reampage Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 paralı olsun verelim ayda 20 lira işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paradan gözü dönmüş sektörün. E tabi yedirmezlerdi. Yedirmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ben sürekli şikayet ediyorum BTK'ya günde 50report atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 PrudenT said: gelir geri ya bulur bi yolunu admin sdfsd Enee senin çevirin miydi bende prudent görüyodum da yok len tek prudent o mu diyodum.İki üç yorum yapayım gelince site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Ta kendisi Turkiye de 35 milyonun yababci dizi izlemesine yardimci oluyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 abi that 70's show izliyodum pfff resmen hiç bir sitede yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Liebe said: abi that 70's show izliyodum pfff resmen hiç bir sitede yok ahahah aynen hay emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 netflix de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 siteden bol ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Czentovic said: oha lan superdi adamlar 30 tane dizi takip ediyodum nerdeyse simdi hangisi nerde kaldi bulmaya calis sacma sapan dl etmeye ugras torrentte This Sictim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 walking dead himym got suits scandal master of sex the balcklist family guy trophy wife(başrol faktörü) workaholics its always sunny sherlock shameless boardwalk empire wire(yeni başlamıştım) çok kötü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 dizimag1.com oldu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 jacabo said: netflix de var Türkçe altyazılı olarak mı? İngilizcesi çok ağır değil ama bazı esprileri kaçırabiliyorum youtube dan izlemiştim 6 7 bölümünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 iyi oldu biraz özentilik azalır türkiye gerceklerine döner genclik dfssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Iyi oldu ya. Usengeclikten ben de kullaniodum da herifler para kazaniyordu bu isten. Simdi esek gibi gidip torrentlicez ama en azindan para kazanmicak kimse. Evet dunyanin en duz adamiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Liebe said: jacabo said: netflix de var Türkçe altyazılı olarak mı? İngilizcesi çok ağır değil ama bazı esprileri kaçırabiliyorum youtube dan izlemiştim 6 7 bölümünü turkce altyazi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 şimdi herkes go go eztv.it + turkcealtyazi.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 jacabo said: Liebe said: jacabo said: netflix de var Türkçe altyazılı olarak mı? İngilizcesi çok ağır değil ama bazı esprileri kaçırabiliyorum youtube dan izlemiştim 6 7 bölümünü turkce altyazi yok bi anlamı yokmuş o zaman netflixte olmasının ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Fistan said: iyi oldu biraz özentilik azalır türkiye gerceklerine döner genclik dfssd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Ingilizce bilmeyenler dertli anladigim kadariyla. Divxplanet + PirateBay yani, maden korsan izliyorsun, ugrasin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ingilizce biliyoruz ama amerikada 30 sene yaşamadıktan sonra anlamamızın pek ihtimali olmadığı espriler olunca altyazı biraz gerekli oluyor. korsan izledikten sonra ha torrentten indirip izlemişim ha streamden açıkçası hiç şeyimde değil, OMO BONLOR DOHO ÇOK ÖMÖK HÖRCÖYÖR DOHO OZ KOZONOYOR diye de ağlamanın pek faydası olması gerek sana gergecim. korsan korsandır torrenti streami yok bu işin hepsi illegal hangisi daha çok kazanıyor hangisi daha çok uğraşıyor önemli yok avukat adayı olarak hırsızlıkta harcanan emeğin yasalar karşısında bir önem teşkil etmediğini biliyorsundur galiba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 dizimag'İ şikayet edenlerin interneti kesilsin inşallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 madem korsan izliyoruz diye birşey yok abi. bul dizimag gibi birşey. reklamsız olsun. ayda 10tl olsun. bak kim sublamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 kötü olmuş ya, işi telif hakkına bağlasan sansürsüz adam gibi yayınlayan tv kanalı var sanki de interettekiler battı. şimdilik ben ardıklarımı dizist 'te bulabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar