Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Litminov said: bu olayı bugün ben de düşündüm ya acaba sildirsem mi diye ama şu an bana bir zararı yok ne diye uğraşıyım ki dedim. o dini kısmına istediğimizi yazdırabiliyor muyuz peki? ben budist olmaya karar verdim diyelim budizm yazdırabilir miyim? asdf bir fikrim yok bana ne yazmak istersiniz diye sordular ama boşluk kalsın , boşluk iyidir dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ne konuştunuz bu kadar ya güncele tecavüz var resmen. hayır noyanın açtıgını görünce meh dedim konu yine sacma yerlere gidecek drama dönecek bir kere yanılt beni paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ooo manyakkk laf manyaaaakkkk laf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 noyan ağır yetosun ya gerçekten sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 iyi geceler gençler. dün işe gitmemiştim. yatayım da sabah kar mar demeden basıp gideyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Noyzura said: Redeagle said: Noyzura said: google it canım Fin said: googleladım Noyzura said: busun işte 1 dakikalık google taraması ile bilgi edindiğini sanıp kesin bir fikre bu kadar kolayca ikna olan.. =)) İletişim falan diye sayıklanıyor =) Güzel eğlenceli. Fin said: yok aslında bilimsel birşey çıkmadı diye daha fazla aratmadım tescodan yemek fişiyle hayatını kazanacak kadar yazı yazabilecek insanların blogları baydı implant makalesi vardı ordan baktım ne kadar geçiyor vücuda zararlı diye. bunuda eklesene tontiş Ekleyeyim. Önce bilmiyorsan gugılla demişsin. Sonra adam "bilimsel makaleden" sonuçla gelince AHAHA GUGILDAN ARATTIĞIN ŞEYE Mİ İNANIYORSUN XDXDXDXD yazmışsın. Bayağı bayağı bütünlük içeren, zeka fışkıran bir konu akışı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 mesele 1 dakika içerisinde çözdüm geldim diye gelmesi ama bunu anlamak yerine farklı bir şekilde çarpıtmaya meyillisin.. neyse mutluysan takıl öyle. iyi geceler beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Posta gazetesi bloglarına yıllarını harcayıp bir şey öğrenememesinden iyidir. İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 applev0dka said: ne konuştunuz bu kadar ya güncele tecavüz var resmen. hayır noyanın açtıgını görünce meh dedim konu yine sacma yerlere gidecek drama dönecek bir kere yanılt beni paticik güncele tecavüz kısmı içindeki hırçın dışavurumları serbest bırakmak için yanıp tutuşanlar.. hani konu daha konudayken nasıl sektirsem diye girince insanlar sonucun bu kadar saçmalığa bağlamasının nedenini bana yaslaman yersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Florür konusunda buraya yazdığın iddiaların hepsinin saçmalıktan ibaret olduğunu, bu konuda bilimsel olarak kanıtlanmış herhangi bir beyine zararla ilgili veri olmadığını, içme sularında bile florürün bulunduğunu sana anlatmak ve bunu idrak etmeni beklemek baya zor. O yüzden kısa ve net. Yetosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Noyzura said: applev0dka said: ne konuştunuz bu kadar ya güncele tecavüz var resmen. hayır noyanın açtıgını görünce meh dedim konu yine sacma yerlere gidecek drama dönecek bir kere yanılt beni paticik güncele tecavüz kısmı içindeki hırçın dışavurumları serbest bırakmak için yanıp tutuşanlar.. hani konu daha konudayken nasıl sektirsem diye girince insanlar sonucun bu kadar saçmalığa bağlamasının nedenini bana yaslaman yersiz. max ederi 2 sayfa olan konular sen açınca 20+ sayfa oluyorsa insan düşünmeden edemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Patide Noyzura olmak , cam hapishanede Dream olmak gibi ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Adam süper kahraman resmen... ne fırtınalar içinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 saçmaladınız iyice ya, rahat bırakın adamı efendi efendi yazıyor işte. ilgi istiyorsa yazmazsın eksik kalır bu kadar basit ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ne kadar gereksiz bir topic burası ya hahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 arkadaşlar spermlerimin kalitesini düşürüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Noyan ermeni misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 gene 17 sayfa post dolmuş ketamin kesmiyosa demek ki adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Beyler teyzem gece dislerini fircalarken florurden dolayi dis kanseri oldu. Az once kaybettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 disi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Din hanesine Jedi, Sith, dark side of the force falan yazdırabiliyor muyuz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 istedigimiz yaziliyorsa pastafaryan yazdiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 SeaGle said: Beyler teyzem gece dislerini fircalarken florurden dolayi dis kanseri oldu. Az once kaybettik. başın sağolsun kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ahmedinejad said: sostizm said: Ben de oğluma İLK kimliğini alırken boş kalsın dedim. Boş bırakılamaz dedi memur apla. O zaman - koyalım dedim. Şimdi Kuzey'in kimliğinde "dini" hanesinde " - " yazıyor. Büyükannelerin falan haberi yok henüz. O cocuk ergenliğinde kesin cemaatci olur. Babam yazdirmadigina gore kesin iyi bir şeydir din diye. Ayrıca cocuk büyüyünce kendi sildirse daha iyiydi. Okulda falan arkadaşlarıyla sorun çıkabilir. Cocuk milleti mal oluyor bu konularda. Yetişkin olduktan sonra dindar olması bir tehtit değil benim için, olmak isterse olur. Bence HER ÇOCUK dinini 18inden sonra seçmeli. Hiçbir çocuğa fabrika ayarı din öğretilmemeli, kaydedilmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar