bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 UNLESH THE REIS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 dreagloth said: ne korkucam lan eline ağzına veririm şu şurda dursunda yarın obür gün küfür edersek kimse uyarmasın bizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Senin aklın fesat, veririm ama ne veririm hiç düşündün mü sordun mu hı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 şikayet ettim panpa gg.. asdf ama sanırım seni sana şikayet ettim. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Quel-Thul said: public şuanda, ama search enginelerde falan cıkmıyor bitek link ile signup olunabiliyor gene de yabancı girerse farkederseniz bana öm atın kicklerim sorun yok perş saat 20:00 uygun mu bu arada? herkes burda olursa progress yaparız yarısına geliriz turnuvanın geçen seferki gibi 1 ay sürmez. Haa... Ben görür görmez kayıt oldum ama beni çıkart madem. Yeni yıla kadar (Pazar hariç) her gün çalışıyorum. Ben yüzümden 1 ay sürmesin yine turnuva... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 moruk 24 saat çalışmıyosan bi sorun yok ayarlarsınız rakiple saati bi şekilde ilk turnuvanın şampiyonu çıkarılır mıymış teesüf ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 axedice said: Gaddarkerim kim lan Ahahahha ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Seksi sever misin gaddar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Seninle seveceğimi sanmıyorum ve açık bir tehdit olarak alıyorum bunu. Axe'ın üstüne çekin çizgiyi şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Geeel geeeel diyorum ama elimde bi tane bile epix legendary falan yok ahah. Ama olsun bilek gücüm var. fıştink... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Geri vites yapacaksak ohooooo. benim de shaman harici adam gibi deckim yok :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 • o tablo nasıl bi şaşkalaşmış öyle. altalta hizalı iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Axe'ı eledikten sonra turnuva başkanı Quel-Thul'u istiyorum, nhahhahha. Geçen turnuva'da 1 hafta boyunca buluşamamıştık oyunda. Antrenmanlara başlıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 yine ilk tur 2 ay falan sürer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 O kadar iyiyim ki maç yapmadan tur atlamışım. Auram bile yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Selamisahin said: Axe'ı eledikten sonra turnuva başkanı Quel-Thul'u istiyorum, nhahhahha. Geçen turnuva'da 1 hafta boyunca buluşamamıştık oyunda. Antrenmanlara başlıyım ben. ben hazırım aga ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Vay beee... Yörünge dışı olalı kaç ay geçmiş. Şu topiki görmeseydim mail atıp açtırmak aklıma bile gelmeyecekti. Neyse, özleyenlerim vardır. Öpüyorum hepsini. Turnuvaya ben de katıldım. exodoustr. Not: Bana dreagloth'u getirin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 http://troll.me/images/victory-baby/b2b-bring-it-on-bitch.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Ahahahah. Bu arada aklımda çılgı sorular var. İlkine katılmamıştım turnuvanın. henüz oyuna başlamamıştım o sıralar. 1- Turnuva sırasında deckleri değiştirmemenin garantisini nasıl sağlıyorsunuz? 2- Ben kalkıp (veya rakibim kalkıp) decekleri değiştirdi desek/dese, öyle olduğunu veya olmadığını nasıl ispat edeceğiz? 3- kötü niyetli biri çıkıp, "hayır o yenmedi ben yendim" dese nasıl ispat edeceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Kendi aramızda eğlencesine düzenlediğimiz bi turnuvada kim uğraşır lan öyle işlerle? Ha o kadar hırslıysa zaten kazansın turnuvayı, bence sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Exodous said: Ahahahah. Bu arada aklımda çılgı sorular var. İlkine katılmamıştım turnuvanın. henüz oyuna başlamamıştım o sıralar. 1- Turnuva sırasında deckleri değiştirmemenin garantisini nasıl sağlıyorsunuz? 2- Ben kalkıp (veya rakibim kalkıp) decekleri değiştirdi desek/dese, öyle olduğunu veya olmadığını nasıl ispat edeceğiz? 3- kötü niyetli biri çıkıp, "hayır o yenmedi ben yendim" dese nasıl ispat edeceğiz? ss al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Bilmem valla. dreagh'ı yenersem sanki yaparmış gibi geliyor öyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 yenersen ban letirim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 axedice said: Kendi aramızda eğlencesine düzenlediğimiz bi turnuvada kim uğraşır lan öyle işlerle? Ha o kadar hırslıysa zaten kazansın turnuvayı, bence sorun yok. ben yaparım belki ya o kadar para doktum rezil olmamak için. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 dreagloth said: yenersen ban letirim seni Yooo zor artık. Acayip beddualar öğrendim ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar