Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 film jim keri filmlerinden iyi. ( truman show falan değil, o komik olması gereken ama olmayan filmlerinden ). ama tabi adam yabancı olduğu için heh, neyse ya bu edebiyata girmiyorum şimdi. Hayır beğenmemeyi anlarımda, anlamadığın gülmediğin bişeyi, başka anlamadığın veya gülmediğin şeye nası benzetebiliosun acaba? şarap içip, tadını alamayıp, aynı şekilde tadını alamadığın viskiye benziyor demene benziyor bu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 recep ivedikle fln kıyaslanamaz film. bi cem yılmaz olmasa da ortalamanın üstünde. ben beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 buna film diyenler mi var ya adını duyunca rahatsız oluyorum resmen ıykhhgg hele o yaptıklarını sandıkları espiriler yok mu yüzüm ekşiyor her duyduğumda.. Garbage'a falan alın şu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 "türk komedi filmi beğenmiyorum" deme yasağı 2008'da gelmemişmiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bu filmlerin çekilmesinden (filmi izlemedim, genel olarak konuşuyorum) daha kötü bi şey varsa bu ben beğendim, sen beğenme geyiğidir. en gereksiz tartışmalardan üçüncüsü resmen yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 film güzel...recep ayısı ile alakası yok ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Abi ne zaman düşer bu film cd ye Orjinal tbiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 İlk yarı sakin giderken özellikle ikinci yarıda gülmekten mideme agrı girdi. Devamının gelmesi de uzun sürmez umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Liebe said: ben konusunu aradım bulamadım sonra da eeeh dedim büyük beklentiyle gidip bu kadar hüsrana uğradığım başka bir film daha hatırlamıyorum. rezalet ötesi saçmalık ve abzürd ilkokul bebesi hareketlerle espri yaptığını zanneden bu tayfaya inanamadım. nerede üsküdara giderkende yaptıkları zeka dolu espriler nerede bu şahan level espriler. 3-5 sahnede biraz güldüm 2-3 sahnede tebessüm ettim. geri kalanında allah belanızı versin diye izledim filmi. oh lan rahatladım. he bir de beni en çok iten şey insanların tepkisi oldu. abi o hotel önünde ahmet kuralın sahnesinde insanlar ağladı lan gülmekten OHAHAHAAHAHAHAHAOHOHOHOHOHOAOAOA diye gülenler dövünenler koltukları tekmeleyenler falan hele arkada bir kız vardı o tepedeki eve giderlerkenki sahnede ölüyor sandım böyle nefes alamadı arkadaşı sırtına vurdu falan. 10 üzerinden -10 şahanın filmlerine bayılıyorsanız sakın kaçırmayın tam sizlik. şahan filmleri seviyesinde diyemeiz ama ben de tam bu tepkileri verdim. hattaki yarısında çıktığım nadir filmlerden. özellikle yabancı gelin, mafya, yapılamayan düğün kilişesini gördüğüm gibi salonu terkettim. gına geldi abi ya bu kadar mı senaryo kıtı bu memleket. karakterler zorlama çıkıyor abi artık, bu ekip bunun farkına varmalı yoksa çalgı çengide ve işler güçlerdeki o doğallığı kaybedip tükenecekler. neyse, ben olsam ben de film çekerim abi. şu filmin maliyeti ne? senaryosu ortada , karı da ortada.. ahmet kural, murat cemşir çok severim ama olmamış bu film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 işler güçler dediğin dizinin 7-8 bölümünde bir tane komik bölüm denk geliyodu ya. adsfdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 JestersTear said: işler güçler dediğin dizinin 7-8 bölümünde bir tane komik bölüm denk geliyodu ya. adsfdgh ya sus bi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 klişe demişiniz de, filmin güzel olması için senaryosunun über süper olamsına gerek yok. güzel işlensin yeter, sinema tarihinde bir sürü örnek var kıt senaryolu ama süper işlenmiş filmler. buda öle, karnın ağrıyana kadar gülüosun işte. Ha belki espri anlayışına terstir,o ayrı. Ama receple alakası yok yani, çünkü ben recepe gülmüorm, buna katıla katıla güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 türk filmlerine gidilmemesi gerektiğini bilmiyorsunuz. sırf popüler diye kötü filmlere para veriliyor. beğenilip beğenilmemesinden gişe hasılatına bakılıyor. 'gidildi' denip aynı tip filmler çekilmeye devam ediliyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Vingthor +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 burdaki üç beş kişiden hasılat yapmıyolra zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 yanılıyorsun ving, güzel türk filmleri var gayet. her film illa 7 oscarlık omlak zorunda değil. şey mantığı ya bu,"ağbi dışarda yemek yiosan nusretten başka yere gitmicen, orda yemiosan evde yicen" gibi bişi bu. kötü değil gayet güzel parasının karşılığını veren filmler. Hype olanları demiorm tabiki. ama mesela hype sadece tr demi var? mesela şu son çekilen süperman dünyanın en kötü filmlerinde ilk 5 e oynar, deli gibi hype, fragmanı güzel sadece. şimdi yabancı filmlere gitmicek miyiz? mesela bi ara, patron mutlu son istiyora gidicem. neden? çünkü tolga çevik çok iyi bi oyuncu, çünkü onun kötü yaptığı bi işe denk gelmedim daha. gidicem, gülücem, üzülücem mutlu ayrılıcam sinemadan. Ben gideyim, daha çok yapılsn, çok çok yapılsın, güzel işler olsun daha çok gideyim. gitmeyen adam zaten gitmiyor, onu ırgalayan bişi yok sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ben seviyorum bu ekibi kotu olsa bile desteklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Frostbite said: film güzel...recep ayısı ile alakası yok ayrıca recep daha güzel ama bu filmden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Suark said: yanılıyorsun ving, güzel türk filmleri var gayet. her film illa 7 oscarlık omlak zorunda değil. şey mantığı ya bu,"ağbi dışarda yemek yiosan nusretten başka yere gitmicen, orda yemiosan evde yicen" gibi bişi bu. kötü değil gayet güzel parasının karşılığını veren filmler. Hype olanları demiorm tabiki. ama mesela hype sadece tr demi var? mesela şu son çekilen süperman dünyanın en kötü filmlerinde ilk 5 e oynar, deli gibi hype, fragmanı güzel sadece. şimdi yabancı filmlere gitmicek miyiz? mesela bi ara, patron mutlu son istiyora gidicem. neden? çünkü tolga çevik çok iyi bi oyuncu, çünkü onun kötü yaptığı bi işe denk gelmedim daha. gidicem, gülücem, üzülücem mutlu ayrılıcam sinemadan. Ben gideyim, daha çok yapılsn, çok çok yapılsın, güzel işler olsun daha çok gideyim. gitmeyen adam zaten gitmiyor, onu ırgalayan bişi yok sonuçta Superman baya iyiydi ya sen zevksizsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 yav deget zackin berbat ettiği filmlerden. fragmanların bileşkesinden filmmi olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bir karar verememişsiniz. gidiyor muyuz, gitmiyor muyuz. skor verin skor. 3 mü 5 mi 8 mi bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Suark said: mesela şu son çekilen süperman dünyanın en kötü filmlerinde ilk 5 e oynar, deli gibi hype, fragmanı güzel sadece. şimdi yabancı filmlere gitmicek miyiz? şuna katılmıyorum. aksine o film çok araya gitti. yoksa thordan hatta iron man 3 ten bile daha güzel bir filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar