KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 http://www.haber7.com/neler-oluyor-hayatta/haber/1100404-coplukte-75-milyon-dolarini-ariyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 saat 7'ye dogru geliyomus, rus mafyasindan bilgi aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Goering said: Korax said: Hepsi yukari giderken ltc'nin durmasi fena. ulan keske nmc'de bekleseydim ya yine yakalayamadik 1500 dolar falan kardaydim suan te allam dilimde tüy bitti la $2,4-2,9'dan aldım ben sürüyle askerden sonra satıcam =D aehuha ya benim nakite ihtiyacim olmasa bende alip unutmayi planliyodum dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bu altcoinlerin bu kadar yükselmesi büyük şans. 9 ocakta bu hacim yarışı sona erecek başladıkları seviyeye gelirler büyük ihtimal. elimde olsa buralardan satardım ben. bir yerden kopacak. çindeki btc/ltc hacim düşüklüğü stabilliği işlerine yaradı btc-e whalelerinin. dün gece çekineceğime herhangi bi altcoine girseydim %20-25 kardaydım herhalde. bu arada btcturk ağlanacak halde btc-e 754$ gördü btcturkte 715$ falan şuan. parayı btc-e üzerinden çekebiliyormuyuz bir şekilde? wire transfer de minimum fee is $150 diyor püff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 noluyoki 9 ocakta? niye bitsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Fistan said: hareketlenme sirasi ltc de ppc is the new ltc! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 abi ltc de hareketlenme olursa ucar gider zaten ama edit:parayi orda tutmaya gerek yok o zamana kadar nmc ppc bu gece 7.1-7.2+ gorucek ppc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 görmezse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Alt coinlerdeki market cap oranini unutmayin yalniz. 7-8 lerden bi anda 3-4u görur tepetaklak olursunuz sonra, riski göz önunde bulundurmayi ihmal etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 incdarkness said: noluyoki 9 ocakta? niye bitsin? https://btc-e.com/news/192 discount devreye girince btc'e hicret başlar zaten ama o kadar sürmeyebilir. @korax aynen volume'a ulaşan whale çıkabilir direk altcoinden mesela, en karlı hareket olur. altcoinlere dağıtılmış halde 1500 btc çıktığını düşünün bir anda ki bu olacak yani bugün yarın. hele çinden bi hareket başlarsa hepsi iner tepetaklak aşağı. ayrıca mtgox'un ltc haberi de çıkabilir o arada sonra ltc alayım derken patlayabilirsiniz yani ondan dokunmuyorum ben ltc'e artık. mtgox ile fark çok diyordum fazla meğer para altcoinlere kaçmış. yavaştan kapanıyor o fark. ppc hakikaten yeni ltc balonu oldu dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 milleti ppc/nmc ye çekip, ltc alıp patlatacaklar tabi 10 saniyede yapacaklar o işlemi kimse araya giremeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Nmcden çıktım hala yükseliyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Trolbox yorumu gibi olucak ama, her an patlar abi o ppc-nmc falan. Şimdi millet yükseliyor diye alıyor ama ani bi düşüş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 6.8 barrierini gecerse bu sira gece 8 e kadar bile gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 yildirimokur said: Trolbox yorumu gibi olucak ama, her an patlar abi o ppc-nmc falan. Şimdi millet yükseliyor diye alıyor ama ani bi düşüş olacak. abi ppc nin cikislarina bakarsan anlarsin gayet yere basarak cikiyo dunden beri bi costuk grce dogrudur sdf bakma bana tabi 70 dolarls girdim dun 91ish civarindayim gece 105-110 u gorurum rahat sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bu saatten sonra altcoine girmeyin o tren kaçtı artık, şunlara belli aralıklarla abananlar 1-2 whale olabilir. işleri bittiğinde paranız pul olur benden söylemesi. nmc gene yere sağlam basıyor. bi crashta 5$'ı görür anca ama ppc çok fena çakılacak. ltc'de ilk crashta 48.5'tan 23.5'a gelmişti hiç bir sebept yokken. %20 kar yaptıysanız hiç durmayın daha olumsuz bir haber gelmedikçe, hükümet banları, sitelerin uyarılması, patlaması vs. btc ve ltc uzun vadede hep yukarı gider. ama yeni para sokmak için 31 ocak'ı bekleyecem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Lan 6,17den sattık 6,6yı geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ltc bir ara 40'larda gezerdi teheeeyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Bence parayı alkole yatırın beyler, çok kısa süre içerisinde zengin olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Ltc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 abi ltc 24.9 dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ltc diye başlk açın la. Btc yi unuttu millet ssdadasdfsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Ve geldi beklenen hareket :) bakalim nereye ulasacak. Gece de artarsa 30a kadar zorlar bence. 29.9'dan satis emrim bekliyo ddfd Edit: aha 25.2 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 arkadaşlar haber verin 36'da bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar