bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 bana 8 günde falan yanıt geldi. iyi ki aylık ücret veriyoruz milyonlarca kullanıcı olarak. yoksa hiç yanıt da gelmeyebilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 kermit said: 19 gun bekleyeceksin. adam faction change yapiyo. arafta kaliyo oyuna giremiyo. 5 gundur bekliyo. senin gotu boklu questinemi bakacaklar anasini satayim. o ırçını satanlar oynamasın hiç horde->ally yapıyosa zaten kırıktır ally->horde yapıyosa da dönmedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 horde -> human ılıktır ya da pvp :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Benim charlardan biri log in olamıyordu, ticket attım 9 gün dedi bekleme süresi, 6 dakika sonra char başka yere taşımışlar oyuna girebildim. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 sene 2008 miydi neydi, 2 arkadaş görev yapıyorduk onyxia lair önüne bişey dikip gelen dragonu kesecektik, beceremedik ticket açtık gm 2 dk içinde geldi bizimle beraber uğraştı meğerse biz yanlış yere koyuyormuşuz adam doğrusunu gösterdi gitti. şimdi açılan ticketin haline bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 mulgear6 said: CM auchindoun bitirdim quest de vardı ama tamamlandı görünmüyo tikıt açtım 9 gün bekleme süresi veriyo NAPICAZ? cm yapınca quest yapamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 login ve account management problemlerine bakan ekip farklı zaten. bana kod verdiler, başlıkta bu kodu yazarsan 1 saatten daha hızlı yanıtlanır diye ama sadece şu konularda bu kodu kullanabilirsin vs. diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 cm lerde quest loot yok quest itemlarınıda alamıyorsun ha daily questi aldım cm yi bitirdim diyorsan ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Aha nazar değdi gene log in olmuyor char :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 la daily aldım cm için daily yaptım yolda giderken biji diye bagırıyo musunuz nedir? sdgfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 cm icin quest yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 k.rt müsün diyicem evet öylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 cm yaparken quest yapilmaz. simdi ticketini cozuldu diyerek geri cek ve ozur dile herkesten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 initializing dedi kaldı bu bnet launcher nedir bu ya? off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 düzelmiyor, yapılabilecek herşeyi denedim. aferin blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Bir tane düzgün arkadaşın olmadığı için yasaklamışlar girmeni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 fellowerlarınıza ilgi gösterin http://i57.tinypic.com/23trpg5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Followerlara ve apexis farma gösterdiğin özenin bir kısmını da UI ye göstersene hocam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 default ui best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 1de auto attackta duruyomu yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 keybind ile ui nin ne alakası var şaşkın gurba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 quixef said: Bir tane düzgün arkadaşın olmadığı için yasaklamışlar girmeni :( allahın cahili hayatında oqueue diye bir şey duymamış üstüne konuşuyor. yok mu bu sorunun çözümü ya oynayamıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Yok biz oynuyoruz mmmh so nice. Premade groups geldikten sonra hala Oqueue kullanan da varmış ya la. Bir de bana cahil diyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Lectre said: initializing dedi kaldı bu bnet launcher nedir bu ya? off. DNS i sıfırla olmazsa flushdns o da olmazsa VPN ile bağlanmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 kermit said: 1de auto attackta duruyomu yoksa ? 1 de auto attack olmadna yaşayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar