Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Games not played 589 (62%) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Platinum MGR portunda sicmaz umarim Nanomachines, son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 event çok mu sefil bana mı öle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Oyları Hard Reset'e verin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 OsManiaC said: event çok mu sefil bana mı öle geldi bir voucher, bir kömür heyecanı yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 alice aldım da işyerindeyim şimdi içinde ilk oyunu da çıkıyomu bunun _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 oylamadaki Citadels neymiş diye bakiim dedim. Metacritic puanı 20, user puanı 13 asdhufdhasufhudashfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 indirimler çok kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 snow globe iyi fiyatlara gidiyor ehu. bence bu event daha iyi o yüzden. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Yine tırt indirimler ne lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Sam said: snow globe iyi fiyatlara gidiyor ehu. bence bu event daha iyi o yüzden. :p aynen. 0.65'den koydum koyar koymaz gitti. yüksek koyun babs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 indirimler o kadar tırt ki şu ana kadar mesaj bile atılmıyor konuya, bir heyecan dalgası yok ortada. daha 14 gün falan var, son günlerde daha heyecanlanır sanırım. AAA'lerde %75 oluyor indie'ler %25 %33 yapıyor -.- istediklerim de genelde indie, öyle olunca da ben de eeh, bundle'da görüşürüz diyip kapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 hard reset ve farcry 3 alacağım. Blood Dragon nasıl? Deluxe'te ilgimi çeken bir şey olmadı. Oyunun dlc'si mi bu arada blood dragon yoksa versiyonu mu? Aynı fiyata da kötüymüş tamam, normalini aldım asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 blood dragon stand-alone, butun oyun 80ler aksiyon filmleri geyigi uzerine kurulu parodi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 aynen bende o ikisini bir de eve'i alacam :D 2 dolar artık almayanı döverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Bu Eve'in öğrenme eğrisi çok yüksekmiş. 6 saat tutorialı falan varmış doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 eu4 niye hala bu kadar pahalı ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 FC3 coop sürüklüyor mu? solo oynamam da coop belki girebilirim, bir de 660 gtx ne eder fc3'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 humble storeda ucuzdu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Nigger_of_the_sand said: eu4 niye hala bu kadar pahalı ya of10$'di dun amazon'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Nigger_of_the_sand said: eu4 niye hala bu kadar pahalı ya of Amazon'da Digital Extreme Edition 11 dolar. %75'e tekabül ediyor, bence daha aşağı inmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bingildak said: FC3 coop sürüklüyor mu? solo oynamam da coop belki girebilirim, bir de 660 gtx ne eder fc3'de? Eğlenceli ya, story bazlı değil aksiyon olarak bakarsan olaya. Co-op' vur kır parçala oynuyorsun direk. 660gtx'le rahat oynarsın 6850 ile oynandığına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 olm zaten geçen ay indirim vardı, aynı indirimleri basıyolar araya iki tane indie sıkıştırıyolar farklı zaten. bence autumn sale'in direkt kaldırılması lazım. şu indirimlerin hiçbir albenisi yok şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 eve online starter pack 1.98 dolara dusmus %90 indirimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 eh bi yerden başlamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar