aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 hordeysen horlayan deyyuslar sendikasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bide bi grup eskiden hordelere; kötüler alilere; iyiler derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Pluton said: Selamlar ben yeni 60 oldum. Zannedersem Outlande gitmem lazım ama Blasted Lands'de bu darkportal ancak bu BL'ye nasıl gidicez allasen birisini söyleyebilir mi? Hordeyim bu arada baba koşa koşa gidicen. yalnız hordeysen zor biraz. lorkey lorkey olsan kolaydıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 oyun felaket kolaylaşmış. eskiden dungeonda aoe yaptıktan sonra pamuk tarlasında ırgat gibi loot yapardık. şimdi bir tanesini lootluyorsun hepsi geliyor. dungeondan birisi çıkıyor, hooop hemen yeni eleman bulunuyor ve ÇAT dibinizde spawn oluyor. gerçi bizim acc eski diye mi bilmiyorum ne zaman bir dungeon'ın ortasından başlasam ekibin yanına değil girişe teleport oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 party lideri combatda değilse yanına portluyor, combatdaysa girişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 applev0dka said: loop said: Eskiden böyle değildi işte. Adam gibi sorup adam gibi cevap alırdın , noldu o insanlara, bu yeni gelen troller nerden gelmiş.. alakası yok. işte bunlar hep blizz ve dungeon finder'in yarattığı nesil. eskiden bir yere bakma sorma ihtiyacı duymadan keşfederdin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Vingthor said: hordeysen zor Vingthor said: hordeysen Vingthor said: hordeysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Pluton said: Hordeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 cacodemon said: oyun felaket kolaylaşmış. eskiden dungeonda aoe yaptıktan sonra pamuk tarlasında ırgat gibi loot yapardık. şimdi bir tanesini lootluyorsun hepsi geliyor. dungeondan birisi çıkıyor, hooop hemen yeni eleman bulunuyor ve ÇAT dibinizde spawn oluyor. gerçi bizim acc eski diye mi bilmiyorum ne zaman bir dungeon'ın ortasından başlasam ekibin yanına değil girişe teleport oluyorum. bu arada evet. çok aşırı kolaylaşmış. cataclysm ilk çıktığı gibi kasarken heroic dungeonlar bildiğin kan alıyordu. shaman healer kasıyordum, mana yetmez combatta thrash için pot içerdik. hemen fix geldi gerçi de gene de zordu. şimdi underlevel yeşil gear ile aoefest yapılıyor. daha normali gerçi, heroic değil ama ortalama mavi gear ile heroic de aoefest olur bu durumda. baya bir nerf yemiş. hele vortex ıbızıt dungeonında elli tane cc atılır, bütün healerlara interrupt atılır filan anca kesilirdi. şimdi kimse sallamıyor pata küte dalıyor. umarım 85-90 arası öyle değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 85-90 arası da aynı. Mage oynuyorum, bir kere CC yaptığımı hatırlamıyorum. Tank iyiyse, dungeonda başlıyor koşmaya. Boss a kadar trashleri toplayıp aoe kesiyoruz. Sonra boss gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 cleft of shadows var ya bebeğim hani rfc girişide orada orgrimmarda, hani drag var ordan sola giriyorsun yer altına, hah orada mage trainer var işte onun yanında hemen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 yanlış hatırlamıyorsam tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 gitme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 adam yirmi gündür varamadı mı outland'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Bingildak yoksa wow hype i mı başlatmaya geldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 hypelancak hali mi abi wow'un, olsa da hypelasak keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 abi ben eğleniyorum. en son firelands de bırakmıştım. res ile geri geldim. panda warrior. mal mal koşturuyorum etrafta. eglenip bırakırım gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Ben zamanında darkshore iskelesinden denize atlayıp bütün kıtanın kuzeyinden yüze yüze azshara ya gitmiştim. neredeyse 7 saat sürmüştü. İnsanlar BL ye gitmeye üşeniyor....! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 lan resmen viral topik deli gibi oynayasim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Sirat said: Ben zamanında darkshore iskelesinden denize atlayıp bütün kıtanın kuzeyinden yüze yüze azshara ya gitmiştim. neredeyse 7 saat sürmüştü. İnsanlar BL ye gitmeye üşeniyor....! Orgrimmar'ı basmaya gidip ana kapıda wipe yiyerek sol kapıyı da bulamayarak 2 saat deliye dönen Alliance raidimi hatırlayıp, Alliance karaktere ragequit koyarak, böyle organize olamayan tarafta oyuna devam etmek istemeyişimi hatırladım 7 sene önceki... Vay be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar