senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Silphatos said: Olm o 2 centler de birikr birike 200 dolar oluyor lel cok oyun alan adam da birkiyordur da toplasan senede 20dolarlik bisiler ya aliyorum ya almiyorum steam'den bende bisi birikmez, biriktirebilecek olana gitsin o yuzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ben steam fakiriyim bende bile tf2 kutularını sata sata 1.15 dolar oldu be dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Dworgian said: Abi fo3 degil new vegas indirimde olan. 2.48 normal, 6 kusur ultimate. Alinir mi? alınır. ultimate al, dlc'leri apayrı senaryo, gayet gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 işte bu cevabı bekliyordum alayım gitsin. bu gece indiririm bulunsun köşede asdjkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Vegas alinir evet ulti al dlcler de iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 kartların ilk cıktıgı yaz satısında ben para kullanmadan 5 oyun felan almıstım eldeki butun oyunnarı aynı anda acık bırakıp kart farmlayıp satmıstım hepsini 30 dolar felan cıkmıstı en son dota itemlarınıda sattım bu indirimde de onnarı yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Ben 5 6 yildir steamde para harcamadim ama 900 oyun ve siskin bi steam wallet var. Atayizler bunu da aciklasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 bal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 trading card beta sayesinde olmadı mı lan? bi de cs:go'dan düşen itemler falan diye biliyorum. bana niye düşmiy, düşmesi için ne yapmak lazım cs'den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Silphatos said: Vegas alinir evet ulti al dlcler de iyi senden gelen şu onay da içime su serpmedi değil edit: srsly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Odeon said: bal anca bole bal mal deler amma aciklayamazlar, nedrn cunku allah var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Silphatos said: Ben 5 6 yildir steamde para harcamadim ama 900 oyun ve siskin bi steam wallet var. Atayizler bunu da aciklasin zengin piçi yunan çocuklar? sdfudhasuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 yunanda zengin ne arar olm ağızları kokuy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 valla benim uzaktan bi tanıdığm var adamın adası var lan adası shufhau genel ülke ekonomisi kötü diye hepsi fakir değil. hatta çok extreme zenginleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 %1 milyorder geri kalan sürünüyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 la bu nba2k14'ün pc de online'ı yok mu akü kurdum, 3 saattir adam bulamadım oynayacak. üstte 2 online falan yazıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 borderlands 2 beklenir mi daha? 7.49$ steam flash sale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 ben demin gmg'den 3 tane dlc'i 75%+voucher kod ile aldım sanırım 6 dolara falan hepsi hepsi. orjinalini bitirmek üzereyiz, dlclere geçicez iyi oldu. Captain Scarlett and her Pirate’s Booty Mr. Torgue’s Campaign of Carnage Sir Hammerlock’s Big Game Hunt Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep şu üçünü aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 agarest 6,79$ olmuş, alayım bari. sonraki indirim kim bilir ne zamana olur bundan fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Arma 3 ve CoH 2'yi geceye denk getirdi hibne steam, kaçırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 şu brothers nası bişi ya. baya şişirildi ama 4.5 dolara elim gitmiyor niyeyse yine de. sanki tırt çıkacakmış gibi bir his var içimde =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Beyninin sag ve sol kismini ayni anda kullanabiliyor musum cok guzel test ediyor brothers. Bence cok basarili oyun. TotalBiscuite gore de hayatinin en iyi oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 evet aldık bakalım. bi de şu swapper'ı alasım var. baya güzele benziyo o da... puzzle olsun güzel olsun, cüzdanı ekrana atiim, sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 alan wake nasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 remember me aldım, istiyodum oynamayı indirimde görünce direkt çektim. iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama tomb raiderı kaçırdıktan sonra bunu da kaçırmayayım dedim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar