bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 bana 8 günde falan yanıt geldi. iyi ki aylık ücret veriyoruz milyonlarca kullanıcı olarak. yoksa hiç yanıt da gelmeyebilirmiş.
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 kermit said: 19 gun bekleyeceksin. adam faction change yapiyo. arafta kaliyo oyuna giremiyo. 5 gundur bekliyo. senin gotu boklu questinemi bakacaklar anasini satayim. o ırçını satanlar oynamasın hiç horde->ally yapıyosa zaten kırıktır ally->horde yapıyosa da dönmedir
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Benim charlardan biri log in olamıyordu, ticket attım 9 gün dedi bekleme süresi, 6 dakika sonra char başka yere taşımışlar oyuna girebildim. B)-
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 sene 2008 miydi neydi, 2 arkadaş görev yapıyorduk onyxia lair önüne bişey dikip gelen dragonu kesecektik, beceremedik ticket açtık gm 2 dk içinde geldi bizimle beraber uğraştı meğerse biz yanlış yere koyuyormuşuz adam doğrusunu gösterdi gitti. şimdi açılan ticketin haline bak...
Fin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 mulgear6 said: CM auchindoun bitirdim quest de vardı ama tamamlandı görünmüyo tikıt açtım 9 gün bekleme süresi veriyo NAPICAZ? cm yapınca quest yapamıyosun.
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 login ve account management problemlerine bakan ekip farklı zaten. bana kod verdiler, başlıkta bu kodu yazarsan 1 saatten daha hızlı yanıtlanır diye ama sadece şu konularda bu kodu kullanabilirsin vs. diye.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 cm lerde quest loot yok quest itemlarınıda alamıyorsun ha daily questi aldım cm yi bitirdim diyorsan ayrı konu.
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Aha nazar değdi gene log in olmuyor char :(
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 la daily aldım cm için daily yaptım yolda giderken biji diye bagırıyo musunuz nedir? sdgfhg
kermit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 cm yaparken quest yapilmaz. simdi ticketini cozuldu diyerek geri cek ve ozur dile herkesten
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 initializing dedi kaldı bu bnet launcher nedir bu ya? off.
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 düzelmiyor, yapılabilecek herşeyi denedim. aferin blizz.
quixef Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Bir tane düzgün arkadaşın olmadığı için yasaklamışlar girmeni :(
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 fellowerlarınıza ilgi gösterin http://i57.tinypic.com/23trpg5.jpg
quixef Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Followerlara ve apexis farma gösterdiğin özenin bir kısmını da UI ye göstersene hocam ya
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 keybind ile ui nin ne alakası var şaşkın gurba
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 quixef said: Bir tane düzgün arkadaşın olmadığı için yasaklamışlar girmeni :( allahın cahili hayatında oqueue diye bir şey duymamış üstüne konuşuyor. yok mu bu sorunun çözümü ya oynayamıyoruz?
quixef Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Yok biz oynuyoruz mmmh so nice. Premade groups geldikten sonra hala Oqueue kullanan da varmış ya la. Bir de bana cahil diyor sdf.
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Lectre said: initializing dedi kaldı bu bnet launcher nedir bu ya? off. DNS i sıfırla olmazsa flushdns o da olmazsa VPN ile bağlanmayı dene.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 kermit said: 1de auto attackta duruyomu yoksa ? 1 de auto attack olmadna yaşayamam
Öne çıkan mesajlar