barbu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Abi şimdi korumalı eldiven denedim spx te. Benim için değilmiş o ya. Bilek hic geri gitmiyor. Düştügümde bileğime girer o koruma kivrilmadigindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Absolut said: Bu sene becerebilirsen bi GoPro ile kayıcam ama kask kullanmıyorum onu nereye nasıl takmak lazım emin olamıyorum. kafa bantları var onu takabilirsin direk kafana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 barbu said: Abi şimdi korumalı eldiven denedim spx te. Benim için değilmiş o ya. Bilek hic geri gitmiyor. Düştügümde bileğime girer o koruma kivrilmadigindan. gitmeyecek zaten bilek geri, olayı o. sen dinle büyük sözü korumalı al bak. acı cekme sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 sacma sapan bilek korumali eldivenler almayin abi hic gerek yok, goretex eldiven + saglam kask yerler buzluysa kic korumali iclikler var onlardan al yine biraz korur .. tek ayak baglama olayinin cikmasinin nedeni insanlar sirada vs. rahat rahat gitsin gelsin diye ve dunyanin her yerinde var, bi turkiye'deotistik gibi ittire ittire gitmeye calisiyo millet. Abso gopro icin chest mountlar var en iyi o gider sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Board için göğüs kullanışsız olur yani genelde yana dönük olacağından vücut hem çok hareketli olur hemde güzel görüntü vermez gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Chest mount boardcuya olmuyor abi ben denedim, orman dağ bayır çekiyor yana baktığı için vücudun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 oha ben tam okumamisim absonun yasindan direk kayakcidir diye tahmin ettim :/ kasksiz kayma abi kask al, yeni front mount cikti eskisine gore daha stabil ve cikma sansi daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Kavgada söylenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 :) Biraz bakındım da board için chest pek kullanışlı değil gibi geldi. Kafaya takılan bant gibi olanda çok iddialı gösterir beni hakkını vereyim diye oramı buramı kırarım 2 kız bakıyorsa :) hanıma açıklayamam sonra hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 baya bi attention whore luk yaratıyo o kask üzerine takılan go-pro lar. en iyisi iki kişi kaymak biri elinde tutup çekecek işte, old school Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Gene en kolayı göğüs medelini alıp hafif açılı öne bakacak şekilde modifiye etmek herhalde. Sonra ilk gün öne düşünce paramparça olsun diye heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 gopro kayarken parçalanmaz, denendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 gobek buyukse yan takmayi dene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 abi şundan alsana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Onun yerine direk kafa bandını alırım yav. Yani GoPro olmasa haklısında GoPro var hali hazırda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Esh said: baya bi attention whore luk yaratıyo o kask üzerine takılan go-pro lar. en iyisi iki kişi kaymak biri elinde tutup çekecek işte, old school Abi yok elinde o sopayla denge menge kalmıyor darma dağan oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 oyle tabi ki. ben şundan alıcam galiba bi şekilde sdfsd şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Bluetooth csm olda minicik telefona kaydetse citrcirtli bereye tuttursan falan heje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 gopro'nun ergonomisi biraz bozuk bence, kalem şeklinde countour+'ı da denemiştik: paintball, kayak, snowb için daha uygun gelmişti.. gopro özellikle paintball ve kayak için çok uygun değil bence. sopayla görüntü almak zor baya, kendin kaymıyor olman lazım. (başkasını çekerken rahat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 kaskın üstünde falan baya çirkin duruyor gopro, paintball'da kayıt alıcaksanız da: kırmızı record ışığını siyah bir bantla kapatın, folofoş olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 contour gecen sene iflasini verdi sacma sapan bi sekilde, kimse beklemiyodu baya da iyi gidiyolardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 sony'nin action cam almıştım, ilk kez deneme fırsatım oldu. çekimler oldukça başarılı, tek sorunu kabı buğu yapıyor bazen, çok açıp kapamamak, nerde açtığına falan dikkat etmek lazım sanırım. kask üstünde daha iyi ama gözlük kenarına da takılıyor (bantına), 170 derece çekerken yanda gözlük de görünüyor biraz öyle yapınca. 120 derece steady modu var ama kullanmadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 gopro için chest bağlantısı alsanıza. paintball oynarken fıstık gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 xaty said: sony'nin action cam almıştım, ilk kez deneme fırsatım oldu. çekimler oldukça başarılı, tek sorunu kabı buğu yapıyor bazen, çok açıp kapamamak, nerde açtığına falan dikkat etmek lazım sanırım. kabın içine buğu önleyici koyacaksın. http://www.dogaspor.net/GOPRO-BUGU-ONLEYICI-KIT,PR-8847.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 evet onlardan varmış da linkini verdiğin yer fena kazıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar