Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #4

jacabo

Öne çıkan mesajlar

Goering said:

Korax said:

Hepsi yukari giderken ltc'nin durmasi fena. ulan keske nmc'de bekleseydim ya yine yakalayamadik 1500 dolar falan kardaydim suan te allam

dilimde tüy bitti la
$2,4-2,9'dan aldım ben sürüyle
askerden sonra satıcam =D

aehuha ya benim nakite ihtiyacim olmasa bende alip unutmayi planliyodum dsfg
Sosyal ağlarda paylaş

bu altcoinlerin bu kadar yükselmesi büyük şans. 9 ocakta bu hacim yarışı sona erecek başladıkları seviyeye gelirler büyük ihtimal. elimde olsa buralardan satardım ben. bir yerden kopacak. çindeki btc/ltc hacim düşüklüğü stabilliği işlerine yaradı btc-e whalelerinin. dün gece çekineceğime herhangi bi altcoine girseydim %20-25 kardaydım herhalde.

bu arada btcturk ağlanacak halde

btc-e 754$ gördü btcturkte 715$ falan şuan. parayı btc-e üzerinden çekebiliyormuyuz bir şekilde? wire transfer de minimum fee is $150 diyor püff
Sosyal ağlarda paylaş

incdarkness said:

noluyoki 9 ocakta? niye bitsin?

https://btc-e.com/news/192

discount devreye girince btc'e hicret başlar zaten ama o kadar sürmeyebilir.

@korax

aynen volume'a ulaşan whale çıkabilir direk altcoinden mesela, en karlı hareket olur. altcoinlere dağıtılmış halde 1500 btc çıktığını düşünün bir anda ki bu olacak yani bugün yarın. hele çinden bi hareket başlarsa hepsi iner tepetaklak aşağı. ayrıca mtgox'un ltc haberi de çıkabilir o arada sonra ltc alayım derken patlayabilirsiniz yani ondan dokunmuyorum ben ltc'e artık. mtgox ile fark çok diyordum fazla meğer para altcoinlere kaçmış. yavaştan kapanıyor o fark.

ppc hakikaten yeni ltc balonu oldu dsdsf
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

Trolbox yorumu gibi olucak ama, her an patlar abi o ppc-nmc falan. Şimdi millet yükseliyor diye alıyor ama ani bi düşüş olacak.

abi ppc nin cikislarina bakarsan anlarsin gayet yere basarak cikiyo dunden beri bi costuk grce dogrudur sdf
bakma bana tabi 70 dolarls girdim dun 91ish civarindayim
gece 105-110 u gorurum rahat sdf
Sosyal ağlarda paylaş

bu saatten sonra altcoine girmeyin o tren kaçtı artık, şunlara belli aralıklarla abananlar 1-2 whale olabilir. işleri bittiğinde paranız pul olur benden söylemesi. nmc gene yere sağlam basıyor. bi crashta 5$'ı görür anca ama ppc çok fena çakılacak. ltc'de ilk crashta 48.5'tan 23.5'a gelmişti hiç bir sebept yokken. %20 kar yaptıysanız hiç durmayın daha

olumsuz bir haber gelmedikçe, hükümet banları, sitelerin uyarılması, patlaması vs. btc ve ltc uzun vadede hep yukarı gider. ama yeni para sokmak için 31 ocak'ı bekleyecem ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...