toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 2 gün önce sıfırdan kurdum oyunu elimde mop dvd'si olmasına ragmen. 22gb download tuttu ama sanırım 1gb indirdikten sonra oyuna girebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Ben WoD beta kurayım dedim de, güncel client'tan bir sürü şeyi kopyalayıp 7 GB indirdi anca. Release daha farklı olur elbette ama yine edinebildiği kadarını eskilerden ediniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 blackwolf said: Vatan ve d?r da wod kutulu satiyorlar anliyamadim tam mantik nedi dijital ile arasında fark ne dir kutuda dvd falan yok, koleksiyon amaçlı. oyun çıkınca key yollayacaklar herhalde. @Baggio aynen öyle yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Preorder kutuları genelde "elinde bir şey olmayınca güvensiz hisseden" Türk müşterisi için yapılıyor. Release günü o kutuyla gidip gerçek kutu alıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Yoo yurtdışında da var aynı geyik. Yalnız o pre-order kutularının içerisinde dijital kod var sanırım. Hani kutum olsun diyenler için yapılıyor daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Evet o kodla oynamaya başlayıp sonra kutuyu alıyorsunuz büyük ihtimalle (yada işte posta ulaşıyor), bir hafta geçici oyun süresi felan veriyordur. Bir kaç kere yaptılar aynı şeyi 1 hafta içerisinde kodu girmeniz gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Yeni expansion'da kimler olacak, Karazhan'dan taşıyım diyorum karakteri bari aktif birilerinin yanında olayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Ben olacağım da karakterleri bi yere taşımam heralde, xrealm raiddi dungeondı derken ortak bi vent olursa farklı serverdaki karakterlerle organize olabiliriz. Bi sürü alt, hepsinde professionlar bankası cartı curtu taşımak inanılmaz işkence. Bi ally domine pvp serverında olmak korkutuyor, ama herkesin 50 saatte kastığı lvlı öle öle 60 saatte kasıcaz artık nabalım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 SALAK SALAK KONUŞUYORSUN SALAK SALAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 axedice said: Ben olacağım da karakterleri bi yere taşımam heralde, xrealm raiddi dungeondı derken ortak bi vent olursa farklı serverdaki karakterlerle organize olabiliriz. Bi sürü alt, hepsinde professionlar bankası cartı curtu taşımak inanılmaz işkence. Bi ally domine pvp serverında olmak korkutuyor, ama herkesin 50 saatte kastığı lvlı öle öle 60 saatte kasıcaz artık nabalım =/ lan bankamı kalacak sanki her exp geldiğinde bankayı boşaltıyoruz zaten bi boka yaramıyo hiçbişi nerdeyse gel bizim servera exp çıktığında ben boostlarım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Benim bütün karakterlerin bankalarında profession itemları falan var saçma salak, lazım olursa lvl43 için necklace craft ederim falan diye. Onları kaybedersem depresyona girerim ilaç kullanmam gerekir =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Bu guild warsdaki gibi prof itemlari ayri bi tabda olsa ve kullanirken ustunde olmasina gerek olmasa super olur var mi bole bi bilgi yeni exp de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 vay amk tam bir mmo oyuncusuymussun sen. bende alt bir tane var o da level 85 zaten. atlar gelirim, ne kadar para getirebiliyoruz? param biraz fazla, harcarım olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Kuzen gaza getirdi, TW de horde olarak oynayacaz biz de. Btw pre-order en ucuz nerden oluyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 LEVEL MAX. GOLD 10-30 300g 31-50 1,000g 51-70 5,000g 71-80 20,000g 81+ 50,000g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 hasikome. yeni exp ile 100k yapsınlar limiti migrate ederim. neye harcanır fazladan 30k para? mammoth falan mı alsam sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 axedice said: Benim bütün karakterlerin bankalarında profession itemları falan var saçma salak, lazım olursa lvl43 için necklace craft ederim falan diye. Onları kaybedersem depresyona girerim ilaç kullanmam gerekir =/ Sen bizim servera gel oyun çıkınca ilacını ben sana vericem günde 2 kere gargara şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 toggie said: hasikome. yeni exp ile 100k yapsınlar limiti migrate ederim. neye harcanır fazladan 30k para? mammoth falan mı alsam sdfg. mount falan al ya para pandada inanılmaz kolay kasılan bişeydi. para problem olmuyodu pek ama wod'da nolur bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 expansion gecislerinde para kasmak en kolay sey. sadece bir meslegi en once sen kas. cok takmamak lazım gold u o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Xaenin said: axedice said: Benim bütün karakterlerin bankalarında profession itemları falan var saçma salak, lazım olursa lvl43 için necklace craft ederim falan diye. Onları kaybedersem depresyona girerim ilaç kullanmam gerekir =/ Sen bizim servera gel oyun çıkınca ilacını ben sana vericem günde 2 kere gargara şeklinde.ahlaksız terbiyesiz bunlar nasıl konusmalar. ama hintli de haketmiyor degil bi yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 parayı dert etmedim ya, neye harcayacagımı dert ettim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 ha ozaman ya mount al ya da yoksa lk heroic chestinden dusen itemlardan falan al oyun icindeki en iyi kozmetik ıvır zıvırlar onlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 toggie said: hasikome. yeni exp ile 100k yapsınlar limiti migrate ederim. neye harcanır fazladan 30k para? mammoth falan mı alsam sdfg. Pet al, diğer serverda sat. Ya da orb of mastery al biraz daha ucuza sat direk alan olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Olm wow ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 world of warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar