Miamia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 günlerden pazar, Vize haftasını atlatıp kendime zaman ayırmaya karar vermiştim ve bostancı sahilde yürüyordum. Mayıs ayındaydık ve etraf bolca insan kaynıyordu. Tek başımaydım ve kafa dinlemeyi düşünüyordum. Bir banka oturdum ve denizi izlemeye başladım. Deniz ne kadar güzeldi. Cıvıl cıvıldı ortalık, sevgililer el ele dolaşıyor gülücükler saçıyordu. Bir an duraksadım. Aşk dedim kendi kendime; neden benim başıma gelmedi. İnsanların anlattıkları kadar var mıydı? Hemen hayal etmeye başladım. Bir sevgilim vardı ve çok mutluydum. Her konuda bana destek oluyordu. Üzüntülü olduğum zamanlarda sıcacık kollarıyla beni kavrıyordu. El ele dolaşıyor, dudaklarımıza öpücükler konduruyorduk. Hayal etmek o kadar heycanlı geldi ki bana, keşke dedim içimden. Keşke ama ortalıkda bu kadar aptal gerzek varken böyle bir sevgili bulunabilir miydi? Bence hayır. En delikanlı adam bile yanından mini etekli bir kız geçtiğinde hayvan gibi bakıyordu. Evet erkeklere güven olmazdı. Tekrardan dominant yanım kabardı. Hatta sinir bile yaptım. Derken bir çocuk oturdu yanıma. Şaşırdım, ama biraz önce hayal dünyamda yaşadığım sinir harbi etkisiyle donuk ve sinirli bir şekilde bakıyordum kendisine. Oda irkildi. Kendi kendine sanırsam acaba ne tür bir manyağın yanına oturdum şeklinde düşündü kesin. Ama gülümsedi bana çok sıcak ve güzel bir gülümsemeydi. Uzun boylu, esmer, kirli sakallı ve kahverengi gözlüydü. Baya yakışıklıydı. Emin olmak için arada kafamı çevirip süzüyordum kendisini. Üstelik karşılık veriyor oda bana bakıyordu. Derken 'Merhaba' dedi kalın ve karizma ses tonuyla. İçimden işte dedim. Acaba? Bu olabilir miydi? Sonra birden kendime geldim. Hayır olamazdı her erkek gibi oda va**na budalasıydı. Ama şans vermek geldi içimden ve o an 'Merhaba' dedim. Dipnot: Hikayem uzun bir hikaye bu başlangıç olsun devamı bir çay içtikten sonra:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caemaisa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 moda oldu buda hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 http://u1312.hizliresim.com/1j/f/vhb11.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 va**na budalası derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 gol olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Anelor said: moda oldu buda hadi bakalım. http://media1.santabanta.com/full1/Budhism/Lord%20Buddha/lord-buddha-18a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 plot twist:yazar erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ilk sayfa ilgili şarkı http://www.youtube.com/watch?v=uJx3Y5W2ZyQ kaçtım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bir gay'in vajinası olanlara dair gıcık olma hikayesi olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 "roket adam" said: va**na budalası derken? am diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Bilgilendirme için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miamia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Merhabalaştıktan sonra sohbet sohbeti, konu konuyu açtı. Bu uzun boylu esmerin muhabbeti gerçekten bana haz vermişti. Konuştukça konuştuk derken eve gitmem gerektiği aklıma geldi ve nazikçe özür dileyerek kalktım. İçimdeki şimşekler oturmam gerektiğini söylesede ev arkadaşıma söz vermiştim ve gitmem gerekiyordu. Tam gidecekken telefon numaramı istedi. Duraksadım; 'Yanlış anlama ama her tanıştığım ve sohbet ettiğim insanlara telefonumu veren birisi değilim' dedim. Suratı asıldı ve 'Ben her tanıştığın insanlardan değilim ama bu güzel sohbeti whatsup dan da devam ettirmek isterim' dedi. Dayanamadım verdim telefon numaramı. Onun kini istemeden doğruca oradan uzaklaştım. Nasıl olsa konuşmak isterse bana bir şekilde ulaşacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ya fıstıkçı kız olayı gibi bişiyse haber verin önceden pl0x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ilk sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Mc_Lovin said: ya fıstıkçı kız olayı gibi bişiyse haber verin önceden pl0x bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 cool story sis demek isterdim de bayık bayık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abi çok dandik çok kalitesiz. bu kadar kalitesiz görmedim. tadı tuzu yok kapatın geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 fake olduğu o kadar belli ki.. bir kız hikaye anlatacak böyle bir forumda "uzun esmer o kadar tatlıydı ki" diyecek. 90'ların kral dergisindeki hikayeler gibi anasını satayım. "ben 40 yaşında dul hatice'yim. uzun esmerleri oldum olası severdim. bir gün tam da banyo yapmak üzereyken tüp bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bunun altından çıksa çıksa sequo çıkar sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 pff, yet another kezban. bi bitemediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darknet4 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 olmamış. erotik hikaye kıvamında. tutmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 rezerve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar