Seru Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 sabonis said: sabonis said: evet aldık bakalım. bi de şu swapper'ı alasım var. baya güzele benziyo o da... puzzle olsun güzel olsun, cüzdanı ekrana atiim, sıkıntı yok. yok mu la şu swapper'ı bilen oynayan? ben oynadım iyi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 sabonis said: daha önce ya indirim başlığında ya nba2k başlığında falan paylaşmıştım sanırım. pc'de bi kere arkadaşınla oynayamıyorsun lan. yok öle bi opsiyon. random biriyle oynayabiliyorsun sadece. saçmalığa gel. sırf o yüzden almadım 2k14'ü. 13'ü arkadaşla oynayalım diye almıştım ve o özelliğin olmadığını görünce şok olmuştum, küfür etmiştim bir ton 2k'ya. şimdi sizin yazdığınıza göre random biriyle oynamak da sıkıntılı yani hsaudfhau. fenaymış. ahaha şimdi öğrendim. 2k13 ile 2k14 online moduna ufak bir işlem yaparak girilebiliyormuş. BU işlem sayesinde korsandan da online oynayabiliyormuşsun. Aynı oyun olduğu için asdfsd Sokim boşu boşuna 10 dolar verdim. Prison Architech alırdım üstüne az ekleyip. Halen online'ı açamadım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 senko said: olm iyi mi kotu mu lan sfd süper başlayıp, sonra bozulup, sonra biraz düzelen bir seri. ama oynanması lazım, genel olarak gayet iyi ve benzeri de yok zaten kotor serisi hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 company of heroes 2 13 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Birazdan eve geliyorum hadi arthur oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 senko said: olm iyi mi kotu mu lan sfd İlki ana konsept iyi, old scholl bazı rpg ogelerını barındıran, kendi hikayesi tırt, konsol yapısı cıldırtabilen guZel bir oyundu. İkincisi nefis hikaye dumb down mekanikler. Ucuncusu daha da dumb down mekanik vasat hikaye. Ayrıca ıkı ve ucte bol bol dlc somurusu. Genel olarak guzel seri. Zaten pek alternatifin yok. Ancak buram buram xbox kokar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 yaaaaa yine kaçırdım tomb raiderı lanet olsun ya lanet lanet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Bioshock infinite 14.99 Steam'de. %75 indirmişler aldım heman. Bir de rome inerse 3 oyunla kaparım yılbaşını, Eurotruck aldım bide :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 15'e sevinerek Bioshock alınacak bir durum yok pek :( ben 7.5 dolara almıştım 10 dolara falan da vardı bir sürü kez farklı sitelerde. Neyse hayrını gör dfdgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 kaç kere 10 oldu lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ttnet bile 12 liraya satmıştı sdfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ttnet nerde 12 liraya sattı lan? emin misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 http://store.steampowered.com/app/214933/ bioshock infinite season pass 5$, price glitch gibi birşey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 glitch olsa düzeltirlerdi heralde ya kaç saat olmuş? ama burial at sea 15 dolar iken season pass 5 dolar olması ilginç bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 o oyunda multi olmaması büyük eksiklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ben de 5'e aldım sezon pes, ilk indirim günü 75 hatalı olmuştu 5dkya 50 oldu tekrar ama bugün sabahtan beri öyle düzeltmedler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Silphatos said: ben de 5'e aldım sezon pes, ilk indirim günü 75 hatalı olmuştu 5dkya 50 oldu tekrar ama bugün sabahtan beri öyle düzeltmedler buradan da soralım madem. bioshock goty çıksa, oyun + season pass'ten farkı oluyor mu? yani şimdiden bu season pass'i 5 dolara alıp, oyunu da ilerde 5 dolara gömsek, goty mi almış oluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 hesaplara bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Silphatos said: hesaplara bak ya lan şunu diyene bak :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Silp mezarcı olabilir ama dağıtıyor da adam, bugün seçim olsa yine Silpe atarım oyumu!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 sağol canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 geçen sene onu aldım bunu aldım diye mesajlar döşeniyordu bu sene niye bu kadar cansız oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Eskilerden eksiğimiz kalmadı. Yenilerde kelepire düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 bayagidir oyun oynamayan bana yaradi cok ya simdi dragon eyc serisine basladim sonra mass efectleri bitircem sonra fallout serisini aldim onlari bitircem. araya biton platform aldim bioshock serisini hic oynamadiydim dmc serisini aldim su homm serisini hic oynamamistim civ5 eu4 yaradi bana bayagi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ahah aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar