Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlords of Draenor Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben WoD beta kurayım dedim de, güncel client'tan bir sürü şeyi kopyalayıp 7 GB indirdi anca. Release daha farklı olur elbette ama yine edinebildiği kadarını eskilerden ediniyor.
Mesaj tarihi:
blackwolf said:

Vatan ve d?r da wod kutulu satiyorlar anliyamadim tam mantik nedi dijital ile arasında fark ne dir

kutuda dvd falan yok, koleksiyon amaçlı. oyun çıkınca key yollayacaklar herhalde.

@Baggio

aynen öyle yapıyor.
Mesaj tarihi:
Evet o kodla oynamaya başlayıp sonra kutuyu alıyorsunuz büyük ihtimalle (yada işte posta ulaşıyor), bir hafta geçici oyun süresi felan veriyordur. Bir kaç kere yaptılar aynı şeyi 1 hafta içerisinde kodu girmeniz gerekiyor.
Mesaj tarihi:
Ben olacağım da karakterleri bi yere taşımam heralde, xrealm raiddi dungeondı derken ortak bi vent olursa farklı serverdaki karakterlerle organize olabiliriz.

Bi sürü alt, hepsinde professionlar bankası cartı curtu taşımak inanılmaz işkence. Bi ally domine pvp serverında olmak korkutuyor, ama herkesin 50 saatte kastığı lvlı öle öle 60 saatte kasıcaz artık nabalım =/
Mesaj tarihi:
axedice said:

Ben olacağım da karakterleri bi yere taşımam heralde, xrealm raiddi dungeondı derken ortak bi vent olursa farklı serverdaki karakterlerle organize olabiliriz.

Bi sürü alt, hepsinde professionlar bankası cartı curtu taşımak inanılmaz işkence. Bi ally domine pvp serverında olmak korkutuyor, ama herkesin 50 saatte kastığı lvlı öle öle 60 saatte kasıcaz artık nabalım =/

lan bankamı kalacak sanki
her exp geldiğinde bankayı boşaltıyoruz zaten bi boka yaramıyo hiçbişi nerdeyse
gel bizim servera exp çıktığında ben boostlarım seni
Mesaj tarihi:
Benim bütün karakterlerin bankalarında profession itemları falan var saçma salak, lazım olursa lvl43 için necklace craft ederim falan diye. Onları kaybedersem depresyona girerim ilaç kullanmam gerekir =/
Mesaj tarihi:
axedice said:

Benim bütün karakterlerin bankalarında profession itemları falan var saçma salak, lazım olursa lvl43 için necklace craft ederim falan diye. Onları kaybedersem depresyona girerim ilaç kullanmam gerekir =/

Sen bizim servera gel oyun çıkınca ilacını ben sana vericem günde 2 kere gargara şeklinde.
Mesaj tarihi:
toggie said:

hasikome. yeni exp ile 100k yapsınlar limiti migrate ederim. neye harcanır fazladan 30k para? mammoth falan mı alsam sdfg.

mount falan al ya
para pandada inanılmaz kolay kasılan bişeydi. para problem olmuyodu pek ama wod'da nolur bilemem
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

axedice said:

Sen bizim servera gel oyun çıkınca ilacını ben sana vericem günde 2 kere gargara şeklinde.
ahlaksız terbiyesiz bunlar nasıl konusmalar.

ama hintli de haketmiyor degil bi yandan.
Mesaj tarihi:
toggie said:

hasikome. yeni exp ile 100k yapsınlar limiti migrate ederim. neye harcanır fazladan 30k para? mammoth falan mı alsam sdfg.

Pet al, diğer serverda sat.
Ya da orb of mastery al biraz daha ucuza sat direk alan olur zaten.
  • Yeni Oluştur...