Marty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 imamizer said: YENİDEN ULTİMAAA!!!!! http://i.imgur.com/SCNLyPY.gif Abv ofiste kendi kendine güldüm ve rezil oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 indirdim kurdum aksama macrolarımla oyundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 akşam moonglowda görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 alllah valla hype mı var ufukta lan. Skyfire said: akşam moonglowda görüşürüz canımsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 biraz bireysel propaganda yapayım. Giovanni said: up nerdesin giovanni. başlıyoruz hadi. Umuruk said: 2.5 sene önce saçma sapan yenilikleri yüzünden tüm karakterlerimi sildim ve mutluyum.O ana kadar oynadığım en iyi sunucuydu tabi :) Vip Dungeon, Vip üyelik ve Donate eşyaları.Buna sesini çıkaran oyuncular bireysel yada klan olarak ban yediler.Paticikden hattori hanzo bilir :) bence tekrar gel ;) Somon said: sene 2014, dot açılırsa belki oynarım artık. bence gel. boşver dotu. 300 player olmuş diyorlar nebula ;))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 animal taming kascam deli gibi deli gbi kas kas kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 oo tamam guildin tamer'ı da belirlendi. craft üşenenler de inscription kassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ulan o değil de akşam bi giricem 5 dakka oynayıp sıkılıcam diye çok korkuyorum. fsdnjthdfhg herkes gelirse sıkılınmaz ama ya. hype'a devam bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bırak akşamı 5 dakka önce buraya post attığımı bile unuttum ben asdfsgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 black köşeyi dönünce seni hayal kırıklığı bekliyor abi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 YETER ARTIK 2014 OLDU AMK CANIM ÇEKTİ ABİ YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Lan asdf valla ben gircem arkadaş. kasarsam adam gibi hepiniz gelceniz görürsünüz. HEPİNİZ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 yok panpa sen deli gibi kas, yap et, adamlara edit çuvalla. parayı veren üsküdarı geçiyor vs. 2000-2013 arasında bi dotta görmedim ben edit. varsa da tebrik ediyorum hiç şüphelendirmediler bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 http://i.imgur.com/jtitAFo.gif I AM IN DES FUCKING TARD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 http://i.imgur.com/OLFojVG.gif ULTIMA ONLINE HAYAT OFFLINE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ben de gelecem ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 kasiyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ooo millet başlamış geliyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 suan bakim var skill kasmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ÇAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 guild muild vb bişeyler kurulacaksa hızlı kurulalım güzel bi yere dikelim kalemizi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 onu diom işte. toplaşıp kasmak lazım ki ortaya para adam koyabilelim. şuan işyerindeyim geldiğim gazı sorarsanız bs, tailor carp falan kasmak ne varsa. ama eve gidip yarım saat oynayınca ne olur bilemem fdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Connector : Wild Genie sdfsdf sene 2013 zeki hala uo connector ı mı yazıyor vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 oyunda kimse var mı? kaç online var şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 325miş yarım saatte giriliomuş shift tekniği uygulamak şartmış bence hepiniz üye olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar