Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 15. Hafta | Kasımpaşa -Beşiktaş | 15 Aralık Pazar - 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

forgiver said:

arcane said:

forgiver said:
2.si donk ta avantajını kaybediyor o topla uğraşırken
almeida nası gole gidiyorsa bu adam da defansını yapamadı
suç hakem de

AHAHAHAA. lan adamın defans yapmaya niyeti mi var kaç saniye tutuyor topu. ŞOTA BİLE dedi donk topu dışarı atmalıydı diye. neyin kafasındasın forgiver.

dışarı atmalıydı tmm da
adamın artniyetli bir hali var mı
ben ne yapayım bu topla diye geziniyor
pilardo oynadı

olay şu, adam eline aldıktan sonra yanına uzun top atılıyor
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

arcane said:

forgiver said:
suç hakem de

AHAHAHAA. lan adamın defans yapmaya niyeti mi var kaç saniye tutuyor topu. ŞOTA BİLE dedi donk topu dışarı atmalıydı diye. neyin kafasındasın forgiver.

dışarı atmalıydı tmm da
pilardo oynadı

Title'ı haketmek için her hafta bir insan kendini aşmamalı
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Yazık oluyor Beşiktaş'a. Yönetim bir çıkamadı şu işin içinden.

Resmen bazı olayların intikamı alınıyor Beşiktaş'dan.

34. dakika tezahüratı yaptırmayacaklar bu gidişle lig sonuna kadar.

toplanmış bakalım ne olcak

34.dk da heryer tayip heryer recep diye bağrıldı lig tv sesi de kısmadı ilginçtir ki
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

souldarkorn said:

Yazık oluyor Beşiktaş'a. Yönetim bir çıkamadı şu işin içinden.

Resmen bazı olayların intikamı alınıyor Beşiktaş'dan.

34. dakika tezahüratı yaptırmayacaklar bu gidişle lig sonuna kadar.

biraz hakkınız yendi ama komplo teorisi yapmayın ya

Ben galatasaraylıyım. asdasdasdasd
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

arcane said:

forgiver said:
suç hakem de

dışarı atmalıydı tmm da
pilardo oynadı

abi nasıl artniyetli bi hali yok yaa?? yetenek isteyen bi atış yapıyo resmen
Sosyal ağlarda paylaş

Gaboo said:

http://www.ligtv.com.tr/haber/son-yillarin-en-ilginc-pozisyonu

formaları değiştirseler çok daha iyi savunursun canısı

Hayır emzik resmi koyuyorsun, videoyu koyuyorsun; ama adamın eline topu aldığı saniyeyle uzun topun gelmesi arasındaki saniyeyi karşılaştıramıyorsun. Üzülüyor insan.

Adamın topu almasına bile gerke yok. Dışarı yavaşça atabilir. Salise bile sürmezdi. Adam silah gibi eline atıp onunla koşturup pozisyonun ırzına geçiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

demek istediğini anlaadım ama yıktı adamı işte kırmızı aldı, ofsayt olmasına ragmen
yani dedigin macın pozisyonunu ve yorumlarını gorursem bi mantık cercevesine sokabilirim. bence ofsayttır faule kart verilmez. sonucta ofsaytı verdigin zaman faul olmayacak oyun durmamıs olacak. bu da aynı durum. oyunu durdurması gerekiyo 2. top geldiginde ki bunu konusmayalım herifin cok kotu bi hakem oldugunu kanıtlarcasına oluyor.

marcusun soyledigi oyuncu gidip kasten kenardan top alırsa ya da tekmeligini kasten cıkarıp fırlatsa ozaman ben de size katılıyorum ama suan eline dısarda gelmis bi top var sunu yapabilir bunu yapabilir ama yapmamıs elinde o top var. aradıgı seyin dur yanıma top geldi uzun top gelirse durdurayım oldugunu sanmıyorum yani. ordan uzun top gelecegini dusundu de uzun top tam yanındakine geldi de almeida ona dogru kontrol etti de olme essegim olme.
Sosyal ağlarda paylaş

Phoenixlin said:

Gaboo said:

Hayır emzik resmi koyuyorsun, videoyu koyuyorsun; ama adamın eline topu aldığı saniyeyle uzun topun gelmesi arasındaki saniyeyi karşılaştıramıyorsun. Üzülüyor insan.

Adamın topu almasına bile gerke yok. Dışarı yavaşça atabilir. Salise bile sürmezdi. Adam silah gibi eline atıp onunla koşturup pozisyonun ırzına geçiyor.

adam topu dşarı atacak uzun top geliyor
pozisyonunu alamaıyor mecbur topla defans yapıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Phoenixlin said:

Gaboo said:

http://i.imgur.com/3L5wHll.png
http://i.imgur.com/tYK7i07.png
Sosyal ağlarda paylaş

Phoenixlin said:

Gaboo said:

marcus da sunu diyo iste. topu kenara dogru bıraksa bile oyunun durması lazım. cunku bir defans oyuncusunun pozisyonu degisti. sen topu kenara vurucam diye dondun topa vurdun o anda uzun top geldi yanından gecti? sonra nolucak? Evet ben de eline alıp topa fırlatmasına anlam veremiyorum ama normalde top geldigi gibi oyunun durması gerekiyo. orda durursa boyle bilardo falan da olmaması gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

abi adam o topla gezerken ne yapcağını bilmiyor
videoyu izletin işte yukarda
sanki top toplayıcdan top almış da almediya atıyor gibi yazıyorsunuz

abi adam gerizekali mi ?

kaç tane adam gördün topu eline alan.

lan vurucaksın gidicek bırak futbolcu olmayı 2 tane futbolcu macı izleyen adam bilir.

hayir kendi takımının şeyini yapcam diye bu kadar düşmeyin cidden yazık, su topicde ciddiye alınacak halin yok.

adam vurmak yerine silah olarak kullaniyor net.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

Phoenixlin said:

Gaboo said:

marcus da sunu diyo iste. topu kenara dogru bıraksa bile oyunun durması lazım. cunku bir defans oyuncusunun pozisyonu degisti. sen topu kenara vurucam diye dondun topa vurdun o anda uzun top geldi yanından gecti? sonra nolucak? Evet ben de eline alıp topa fırlatmasına anlam veremiyorum ama normalde top geldigi gibi oyunun durması gerekiyo. orda durursa boyle bilardo falan da olmaması gerekiyor.

biz de öyle dedik ama ofsayt kaldırmadı ve adam kırmızıdan atıldı.

bu pozisyon için cok rahat atabilirdi, niyeti oyunu işine gelince kesmekti
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...