Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula item ve char reset!!!


Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar lan!

Nebula'ya full reset geliyormus. Baslasak mi?

Bana gelen maili yapistiriyorum.

Aciklama

Nebula UO Shard
Kadim dostum merhaba,
Nebula Ultima Online Serverinda olan degisikliklerden haberdarsin yada bir süredir seninle yollarimiz kesismedi.
12.12.2013 Persembe günü 20:00 ile 23:59 saatleri arasinda server Item ve acclarin tamami resetlenmis sekilde yeniden aktif edilecek.
Bu günden itibaren 1 ay boyunca %100 fazla skill gain olacak. Skill gain orani 30 gün sonunda kademeli sekilde düsürülerek orjinal haline düsecek.
Bu firsatin bizlerle yola devam eden dostlarimiz, aramiza yeni katilacak oyuncular ve tabiki özledigimiz eski dostlara kavusmak için degerlendirilmesi gerektigini düsünüyoruz.
Nebulanin bu yeni çaginda birçok yenilikte sizleri bekliyor;
1-Necromancy

Bu yeni skill action konusunda farkli bir renk verecek.
Sistem detayli sekilde incelenerek gerekli tüm düzenlemeler yapildi. Su an testleri yapilmaya devam ediliyor. Pvp dengelerine en uygun sekilde aktive edilecek.

2-Head Hunter (Kelle Avciligi)

Yeni sistem hazir, Eskiden kelle avciligi yapmis olanlar bu yeni sistemi, ödülleri ünvanlari gördüklerinde gerçekten çok begenecekler.

3- Sorunlardan arindirilmis yeni dönem.

Auto map kullanimi engellendi bildiginiz gibi. Bu ve benzeri pvp üzerinde dengesizlikler ve Ultima Online dogasina aykiri görülen bir çok unsur için ciddi çalismalar yapiliyor. Yeni dönemde illegal program kullanan hiçbir oyuncu cezasiz birakilmayacak.

4-Staff erisimi

Bildiginiz gibi Nebula Staff tarihinde hiç olmadigi kadar iletisime açik bir dönem yasiyor.
Bu durumun sürekli ileriye dogru gitmesi için çalismalarimizi ve çabamiz var. Yeni dönemde 7 gün 24 saat Server üzerinde Staff bulunacak sekilde düzenlenmeye çalisiliyor. Staff'a kolaylikla skype mail vs yolardan erisilebilecek.

5-Ceza ve yaptirimlar

Bu yeni dönem gördügünüz gibi bembeyaz bir sayfa hepimiz için. Kurallar konusunda çalismalar yapiliyor. Kurallar ve islemler konusunda kimsenin aklinda bir gri alan birakmayacak kadar net sekilde duyurulacak ve uygulamalar konusunda kesinlik olacak.

6-Vendor Sistemi

Bu yeni dönemde ev vendorlari pvp üzerinde olumsuz etkileri ve iyi bir yerde ev konuslandirma gibi nedenler sebebiyle tamamen kaldiriliyor. City Vendor (sehir vendorlari) Sayilari serverin ihtiyaçlarini karsilayacak düzeyde arttrilarak düzenlenecek.
Böylece tüm evlerde bir standart olacak ayrica site üzerinden item ve vendor takibi yapilabilecek daha stabil bir ticaret sistemi olusacak.

7- Bandaj Sisteminde degisiklik

Locus/Quann dönemlerindeki bandaj sistemine geri dönülecek, warriorlarin tek elinden çikarilacaktir. Poison etkisindeyken bandaj kullandiginizda hem zehir geçerek hem hp alma durumu yerine , zehir etkisini giderecek sadece.

8- Etkinlikler

Etkinlikler arttirilarak oyunda geçirdiginiz zamanlarda sizlere ek bir eglence olarak sunulacaktir. GM Topuk, Zar, PvP turnuvalari aralarindaki zamanlar uzamaksizin yapilacaktir. Etkinlikler konusunda rutin etkinlikler disinda belli periyotlarla yeni etkinlik organize edilecek. Oyunculara bu takvimle ilgili bilgilendirmeler yapilacak.

9-Faction

Order, Chaos Guildstonelari tekrardan oyuna eklenecek, faction savaslarinin eski tadi yasanacaktir.

Bizler Nebula Yeni Çag için heyecan içindeyiz. Sizlerinde destegiyle Nebula'yi daha ileriye tasiyacagimiza olan inancimiz tam.

Ultima Online Setup ve Nebula baglanti dosyalari için.
http://www.nebula.web.tr/
Kayit islemini gerçeklestir. Nebula seni çagiriyor...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

albion hypeını şuraya yönlendireydin nolurdu sanki ha?

kimimiz craft olurdu para kasardık, guild açardık böyle.
patijiks diye.

kalemiz olurdu, aksiyon yapardık.
geceleri kalenin içinde hışır hışır inscription sesleri eşliğinde muhabbet ederdik. carpenter kasar kalemizi dizayn ederdik. kale önünde aksiyon yapar, pvp yapardık.

OFFF çok istiyorum lan. çok pis ultima oynamak istiyorum şuan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...