JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 blizz'in hediyesi o, release rezaleti yüzünden tüm subslara yaptığı bi kıyak.
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Vay be, benim bildiğim blizzard pet yapar verir, "hadi dağılın" der geçerdi sdf.
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 şimdi bende panda yok oyuna geri dönsem pandayı almak zorundamıyım yoksa direk WoD ru alsam yeterlimi?
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 abi, 10 senedir, blizzin cıkmıs son oyununu almak istiyosanız, o oyuna ait olan daha önce cıkmıs tüm expansion'ları almanız şart. warcraft 3 the frozen throne mu istiyosun, reign of chaos alman şart diablo 3 ros mu istiyosun, diablo 3 şart sc2 legacy of the void için de aynı olay, wings of liberty, heart of the swarm şart. blizz bu, yapıcak bişey yok.
progamer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Draenordan önce çıkan bütün expansionlar direk WoW oldu işte. Pandaria'yı da dahil ettilerdi ona. Şu an WoW hesabını açsa direk Draenor hariç hpsi açık olur işte.
kermit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 KESİN GİDİP HEPSİNİ TEK TEK ALMIŞTIR BU AHAHAHAHAHAHAH
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Pre-order Digital version, ben aldığımda senin daha haberin yoktu kermits..
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 şu an 1 2 saatte nasıl itemları fullüyoruz vanilla gibi değil onu kaçırdım ben...
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 kermite gidip lordum pls diyosun veriyo sana item
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 ben de oynuyorum lan beni de aranıza alın
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 progamer said: Draenordan önce çıkan bütün expansionlar direk WoW oldu işte. Pandaria'yı da dahil ettilerdi ona. Şu an WoW hesabını açsa direk Draenor hariç hpsi açık olur işte. şu doğru bu arada, 0ne gene haksız amk
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 ben alırken mop gerekli diyodu, haklıyım.
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Xaenin said: "Beni raidden kicklediler mi yoksa raiddeki 39 kişi birden mi çıktı?" - axedice KEKBUR
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 nagrand'ın da campaign questlerini bitirdim Tanaan Jungle'a göndermedi, ne zaman gidiyoruz Tanaan'a
kermit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 yekeyeke said: şu an 1 2 saatte nasıl itemları fullüyoruz vanilla gibi değil onu kaçırdım ben... sen gidip pay to win oyunları tercih et bence. öyle bi dünya yoktu hiç bi zaman 1-2 saatte nereye full item alıyosun. full dediğin mavi itemsa ayrı
kermit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Mortis said: nagrand'ın da campaign questlerini bitirdim Tanaan Jungle'a göndermedi, ne zaman gidiyoruz Tanaan'a kapalı lan anan jungle
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 aa öyle mi ya? sonraki patch de mi açılacak?
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Class Tuning Changes Please note, the following class tuning changes are still undergoing testing and will be implemented as soon as possible. Hunter (Forums / Skills / WoD Talent Calculator) Beast Mastery Improved Focus Fire now grants a 5% increase (up from 2%) to attack power for every stack of Frenzy that had been consumed. Survival Serpent Sting damage has increased by 60%. Monk (Forums / Skills / WoD Talent Calculator) General Stance of the Fierce Tiger now increases all damage dealt by 5% (down from 10%). Rogue (Forums / Skills / WoD Talent Calculator) Assassination Venomous Wounds' damage has increased by 20%. Combat Blade Flurry now also strikes up to 4 additional nearby opponents for 35% of normal damage (up from 30%). Subtlety Backstab damage has increased by 20%. Hemorrhage damage has increased by 30%. https://i.imgur.com/Y9o0p.png
Öne çıkan mesajlar
Mortis
mulgear6
kermit
sen gidip pay to win oyunları tercih et bence. öyle bi dünya yoktu hiç bi zaman
1-2 saatte nereye full item alıyosun.
full dediğin mavi itemsa ayrı
kermit
kapalı lan anan jungle
Mortis
sonraki patch de mi açılacak?
kermit
bingildak
Please note, the following class tuning changes are still undergoing testing and will be implemented as soon as possible.
Hunter (Forums / Skills / WoD Talent Calculator)
Beast Mastery
Improved Focus Fire now grants a 5% increase (up from 2%) to attack power for every stack of Frenzy that had been consumed.
Survival
Serpent Sting damage has increased by 60%.
Monk (Forums / Skills / WoD Talent Calculator)
General
Stance of the Fierce Tiger now increases all damage dealt by 5% (down from 10%).
Rogue (Forums / Skills / WoD Talent Calculator)
Assassination
Venomous Wounds' damage has increased by 20%.
Combat
Blade Flurry now also strikes up to 4 additional nearby opponents for 35% of normal damage (up from 30%).
Subtlety
Backstab damage has increased by 20%.
Hemorrhage damage has increased by 30%.
https://i.imgur.com/Y9o0p.png
Xaenin