serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Koinim'e litecoin gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 TO DA MOON! Kimsecikler yok keyifsiz bre böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Ltc cosmus ben cikinca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Btce den wire transfer deneyen hala yok di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Ohaa nolmuş gece yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Gece değil ya 1 saat içinde coştu. Btc-e'den wire transfer deneyen varsa ben de bilgilenmek isterim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 950 dolar btc-e de. türk lirası 2071 lira ediyor ama btcturkde şu an 1860. resmen btcturk'den alıp btc-e de satasım var ama btc-e'de parayı çekmek sıkıntılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ltc hala 28 btc i 1000 i kirmis abv ltc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 imamizer said: 950 dolar btc-e de. türk lirası 2071 lira ediyor ama btcturkde şu an 1860. resmen btcturk'den alıp btc-e de satasım var ama btc-e'de parayı çekmek sıkıntılı Cüzdana atıp cüzdandan btcturk e gönderesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 btc-e den dolar çekmekten bahsediyorum ben. o da meşakkatli ve komisyonları yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 btc'e göre ltc'nin şu an olması gereken yer 34, hala 28'de. lanet şey ya çok hızlı düşecek gibi zaten btc, ltc'de o bahaneyle yine 9'a gider. bekle babam bekle aylarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 abi niye sikko sikko cinlerle uğraşıyorsunuz. btc iyi işte, hacmi bol, aksiyonu güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 bu arada hiçbirinde hacim yok baya tehlikeli bir durum böyle hacimsiz artması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 applev0dka said: ltc'den cıkmayan ağlar serbest düşüş geliyor paraşütsüz terazine eksi bastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Pascha said: applev0dka said: ltc'den cıkmayan ağlar serbest düşüş geliyor paraşütsüz terazine eksi bastım ben onu dediğimde düşüyordu, satıp düşük fiyattan alanlar zengin oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 3 kurus kar gorup satanlara dalasım var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Pascha said: 3 kurus kar gorup satanlara dalasım var abi 3cm kar görüp poşetle kayanlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Yeni gelin gibi.. de bir örnek sayılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Pascha said: 3 kurus kar gorup satanlara dalasım var abi isin mantigi bu zaten, 3 kurus kar edip nakite gectiginde alakasiz bi haberle bi anda yarisini da bulsa zarar etmezsin. Öyle bi durumda nakitte olursan ucuzdan alip 2 katina satma sansin var, ama icerdeysen %50 zarardasin direk, surekli icerde beklemek riskli is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Korax said: Pascha said: 3 kurus kar gorup satanlara dalasım var abi isin mantigi bu zaten, 3 kurus kar edip nakite gectiginde alakasiz bi haberle bi anda yarisini da bulsa zarar etmezsin. Öyle bi durumda nakitte olursan ucuzdan alip 2 katina satma sansin var, ama icerdeysen %50 zarardasin direk, surekli icerde beklemek riskli is. adamların economy 101'den haberi yok sağa sola çemkiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Rotweiler said: Diyosun? sen olmasaydin onuda diyemiyoduk dsgs sagol varol da ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Herkes nakitte beklesn öyleyse beyler,almıyoruz hiçbirşey. Düşmesini bekliyoruz... Mantık bu yani..Hemi? nvm Yani bütün paranla dalmazsında oynarsın hazırda bekletirsin ani crash olur diye ama ölece beklemekte pek akıl karı değil gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 daha elle tutulur, degeri kaybolmicak seyler alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 rak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar