fenn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Ceza yemenin siniri ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 abi çok iyi olmuş muhteşem haber bu. bizimkiler bu senenin marketing planına whatsapp marketing koymuşlar sms'i çıkarıp, rezil bir şey gelecekti. süper olmuş. çok sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 50 mesaj falandır hadi 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 gun icine bagli olarak olabilir. bugun 10u askin ustayla gorustum o anda sak diye gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 yav telegram iyide pavel durov deli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 whatsappte bi numarayı bloklayınca sana mesaj atamıyor olması lazım zaten. bloklama niye var yoksa ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 bu sistem illa ki bu spamlar yuzunden yapilmis. ama sistemin bunu algilamasi gerektigini dusunuyorum sacma bir olay. buna algoritma mi diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Fin said: ustanı mimari kaydet o zaman kimseyi kaydetmeden telefona 1000 tane spam mesajı atanlar var dsf bana bir ara atıyordu teker teker engelliyordum. Sahibinden.com'a satılık ev ilanı koydum. Boyacı,şapcı,fayanscı,emlakcı.... Sağolsunlar özel günlerde hiç yanlız bırakmadılar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 pp veya durum görmesin diye eklemediğim insanlar benle konuşurken ban yiyecek yani. adam gibi bi filtre sistemi koysalarmış keşke. gün geçtikçe yazılım dünyası aptallaşıyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 beles olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Görüntülüsü ne zaman gelecek ya sabırsızlıkla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Masticore said: Fin said: ustanı mimari kaydet o zaman kimseyi kaydetmeden telefona 1000 tane spam mesajı atanlar var dsf bana bir ara atıyordu teker teker engelliyordum. Sahibinden.com'a satılık ev ilanı koydum. Boyacı,şapcı,fayanscı,emlakcı.... Sağolsunlar özel günlerde hiç yanlız bırakmadılar beni. sdf ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 ücretlimiydi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 ilk bi yıl ücretsiz sonra aylık 1.99muydu neydi öyle bişiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 para verip alanları hatırlıyorum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Abi mesaj geldi ucretsiz oldu diye sonra yine mesaj geldi iki dakka sonra uzgunuz hesabinizin durumu guncellendi son kullanma tarihi 16 eylul 2016 diye wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 ben yazdirdim seni.. "bak mark bu kzpmaza, saglam ayakkabi degil. kanini emmezsen yavudi degilsin olm!" dedim. sevmiyorum seni, guvenilmez birisin bence. durustlugunu kanitla, goster hele kendini, hemen iptal ettireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 ben 2011 yılında ilk yüklediğinde 1$ attıydım ondan beri daha hiç para vermedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Ben de iPhone 4 veya ondan evvel iPod Touch ile indirmiştim, para verdiğimi bile hatırlamıyorum hatta. Sonrasında hiç para istemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Iphone 1 den beri kulalnıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 dasaaa said: ben yazdirdim seni.. "bak mark bu kzpmaza, saglam ayakkabi degil. kanini emmezsen yavudi degilsin olm!" dedim. sevmiyorum seni, guvenilmez birisin bence. durustlugunu kanitla, goster hele kendini, hemen iptal ettireyim. oha sağol iptal ettirdin galba geçerlilik tarihi ömür boyu oldu birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 BBM diye bi saçmalık vardı ahah 5 sene önce falan ayda 37lira gibi bişi veriyorduk dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 ne 5i lan 10yıl olmuş hatta oha sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 5 yil once whatsapp vardi gene zaten xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 yloibx said: para verip alanları hatırlıyorum ahaha abi nasıl bi fakirsin ya yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar