Kaede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 japonlar batıya açılmaya çalışıyorlar uzun zamandır iyi olmuş bu tarz bir adaptasyonun tutması mgs ve gits filmleri de tutarsa bu iş devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 yorum yapın beyler gidilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Kesinlikle gidilir. Ben çok eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Tom Cruise da save scummer çıktı. Kolaysa iron man modunda kurtarsın dünyayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Imaxde gitmeye değer mi? 2 kişi misiriyla 80 TL verip çıkıyoruz. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 iyiydi. eğlendirdi. aşırı bir beklenti olmadan gidilebilir. o kadar para vermeye değmez ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Komutan said: Tom Cruise da save scummer çıktı. Kolaysa iron man modunda kurtarsın dünyayı. pati pati olalı böyle nerd bir yorum görmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 çok güzel ya film parasının hakkını takır takır veriyor açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 filme sinemada gidilir kesinlikle, beğendim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Ilk yari bitti en az 8 verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 güzel, gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 filmin sonu şu mu yani, omega/alpha nın kanı tekrar tom a girdiğinde sonda, reset için tom u kullandı, ama bu sefer daha geriye gitti ve zafer kazanılmış gibi oldu, enerji patlaması vs. Son sahnede emily nin yanına gittiğinde tom, emily nin tom a tepkisi tamamen aynı olduğu için aslında timeline ın değişmediğini, omega nın yine kazanma hissiyatı vererek herkesi sahile çekip keseceğini gördük, tom da o yüzden gülüyor, aslında pes ediyor, mutlu son değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Film cok iyidi. Kesinlikle gidilir. Diger filmlerdeki gibi "EE sirada ne var? Yapma ya? Daha da neler?" modunda izlemiyorsunuz. Hem eglenceli hem de nolcak merak ettiriyor. Son aylarda izledigim en guzel filmlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Ben sıkıldım izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 tabi gidilir lan scifi'dan babanız çıksa yiceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Scifilik bisey yok filmde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 film tam bir sayfay şöleniydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 solen filan yok filmde, yalan soyleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 çok iyiydi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 dreagloth said: filmin sonu şu mu yani, omega/alpha nın kanı tekrar tom a girdiğinde sonda, reset için tom u kullandı, ama bu sefer daha geriye gitti ve zafer kazanılmış gibi oldu, enerji patlaması vs. Son sahnede emily nin yanına gittiğinde tom, emily nin tom a tepkisi tamamen aynı olduğu için aslında timeline ın değişmediğini, omega nın yine kazanma hissiyatı vererek herkesi sahile çekip keseceğini gördük, tom da o yüzden gülüyor, aslında pes ediyor, mutlu son değil yani. Nerenle izledin lan? Bildiğin happy ending işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Yaşlı abi, bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 mantıklı açıklamasını getirin o zaman. Film boyunca uygulanan şablon olacaksa, kan verdikleri zamana resetlemesi lazımdı, artı hive mind ında ölmemesi gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Olm kimseyi öldürmediler işte. Herkes hayatta. Mal tombiş bile. Omega öldü ve reset edemiyor. General açıklama yaptı zaten sabah Pariste patlama oldu ne oldu bilmiyoruz diye. Ondan sonra tüm mimiclerin gardı düşmüş. Bu kadar yani. Daha hala sorguluyon yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Benim anladigim şu bir kere kişi geçmişe gitmiyor zihni restore point'e gidiyor buda zaten neyin hatalı olduğunu görü düzeltmek için ... Alfalar öldüğü zaman omega otomatik olarak aksiyonu gerçekleştirip restore pointe dönüyor... Kanı Toma bulastığı içinse Tom öldüğünde omega alpha ölmüş zannediyor ve tekrar restore pointe donuyor.. Bir nevi loop oluyor aslında o yuzden looptan çıkmak için onu bulup öldürmemeye çalışıyor.. Sonunda ise durum farklı omega'nın kanı toma bulasıyor boylece geri alma özelligini alıyor .. Ama niye 2 gun onceye donuyor ve niye omega yok onu anlamadim acikcasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar