Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dinden çıkmak sadece 6.5 lira

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Litminov said:

bu olayı bugün ben de düşündüm ya acaba sildirsem mi diye ama şu an bana bir zararı yok ne diye uğraşıyım ki dedim. o dini kısmına istediğimizi yazdırabiliyor muyuz peki? ben budist olmaya karar verdim diyelim budizm yazdırabilir miyim? asdf

bir fikrim yok bana ne yazmak istersiniz diye sordular ama boşluk kalsın , boşluk iyidir dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Redeagle said:

Noyzura said:

google it canım

Fin said:

googleladım

Noyzura said:

busun işte 1 dakikalık google taraması ile bilgi edindiğini sanıp kesin bir fikre bu kadar kolayca ikna olan.. =))

İletişim falan diye sayıklanıyor =) Güzel eğlenceli.

Fin said:

yok aslında bilimsel birşey çıkmadı diye daha fazla aratmadım tescodan yemek fişiyle hayatını kazanacak kadar yazı yazabilecek insanların blogları baydı implant makalesi vardı ordan baktım ne kadar geçiyor vücuda zararlı diye.

bunuda eklesene tontiş

Ekleyeyim. Önce bilmiyorsan gugılla demişsin. Sonra adam "bilimsel makaleden" sonuçla gelince AHAHA GUGILDAN ARATTIĞIN ŞEYE Mİ İNANIYORSUN XDXDXDXD yazmışsın. Bayağı bayağı bütünlük içeren, zeka fışkıran bir konu akışı olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

ne konuştunuz bu kadar ya güncele tecavüz var resmen.

hayır noyanın açtıgını görünce meh dedim konu yine sacma yerlere gidecek drama dönecek bir kere yanılt beni paticik

güncele tecavüz kısmı içindeki hırçın dışavurumları serbest bırakmak için yanıp tutuşanlar.. hani konu daha konudayken nasıl sektirsem diye girince insanlar sonucun bu kadar saçmalığa bağlamasının nedenini bana yaslaman yersiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

applev0dka said:

ne konuştunuz bu kadar ya güncele tecavüz var resmen.

hayır noyanın açtıgını görünce meh dedim konu yine sacma yerlere gidecek drama dönecek bir kere yanılt beni paticik

güncele tecavüz kısmı içindeki hırçın dışavurumları serbest bırakmak için yanıp tutuşanlar.. hani konu daha konudayken nasıl sektirsem diye girince insanlar sonucun bu kadar saçmalığa bağlamasının nedenini bana yaslaman yersiz.

max ederi 2 sayfa olan konular sen açınca 20+ sayfa oluyorsa insan düşünmeden edemiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

sostizm said:

Ben de oğluma İLK kimliğini alırken boş kalsın dedim. Boş bırakılamaz dedi memur apla. O zaman - koyalım dedim.

Şimdi Kuzey'in kimliğinde "dini" hanesinde " - " yazıyor. Büyükannelerin falan haberi yok henüz.

O cocuk ergenliğinde kesin cemaatci olur. Babam yazdirmadigina gore kesin iyi bir şeydir din diye. Ayrıca cocuk büyüyünce kendi sildirse daha iyiydi. Okulda falan arkadaşlarıyla sorun çıkabilir. Cocuk milleti mal oluyor bu konularda.

Yetişkin olduktan sonra dindar olması bir tehtit değil benim için, olmak isterse olur.

Bence HER ÇOCUK dinini 18inden sonra seçmeli. Hiçbir çocuğa fabrika ayarı din öğretilmemeli, kaydedilmemeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...