Milamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ya şu rocksmith2in kablosunu ucuza bulsam alıcam oyunu şuradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 gnomoria yı almak istiyorum aslında aldım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Prison architect'e dünyada ilk defa doğru düzgün bir indirim çakarak hepimizi ters köşeye yatırabilir gabe dayı. Çaksa çaksa o çakar zaten, yakışır dayıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 hypea kapıldım, walletımlan aldım. bakalım... nası oyun bu lan asfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 RTW 2 alacak olan varsa greenmangaming'den alsın bu arada, 5 dolar daha ucuz orada kod ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Bu ne lan super hexagon diye bir oyun çıkmış community's choice'de, oyun demeye bin şahit. 0.29 DOLARA DEĞERMİ BEYLER TŞK KIB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 telefonda oynamıştım ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Ulan 2 tane doğru dürüst tercih varken super hexagon ne alaka be, millet ya ultra pinti ya da hile var! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ya yemin ediyorum komünite beyinsiz asdhufdashf 0.80 dolardı 0.3 dolara düşsün diye hexagon'a verdiler oy yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 hexagon 2-pack'e girecek olan? 5 cent ucuza geliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Bu arada bir şey dicem. Eğer steam marketten almak istediğiniz bir şey veya çok pahalı olmayan bir oyun varsa inventorynizdeki kullanmayacağınız kartları satın. Badge yapmak ek kart veriyor diye millet deli gibi satın alıyor. Bir saat önce makine başına oturdum. 9 kartım satıldı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ordaki 3 oyunda birbirinden kötü olduğu için ben hexagona verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Redeagle said: Bu arada bir şey dicem. Eğer steam marketten almak istediğiniz bir şey veya çok pahalı olmayan bir oyun varsa inventorynizdeki kullanmayacağınız kartları satın. Badge yapmak ek kart veriyor diye millet deli gibi satın alıyor. Bir saat önce makine başına oturdum. 9 kartım satıldı bile. 40 dolar farmladım ben kart satarak yazdan beri heh, daha bir 5-6 dolarlık kartım var satabileceğim:p O yüzden 2 indirimdir toplasan 10-20 dolar arası bir şey harcamışımdır, badgeler sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Redeagle said: Bu arada bir şey dicem. Eğer steam marketten almak istediğiniz bir şey veya çok pahalı olmayan bir oyun varsa inventorynizdeki kullanmayacağınız kartları satın. Badge yapmak ek kart veriyor diye millet deli gibi satın alıyor. Bir saat önce makine başına oturdum. 9 kartım satıldı bile. dostum sen geç kalmışsın. card betasından beri ne satışlar döndü burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 aynen ya, peeh eskiden 1 dolara 0.80'e falan kartlar satılırdı, şimdi AAA oyunların bile çoğunun kartları 0.10 - 0.20 arası anca gidiyor heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 snow globelar ilk çıktığında .60 civarı okuttum. .20 olsun benim olsun. havadan para geliyor enayiler sayesinde sdfsd. gaben reis robin hood gibi, zenginden alıyo kart parasını, fakire veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 valla ben de baya bi oyun aldım beta'dan beri satarak. şimdi gene tırmalıyorum 20 küsürlere düşmüş kartlar ama olsun. mücadeleye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Valla yeni uyandım ben. Ama beleşten 5 badge yaptım. Yeni oyun alacak kadar da para biriktiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Bu kart davası ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 steam'e level sistemi geldi, belli aktivitelerde xp topluyorsun ve level atlıyorsun. kart toplayarak badge oluşturuyorsun, onları da profilinde sergiliyorsun. onun dışında kozmetik. yok işte profiline arka plan, chat ekranı smiley'si vs. gibi kıvır zıvır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Şu habire mesaj kutuma gelen itemlar mı? Bende bunlar ne emenike diyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 abi bırakın globları kartları falan şimdi sacrifice 1,99 kesinlikle alın harika bi gameplay,inanılmaz güzel bi evren,mükemmel diyaloglar,tekrar tekrar oynayıp tamamen farklı bi gameplay yaratabilecek kadar flexible nonlinear bi oyun sırf voice acting için bile alınır bak hele bak Kevin Richardson,Tim Curry(wtf!?),Jennifer Hale(aww),Tony Joy dahada var almamış,duymamış,oynamamış kalmasın daha iyi bi oyun bulamassınız orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 o grafiklerle kanser oluyurm ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 herkesten öte Paul Eiding var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 arkimod said: abi bırakın globları kartları falan şimdi sacrifice 1,99 kesinlikle alın harika bi gameplay,inanılmaz güzel bi evren,mükemmel diyaloglar,tekrar tekrar oynayıp tamamen farklı bi gameplay yaratabilecek kadar flexible nonlinear bi oyun sırf voice acting için bile alınır bak hele bak Kevin Richardson,Tim Curry(wtf!?),Jennifer Hale(aww),Tony Joy dahada var almamış,duymamış,oynamamış kalmasın daha iyi bi oyun bulamassınız orda ben bunu ortaokulda falan oynuyodum lan çok güzel oyundu valla. bu arada nickin tam bir mimarlık ofisi ismiymiş kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar