vivavale Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bence değiştirir abi. darwin panpanın teorisini kabul etmediğimden benim için bişi ifade etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 maymun diye küçümsediğin canlıdan genetik olarak farkın %1 http://www.youtube.com/watch?v=ZRGYX_YWnpA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 İşte kabul edip etmemek dünyanın işleyişini çok ırgalayan bir konu değil. Darwin kitap yazıp, "bana tapacaksanız kanka" demedi. Şu an dünyanın işleyişi üzerine elde edilen bulgular durumu belli şekillerde gösteriyor. Beynin var ve bu beyin bir şekilde hasar aldığında hasar aldığı bölgesine göre karakter değişimine uğruyorsun. Adaptasyonlar, türlerin kuşaktan kuşağa aktardığı bilgilere göre tavır değiştirmesi vs. vs. gibi zilyon konu var. Bu işler din vs. bilim çehresinden çıkalı çok uzun zaman oldu. O yüzden bu tip konuları kulağa veya belli inançlara hoş gelip gelmediğinden ziyade, üzerinde ne araştırmalar yapılmış, nasıl kanıtları var, nasıl kullanılıyor, pratikte işe yarıyor mu vs. gibilerinden değerlendirmek daha doğru. İnanç olarak satılacak şeyler değiller, takım olarak tutulacak şeyler değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 vivavale said: bence değiştirir abi. darwin panpanın teorisini kabul etmediğimden benim için bişi ifade etmiyor. Kabul edemeyişinin sebebi de içine sinmemesi zaten. etmeyişin demedim bak edemeyişin dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 abi küçümsediğim falan yok aksine insanlardan daha çok severim hayvanları. ama insan farklı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 semavi dinlere inananların kendini özel bir varlık sanmaları çok şeker ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 insan özel bir varlık gardaş,sonuçta yol yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ahaha hizmet var. hizmet aşığıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 abi doğup, yaşayıp, sonra ölmek. yaptıklarından sorumlu olmamak. mantığım almıyor abi. sogrulamam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 sen doğada hiç yol yapan bir gergedana rastladın mı? heiiiğğğğ cevap ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 kızma hacı abi. düşüncelerimi sölim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 abi ben düşünceleri okumadım black ice ın postu gördüm güncelden açıp,aha dedim bu konuyla ilgili bir post atıp post kasabilirim,hemen yapıştırdım mesajı.kişisel bişey dğl üstüne alınma tamamen post kasmak amaçlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 beyler teoriden bahsediyoruz burada, ne zaman kanun oldu da inanıp inanmayı sorguluyoruz adam kendince sorgulamış, beğenmemiş, düşünmenin araştırmanın ik adımı, yatın imkanı olsa kendi tezleri ortaya çıkartacak belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 GONDARCENGIZ said: abi ben düşünceleri okumadım black ice ın postu gördüm güncelden açıp,aha dedim bu konuyla ilgili bir post atıp post kasabilirim,hemen yapıştırdım mesajı.kişisel bişey dğl üstüne alınma tamamen post kasmak amaçlı biz 40 kişiyiz birbirimizi biliriz panpa cCc @feamer +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 GONDARCENGIZ said: sen doğada hiç yol yapan bir gergedana rastladın mı? heiiiğğğğ cevap ver bu arada gergedanlar cüsseleri itibari ile, geçtikleri yetlerden, kendilerinden küçük hayvanlara yol yapan hayvanlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 asfsfasafsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Feamer said: beyler teoriden bahsediyoruz burada, ne zaman kanun oldu da inanıp inanmayı sorguluyoruz işte cahillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 @jesters yaftalamayı ne kadar çok seviyorsun gerek yok abi konuşalım, tartışalım, eleştirelim mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 yok sevmiyorum da, bilimsel teorinin ne olduğunu bilmeyen insanları gördükçe ilber ortaylı mod açasım geliyor bazen ister istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 vivavale said: abi doğup, yaşayıp, sonra ölmek. yaptıklarından sorumlu olmamak. mantığım almıyor abi. sogrulamam lazım. Yaptıklarından sorumlu olmak için maymunlarla ortak ataların olması neden engel teşkil etsin? Sen akıl ve irade sahibi olacak şekilde evrildiğine göre sorumlulukların da buna göre ortaya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Feamer said: beyler teoriden bahsediyoruz burada, ne zaman kanun oldu da inanıp inanmayı sorguluyoruz adam kendince sorgulamış, beğenmemiş, düşünmenin araştırmanın ik adımı, yatın imkanı olsa kendi tezleri ortaya çıkartacak belki Yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 vivavale said: abi doğup, yaşayıp, sonra ölmek. yaptıklarından sorumlu olmamak. mantığım almıyor abi. sogrulamam lazım. Musanin denizi yarmasi daha mantikli yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 isteyen istediğine inanır ama mantıklı olan deneyip, olumlu sonuç alınan deneyimler olması gerekiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 @spark ohh wai. satır aralarından soruyorsun. aya çıktığımıza inanıyorsam ona da inanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ikisi arasında nasıl bir bağ kurdun peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar