Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dizimag r.i.p

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
PrudenT said:

gelir geri ya bulur bi yolunu admin sdfsd

Enee senin çevirin miydi bende prudent görüyodum da yok len tek prudent o mu diyodum.İki üç yorum yapayım gelince site.
Mesaj tarihi:
walking dead
himym
got
suits
scandal
master of sex
the balcklist
family guy
trophy wife(başrol faktörü)
workaholics
its always sunny
sherlock
shameless
boardwalk empire
wire(yeni başlamıştım)
çok kötü oldu
Mesaj tarihi:
jacabo said:

netflix de var

Türkçe altyazılı olarak mı? İngilizcesi çok ağır değil ama bazı esprileri kaçırabiliyorum youtube dan izlemiştim 6 7 bölümünü
Mesaj tarihi:
Iyi oldu ya. Usengeclikten ben de kullaniodum da herifler para kazaniyordu bu isten. Simdi esek gibi gidip torrentlicez ama en azindan para kazanmicak kimse.

Evet dunyanin en duz adamiyim.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

jacabo said:

netflix de var

Türkçe altyazılı olarak mı? İngilizcesi çok ağır değil ama bazı esprileri kaçırabiliyorum youtube dan izlemiştim 6 7 bölümünü

turkce altyazi yok
Mesaj tarihi:
jacabo said:

Liebe said:

jacabo said:

netflix de var

turkce altyazi yok

bi anlamı yokmuş o zaman netflixte olmasının ;)
Mesaj tarihi:
ingilizce biliyoruz ama amerikada 30 sene yaşamadıktan sonra anlamamızın pek ihtimali olmadığı espriler olunca altyazı biraz gerekli oluyor. korsan izledikten sonra ha torrentten indirip izlemişim ha streamden açıkçası hiç şeyimde değil, OMO BONLOR DOHO ÇOK ÖMÖK HÖRCÖYÖR DOHO OZ KOZONOYOR diye de ağlamanın pek faydası olması gerek sana gergecim.

korsan korsandır torrenti streami yok bu işin hepsi illegal hangisi daha çok kazanıyor hangisi daha çok uğraşıyor önemli yok avukat adayı olarak hırsızlıkta harcanan emeğin yasalar karşısında bir önem teşkil etmediğini biliyorsundur galiba =)
Mesaj tarihi:
kötü olmuş ya,
işi telif hakkına bağlasan sansürsüz adam gibi yayınlayan tv kanalı var sanki de interettekiler battı.
şimdilik ben ardıklarımı dizist 'te bulabiliyorum
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...