arastirdim dizi cikti.

harbiden aynısını yaşadım ahah. TV ile sinema arasındaki çizgi iyicene incelmiş. tişikkürler HBO.
Mesaj tarihi:
Güzel güzel. Herkes woody ve matthew'a odaklanmış da, michelle abla da var, ona kimse değinmemiş. pek görmedik ama ilk bölümde.

Bu arada Woody ile Matthew rolleri değişseler, karakterlere daha da bir cuk otururmuşlar gibi geldi bana ya nedense. Woody daha deli saçması-sorunlu, Matthew daha oturaklı izlenimi veriyor bana.
Mesaj tarihi:
Ama "anthology series" tarzıymış.

Yani, her sezon hikayeyle birlikte cast de değişecekmiş. Woody & Matthew başkanları bu sezonluk görebileceğiz. Ha, dizi tutarsa, ikinci sezon için kimleri getirirler düşünmek dahi istemiyorum ama bu da böyle bir bilgi.
Mesaj tarihi:
şimdi araştırdıkları olayın potansiyel sonu

katil merkeze gelen valinin dayıoğlu rahip çıkacak. ama bunlar ilk önce zenci rahibi alacaklar muhtemelen. oradan bir ırkçılık eleştirisi çıkacaktır kesin.

Mesaj tarihi:

“I think human consciousness is a tragic misstep in evolution. We became too self aware, nature created an aspect of nature separate from itself. We are creatures that should not exist by natural law…We are things that labor under the illusion of having a self, a secretion of sensory, experience, and feeling, programmed with total assurance that we are each somebody, when in fact everybody is nobody.”

Yeni seyredebildim bu arada ben, şahaneymiş.

Ana hikayenin de bir önemi yok, character story çok daha iyi gibi gözüküyor şimdilik.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

çok yavaş dizi yea diye harcamasınlar da rubicon gibi. gerçi o amcnindi sanırın

rubiconu yavaş diye harcamadılar gerçekleri fazla güzel anlatıyordu!!!!1111111111111bir
  • Yeni Oluştur...