Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buy Game During Sale Never Play It AKA Steam Winter Sale Başladı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DadashNik0F said:

Metal Gear Rising devam oyunu MGS lerin ? Direk risingi alıp başlasam senaryodan bişey anlarmıyım ? en sonra pcde yukarıdan bakılan mgs oynamıştım sdf

alakasizlar.
Paralel bir evren gibi dusun.
MGS ile MGR alakasi yok. MGS bence cok cok cok daha iyi. MGR daha fazla eglencelik
Mesaj tarihi:
Bak kesin shadowrun değil de FTL çıkıcak community choice'de.

Çünkü halk kültürsüz, FTL'nin steamde bilmemkaç kere %75 gördüğünü bilmiyorlar. Halk eğitimsiz, steamtradesde 4189749126 tane adamın 2 dolarlık bir tf2 keyine FTL steam keyi sattığını bilmiyorlar.

Evet.

FTL aşırı başarılı bir oyun, o ayrı.
Mesaj tarihi:
Bu indirimde Batman Arkham Origins, Simcity, Assassin's Creed IV, Splinter Cell almaya niyetli olan varsa, ben daha uyguna veririm size :) http://forum.paticik.com/read.php?27,7357443
Mesaj tarihi:
ya steam için hangi dnsleri kullanıyorsunuz?

benimkisi hep acayip yavaştı ama bugün browserdan bile acı çekiyor. Steampowered'da sorun yok ama community sayfaları yok...

2-3 işlem yapmak için dns otomatik al, sonra gir yapmak istemiyroum...
Mesaj tarihi:
Valla klasik 4.2.2.x ile gayet tıkır tıkır çalışıyor bende. Ama bir cinslik var gene de, laptoptan tıkır tıkır açabiliyorken bütün store sayfalarını falan, desktoptan aynı dnsler ile kanser oluyorum. Bazen otomatik dnslerle hızlı açılıyor, bazen açılmıyor falan. Var bir saçmalık ama, nedir bilmiyorum.
  • Yeni Oluştur...