Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL - Galatasaray - Juventus 2. Sezon 2. Bölüm 11.12.2013 15:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

mani said:

Galibiyet ödülü ve 2. tura çıkma ödülü ne kadar ? Çatının ilk taksidini ödesek bari asdjafşlja

4.5M EURO.

ooo iyiymiş lan. üzerine gereksiz futbolcuları da koyup çatı + çilek alınabilir lol.

http://www.youtube.com/watch?v=Z6_ewP629-I
Mesaj tarihi:
mani said:

souldarkorn said:

mani said:

Galibiyet ödülü ve 2. tura çıkma ödülü ne kadar ? Çatının ilk taksidini ödesek bari asdjafşlja

4.5M EURO.

ooo iyiymiş lan. üzerine gereksiz futbolcuları da koyup çatı + çilek alınabilir lol.

http://www.youtube.com/watch?v=Z6_ewP629-I

abi ahahahahaha türk bayrağı sallayan adam tam bir trol yaa
Mesaj tarihi:
forgiver said:

Uefa çatırdamadan önce iyidi

Hll team

Walla mutlu oldum kafa bozuktu
Zar zor İzleyecek tv buldum 1 dk sonra gol geldi

aynen. top o dakkalarda taç maç çok sıkıştıydı. oyun böyle tam beni daraltmaya doğru ilerliyordu gol geldi kendime geldim
Mesaj tarihi:
yalnız 3-5-2 taktiği benim kafama yattı. ne oynasak zaten sıkıntı yaşıyorduk. bari 3-5-2 oynayak. riera'yı ne kadar sevsek bile adam pahalı ve sol bek değil. enerjik bir sol bek ile ağlatırız.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

Şimdi haberlerde uefa kuralları gereği maç esnasında çatı kapatmak yasak falan dendi. Varsa böyle bi kural bu goy goy niyeydi lan

yıl 2013 günler öncesinden hangi saatte yağış olcagı tahmin ediliyor. maçtan 3-4 saat önce kapatırsın catıyı en ufak sorun olmaz ;)

ille kar,yağmur başlayınca kapatmak gerek diye bişey yok
Mesaj tarihi:
Ya da "maç esnasında çatı kapatmak yasak" lafını maç esnasında tavan açık oolacak şeklinde değil de üstünü kapatmayı maç oynanırken yapmak olarak algıladıysan daha da kötü.
Mesaj tarihi:
ahaha kar bekleniyordu herhalde onu gugıla bakan bile görür. ama o yağan doluyu kimsenin hesaba kattığını sanmıyorum. normal kar yağsa sıkıntı olmazdı. ama maç yinede oynanırdı. dünkü zemin bugunkinden daha iyiydi.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

Git özet falan izle. Dakika yirmi yemyeşil saha sıfır yağış dakika otuz maç iptal.

Bi de göz kırpmış cinyıs

iyide 2 gün bas bas bağırdı adamlar maç saati kar olacak diye, bilinmeyen bişey değildi, kar yağarken şaşırdın mi allah askına sen beklemediğin bişeymiydi ?
  • Yeni Oluştur...