Edriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Mortis said: ya gençler bir şey soracam; ben şimdi monk ile oynuorum quest yaparken windwalker speciyle oynuyorum haliyle fakat dungeonlarda tanklık yapmak istiyorum. Ama quest itemları hep windwalker specine göre veriyor. Tank gearı alamıyorum. Ben her questi turn etmeden önce brewmaster a geçip tank gearı mı almam lazım. Yok mu bunun daha kolay yolu. Yoksa direkt brewmaster ile de questing yapabilir miyim o kadar da kötü değil mi dpsi? tl:dr dışarda 2 mobu 25 snyede bir fof ile kesmek çogzel ama dungeonda 25dk beklemek QQ tank olymda öyle zevk alıyım bari asdf. Dps gearla geç sıkıntı olmaz hc lere kadar ama cm de şutlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 DeBuffAndHeal said: sol üstten karakter portrait tıklayip loot specialization brew yapabilirsin dungeon/raid için geçerli questte filanda öyledir heralde bunu secmen lazım, hangi itemı istiyosan ona gore loot specialization sec. unutma ama sonra degistirmeyi. ne secersen o item gelir, quest, dungeon, raid vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 su 636 dusebilir socketli dusebilir falan muhabbetine resmen offspece item kasamıyorum. Ya socketli duserse diye sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Seal of Fate leri aşağıdaki metodlarla alabiliyoruz =p maksimum haftada 3 kere alınabiliyor. War mill lvl 3, 1 tanesini bedava veriyor kalan 2 si için aşağıdakileri kullanıyorsunuz o zaman. Ben sırf para ile alırım diyorsanız mesela ilk alışınızda 500 , 2. alışınızda 1000 ödüyorsunuz. Bir dahaki hafta yine resetleniyor. Toplam yine 10 tane seal tutabileceğiz. Turn-in Type Tier 1 Tier 2 Tier 3 Gold 500 1000 2000 Apexis Crystals 1000 × 2000 × 4000 × Garrison Resources 300 × 600 × 1200 × Honor Points 500 × 1000 × 2000 × Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Honor çok ucuz olmuş diğerlerine göre ve kolay. Gladiator sanctum kursan haftada yarm saat ashran yapsan cap gezersin zaten honorla. Bg lerden falanda cok iyi geliyor. 1 haftadır full pvp itemlarıyla geziyoruz zaten honoru harcıycak yer iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Bu seceneklerde birini sectin mi 2. tier'i de yine aynı seyden mi secmek gerekiyor? Yani 1 adet war mill, 1 adet tier 1 gold, 1 adet tier 1 honor oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 oluyor, aynı yöntemi kullanmak isterseniz patlıyorsunuz. Mesela çok geç kaldınız çarşamba reset gelecek, direk gold basıp çıkıyorsunuz. 3 yöntemi ekonomik kullanmak fena bir seçenek gibi durmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 iyi olmus o zaman. daily deliligi bitti be sonunda. ama farm bitmiyor tabi oduncu da olduk sonunda. bari bir sonraki major patch ile carpenter profu gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 lumber mill bir süre sonra gereksiz. lvl 3 ten sonra 2k falan resource yaparsanız silebilirsiniz. barn çok lazım cidden savageblood için. stables da gatherer değilseniz lvl 2 olup mountları aldıktan sonra gereksiz. silip warmill falan koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 barracks, warmill barn, lumber mill jc, engi, salvage yard su an benim boyle. amac pve. lumber mill'i isim bitince ucurucam. yerine ne koyacagıma karar vermedim. stables'ı da alt karaktere alırım. mountlar account wide oldugu icin main'e gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 bende barn vardı sildim inn yaptım questleri treasureları filan bitince barn koyucam tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Alchemy binasının bi anlamı yok degil mi sileyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 alchemy varsa karakterde olması lazım binanın da. bazı recipe'ler sadece oradan alınabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 alchemy kadar gereksiz baska meslek yok sanirsam :( main de var ama flask yapip 10-15g a satmaktan baska bir ise yaramiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 ben de jc icin transmute kullanacam diye boostladıgım karaktere vermistim mal gibi. ticket attım, degistirmediler de kaldı oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Alch ve ench var bende Tek getirisi şu an para harcatmadan tüm enchantları yapabilmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Alc binayı yıkıp yerine salvage kurdum. Arada bi hediye bişiler verirse mutlu olurum bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 level 2 yapmadan hiçbişi gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 benim alchemy nin yaninda bi de skinning var, kafa guzelken character boostlamak cok sacma bir karardi :( simdi skinning i komple silip bs falan almayi dusunuyorum ama 0'dan 600'e kadar kasmak da cok zor geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ya gençler benim be prieste meslek ne kasayım? pvp odaklı olacak ama secondary bir pve heal talent olacak işte enchanting-tailoring gidecektim de enchantingi itin götüne sokmuşlar sankim var mı tavsiye verebilecek olan? daha garrisona bina da kurmadım barracks duruyor bir de ana bina, ha madeni lvl 2 yaptım işte duruyor arada gidip topluyorum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 pvp'i etkileyen bir proff yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Para yapabilen prof kalmadı sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Altlarla kombine edip beslediğin sürece hepsi yapar, epixleri upgrade edip satan yok daha. Onlar piyasaya düştüğünde world droplarla aynı paralara gider. Bi alchemy yapamaz ya ahahah öyle nerflemişler alchemyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ya bu madende çıkan mine cartları kaldırdılarmı lan eskiden günde en az 3 tane olurdu 2 3 gündür hiç yok arkadaş. tamam random şansta hiç gelmiyo. ne güzel içinden primal çıkıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 onlarda pek değişiklik yok ama çıkan ore u bayağı nerflediler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar