Ren Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 mesela ben bitcoinin ilk müridlerinden olayım. elimde 100k kadar bitcoin olsun. sadece piyasası olsun diye bitcoin alırım. 5 lira 10 lira 50 lira 100 lira 300 lira. sonra insanlar oha ne biçim kar var diye gelir. aldığımdan fazlasını bu gelen insanlara yavaş olarak satarım. en son almayı bırakırım. ne olur? kimse bitcoin kullanmadığı için, insanlar da parasını sıfıra vurdurmadan çıkmak için davranır, bitcoin dibe gümler. sonra dipten yine alım yaparım. bu elimdeki 100k bitene kadar gelen kerizleri kerkerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 incdarkness said: Ren said: bitcoin resmen yatırım oyunu ya. girenlerin %90 ı kar yapabilmek için giriyor. sonra niye düştü. yanlis girenlerin %50 si illegal para transferi icin giriyo şu forumdan girenlerin kaçı illegal para transferi yapacak allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Tokasra said: abi gözümün önünde 800den 1300lere çıktı btcturkte :( benimse bütün param 1500 ort. ile aldığım btclerde gömülü :( örnek 1 mesela :( edit: @Tokasra abi yukarıda keriz demişim ama o hakaret anlamında değil, herkes kazanıyor ben de kazanacağım diyen daha önce hiç yatırıma bulaşmamış insanları anlatmaya çalıştım. hakaret olarak kullanmaktan ziyade "gözü kapalı fırsatçı" gibi bir amaç için kullandım. yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bingildak=trollbox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 EĞLENMEYELİM Mİ ARKADAŞLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bingildakbox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Bingilbox = SELL now, and don't BUY later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 btc, ltc hypelasam tutar mı acaba al/sat yaparız asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Abi çinlilerden nefret ettirdi ya ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 3 tane ekran karti alacaktim, iyi oldu stoklarin tukenmis olmasi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Ya benim anlamadım şey, Çin etkiliyorsa bu piyasayı, nasıl hala düşürebiliyorlar ? Adamların ellerinde btc mi var hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 iste komple ban yemis heralde, ellerinde parayi cikartiyolar suan. 1 haftaya anca biter deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Şu son 2 gündeki düşüşle ilgili bi link var mı elinizde beyler ? Kesin bilgi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 google news: btc ban china Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 e çinlilerin satışları bittiğinde yine yükselicek o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 iste hic belli olmaz o, cok fazla faktor var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 yildirimokur said: http://www.businessinsider.com/williams-bitcoin-meltdown-10-2013-12?utm_source=Pulse& Adam 10 dolara düşücek demiş 2014 ortalarında.::o keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Alabildiğim kadar aldım, bekliyorum artık çok uzun bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Nakitle bekleyin beyler. Bak halaa...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 olum mal mısınız deli mi sikti, düşen şey alınır mı, bu kadar risk. bari ağlamayacağınız paralarla alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Gaboo said: olum mal mısınız deli mi sikti, düşen şey alınır mı bu burda dursun. inanılmaz. ama ben olsam yerinizde biraz daha bekleyip daha da düşünce toplamaya başlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 gaboo manyak misin ak. dusunce alinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Düşünce satılmıyor muydu ya ? Ben karıştırdım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 dibi bilinmeyen free fall'da mal alınmaz, haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 3 hafta önce ciddi olarak 600 dolarla girmiştim, şuan kayıplardan sonra 3300 dolar civari para var. Düşünce alınır mı diyen sikikte siktir olup gitsin başka bir ahıra bilmem neye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar